Odnosze wrazenie że ludzi mało zarabiajacych uwazacie po prostu za nieudaczników i zwyczajnie nimi gardzicie
nie wiem o kogo dokładnie Ci chodzi ale mnie nawet nie interesuje ile ktoś zarabia. Nie gardzę nikim, nawet tymi, którym ewidentnie nie chce się pracować choć specjalnego szacunku też do nich nie czuję. Szanuję natomiast tych, którzy zamiast pierniczyć, że życie jest do dupy starają się coś z nim zrobić. Żeby było lepsze.
rabarbar napisał/a:
Za co i od kogo Justine dostał bana?
MartinH? Nie wiem ale być może za pierdolenie farmazonów. Kiedyś, w dobrych czasach tego forum głównie za to dostawało się bana.
Chociaż nie wydaje mi się, żeby Martin był zbanowany - jego login na to nie wskazuje.Anonymous - Śro 18 Lis, 2015 Jego konto zostali zablokowane przez administratora.Mozesz mi powiedziec jakie farmazony ostatnio pierdolił?Anonymous - Śro 18 Lis, 2015
Marek23 napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Odnosze wrazenie że ludzi mało zarabiajacych uwazacie po prostu za nieudaczników i zwyczajnie nimi gardzicie
Klasyczna przywara młodych wilków zarabiających 5-10 k i myślących, ze sa przechujami
Celnie i w punktBonczek - Śro 18 Lis, 2015 rabarbar, dlaczego nie zaczniesz pracować w Norwegii i nie ściągniesz tam rodziny?
Justine, Ty robisz na parkiecie?anjas - Śro 18 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Marek23 napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Klasyczna przywara młodych wilków zarabiających 5-10 k i myślących, ze sa przechujami
Nie gardzę nikim, nawet tymi, którym ewidentnie nie chce się pracować choć specjalnego szacunku też do nich nie czuję. Szanuję natomiast tych, którzy zamiast pierniczyć, że życie jest do dupy starają się coś z nim zrobić. Żeby było lepsze.
+1^10!!
ps.
Martin zbanowany?? Czyli Gość dopiął swego.. Mucha - Czw 19 Lis, 2015
To chyba realny polski budżet na pokrycie obietnic wyborczych. GeKo - Czw 19 Lis, 2015 Tak sobie właśnie obserwuje tą sytuację, przy całej mojej niechęci do PiSu za ich program gospodarczy i socjalny, mam wrażenie że skazanie Kamińskiego to było polityczne przedstawienie a teraz mamy w drugą stronę przedstawienie ze strony prezydenta.Jakarti - Czw 19 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
To prawda czy coś jest podkolorowane?
o co konkretnie pytasz?
prawda są ułaskawienia
a z ta afera korupcyjna to chyba bylo tak, ze polskie prawo nie pozwala dawac łapowek w ramach prowokacji. w ramach takich działań mozna jedynie sprokurowac sytuacje, w ktorej ktos Ci te lapowke wreczy albo np domaga sie łapówki - jakos to tak prawnie chyba jest opisane
tak to zapamietalem ale mogie sie mylic wiec prosze mnie poprawic jesli tak jestzefir - Czw 19 Lis, 2015 Dokladnie tak jak piszesz Jaka, zreszta podobne zarzuty mial slynny agent Tomek.
Problem jest troche inny, ułaskawienie nastąpiło w momencie gdy wyrok nie jest prawomocny i czekał na druga instancję. Po raz pierwszy przy prawie ułaskawienia Prezydent wcina się między instancje i stanowi prawo. Bo wlasnie druga instancja dała by szerszy obraz i material dowodowy. A z drugiej strony Kaminski mogl sie wybronic i sprawy by nie bylo.
Ulaskawiajac Kaminskiego, mozna powiedziec ze podklepal wyrok na prawomocny czyli byl winny.
O etyce sytuacji nie bede wspominac bo z tego juz sie wyleczyłem w polityce dawno.