Anonymous - Pon 17 Lis, 2008 witam ....fajne lampy ale fela nie pasuje do tego auta - dobrze prawi Gaydek TomsoN - Pon 17 Lis, 2008 Pamietam tego saxiaka z aukcji, wlasciciel w cytrynie robił, klatka devila itd.
Git fura.Anonymous - Pon 17 Lis, 2008
Gaydek napisał/a:
Zaraz ktoś powie, że felgi są z doopy a grill jak z tjuninkowanego Golfa.
Marcel 08 napisał/a:
witam ....fajne lampy ale fela nie pasuje do tego auta - dobrze prawi Gaydek
He, he Loża Szyderców...
TomsoN napisał/a:
Git fura.
Niektórym się jednak podoba
Ach te gusta...
Pozdrawiam wszystkich.Michał - Wto 18 Lis, 2008 No no no !!
naprawde fajna tylko felgi są dooopy i ten grill a'la tuninkowy golf
Poważnie, to mi się bardzo podoba. Zaraz zostane zbesztany, ale widziałem te lusterka w najładniejszym , bordowym saxo , wyglądały bosko ( nie że bordowe jest najładniejsze, ale najładniejszy bordowy egz, z uk )CHRZANEK - Wto 18 Lis, 2008 Witam.
Siema: Saxo konkretne, nadaje się ...Vlodarsky - Wto 18 Lis, 2008 Widziałem twojego saxo w zeszłym tygodniu pod InterCarsem na LAzurowej/Górczewskiej !!!! tam obok Citroena. Ładny... klatka Devil i takie tam . To tY ?Anonymous - Wto 18 Lis, 2008 Tak Vlodarsky, to zapewne byłem ja. Płyn hamulcowy kupowałem. Ale to już temat na inny wątek... pP - Wto 18 Lis, 2008
siema napisał/a:
2001, Czarny.
Znalazłem coś tam z aukcji. Po usunięciu, nazwijmy to rozpraszających szczegółów, wygląda tak:
Zaraz ktoś powie, że felgi są z doopy a grill jak z tjuninkowanego Golfa.
Michał napisał/a:
No no no !!
naprawde fajna tylko felgi są dooopy i ten grill a'la tuninkowy golf
A nie mówiłem?
siema napisał/a:
Loża Szyderców...
Dziękuję za uznanie .Vlodarsky - Wto 18 Lis, 2008
siema napisał/a:
Tak Vlodarsky, to zapewne byłem ja. Płyn hamulcowy kupowałem. Ale to już temat na inny wątek...
na żywca bym mu tylko atrapę na oryginał zmienił i będzie bardzo ładnie wg mnieAnonymous - Wto 18 Lis, 2008
Vlodarsky napisał/a:
na żywca bym mu tylko atrapę na oryginał zmienił i będzie bardzo ładnie wg mnie
Dokładnie o tym samym pomyślałem, jak go kupiłem Na razie zajmuję się innymi rzeczami, ale jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, atrapa idzie pierwsza.Gaydek - Wto 18 Lis, 2008 I felgi .Niemy - Wto 18 Lis, 2008
siema napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
na żywca bym mu tylko atrapę na oryginał zmienił i będzie bardzo ładnie wg mnie
Dokładnie o tym samym pomyślałem, jak go kupiłem Na razie zajmuję się innymi rzeczami, ale jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, atrapa idzie pierwsza.
mam atrapke na zbyciu jakby co Anonymous - Wto 18 Lis, 2008
Niemy napisał/a:
mam atrapke na zbyciu jakby co
Dzięki, będę pamiętał Anonymous - Wto 18 Lis, 2008 fotki clio .. as you wish