Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pią 13 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
Ja ma w cifie 80k, 5 letni diesel. Wystawiam za tydzień, już się boje
masz od nowosci? jestem pierwszym wlascicielem i auto salon pl?
jesli na ktores z pytan odpowiedz brzmi negatywnie to nie masz czego sie obawiac, nikt i tak nie uwierzy bo oczywiste jest ze byl krecony Kamill - Pią 13 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Ja ma w cifie 80k, 5 letni diesel. Wystawiam za tydzień, już się boje
masz od nowosci? jestem pierwszym wlascicielem i auto salon pl?
jesli na ktores z pytan odpowiedz brzmi negatywnie to nie masz czego sie obawiac, nikt i tak nie uwierzy bo oczywiste jest ze byl krecony
Salon PL, przegląd i pieczątka co rok ASO. 2gi właściciel, w poniedzialek jade na nastepny przeglad do ASO.PiTT - Pią 13 Mar, 2015 1 odpowiedz negatywna, wiec jak pisalem, nikt nie uwierzy
a tak serio, to nie sa tego typu auta jak np e klasy, a6 itd w dieslu co niby po autostradach robia symboliczne przebiegipcs - Pią 13 Mar, 2015 brat ma 4 letnie bmw x3 2.0d i nalatal tym cale 36tys km, ale mieszka w luxie, do pracy ma 2km, do centrum 2km, do przedszkola 1km, najdalej ma do marketu do niemiec 25km, bedzie jezdzil jeszcze ze 4 lata i kto mu uwierzy, ze 8 letnie BMW w dieslu ma niecale 80tys km. W luxie duzo aut ma takie przebiegi bo caly kraj ma 60 na 140 km.
Inna sprawa, ze auto jak sie nie spali, nie utopi, nie zawinie na slupie, ani nie spadnie na niego betonowy blok z budowy to nigdy nie trafi do polski tylko kupi go kolezanka z pracy. Moze za 20 lat sie sprzeda do polski jaki kolekcjonerski unikat dla konesera.Gaydek - Pią 13 Mar, 2015 Moja mama w dwa lata zrobiła niespełna 5 000 km
Pewnie taniej wyszłoby jeździć taksówką Anonymous - Pią 13 Mar, 2015 no i zburzyliście mi swiatopogląd,wychodzi na to ze wiekszość przebiegów to prawda a niektóre to i pewnie podwyzszone bo przeciez nikt by nie uwierzyłMrozu - Pią 13 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
piękny jest ten fanpage Okazje od handlarza
jedynie 200kkm zdjete, pikuś
ale co istotne, tak wlasnie wyglada kierownica w bmw po 400 tys a nie 200 jakby jeszcze ktoś wierzył w bajki że kierowca miał chropowate dłonie
i fotel tez jak na 400kkm wyglada znosnie, wiec nie chce wiedziec ile realnie mają te z wytartymi i wygniecionymi stołkami...
juz w ogłoszeniu jest 430.000 Bonczek - Pią 13 Mar, 2015 Dajcie spokój handlarzom, zmianę tej sytuacji trzeba zacząć od debili którzy wierzą w ten kit i wszystko nakręcają. Gdybym był handlarzem i musiałbym z tego wyżywić rodzine itd. a nie umiałbym nic innego robić to bym cofał jak zły i śmiał sie z kretynow was79 - Pią 13 Mar, 2015 Ostatnio z okazji licznych libacji u kolegi poznałem trochę handlarzy, pozwiedzałem ich włości i pooglądałem proces picowania. Ręce opadajo, ekipa ta ma dostęp do aut i motorów policyjnych ze Francji. Resztę sobie dopowiedzcie PiTT - Pią 13 Mar, 2015 Racja to wszystko wina ludzi którzy chcą kupić auto zgodne z opisem Kamill - Pią 13 Mar, 2015 Ostatnio bylem u blacharza i mierzylismy na poczekaniu czujnikiem auta na podworku. Na 3 zmierzone jedno okazało się lakierowane. Tylko że ono stało w kolejce rozbite i jeszcze nie wjechało na warsztat Tamte dwa co nic nie wykazały były malowane w 80% Reszte dopowiedzcie sobie sami.Anonymous - Pią 13 Mar, 2015 Ludzie potrafią wierzyc w niestworzone bajki-chyba komus opowiadałem na wigili historie o typie z którym pracowałem,kupił sobie najzwyklejszego paska b6 tdi i z uporem maniaka twierdził ze ma wersje PRZEDŁUŻONĄ ,nic nie pomagało grupowe tlumaczenie wszystkich ze czegos takiego nie było,facet szedł w zaparte bo tak mu powiedzieli goście którzy to auto dla niego ściagali z rzeszyBonczek - Pią 13 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
Racja to wszystko wina ludzi którzy chcą kupić auto zgodne z opisem
Nie Piotrek, to wina ludzi którzy nie kierują sie zdrowym rozsądkiem. Tak samo jak tych którzy skorzystali z Amber Gold. Dla mnie niczym sie to nie różni. Trzeba przede wszystkim myślec. Taki jest dzisiejszy świat, każdy czeka żeby Cie "wyjebac" - jedni w bardziej elegancki sposób, inni w mniej.anjas - Pią 13 Mar, 2015 Jak mi zajebią portfel w tramwaju to moja wina, bo go niezbyt dobrze pilnowałem. Złodzieje tak na życie zarabiają i trzeba ich zrozumieć.Bonczek - Pią 13 Mar, 2015 Jak zwykle świetny przykład, godnie zastępujesz Macka.