nox - Wto 24 Mar, 2009 Dam dwa pomuki za pomoc pleeeees
Vin do sprawdzenia
Marka BMW powinno to być e46
WBABM11010JK10759martin.h - Wto 24 Mar, 2009
nox napisał/a:
Dam dwa pomuki za pomoc pleeeees
Vin do sprawdzenia
Marka BMW powinno to być e46
WBABM11010JK10759
Wyszło mi, że to BMW Isetta rocznik 1955. Więc musiał być jakoś przerabiany.
Dostane pomuka? nox - Wto 24 Mar, 2009 eJ NOOO DOBRA 3 POMUKI DAM
Ma ktoś znajomego w salonie bmw sprawa dosyć pilna ...
Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 Strick ma.On ma wszedzie znajomych strick - Wto 24 Mar, 2009
p106rallye napisał/a:
Strick ma.On ma wszedzie znajomych
Jezeli chciał by kupic bmw, to bym pomógł, ale sprawdzic niestety nie moge.OSKAR - Wto 24 Mar, 2009 No dobra zadzwonie do kolegi i sie spytam.Janusz - Wto 24 Mar, 2009 ehh nox... bmw sie chyba nie da...:) sprawdze jutrofydi - Wto 24 Mar, 2009 Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że dokładnie w tym miejscu gdzie panda zaczyna się przewracać, pękła mi obudowa skrzyni w saxo To jest jakieś magiczne miejsce Michał - Wto 24 Mar, 2009
p106rallye napisał/a:
Strick ma.On ma wszedzie znajomych
i każdą furo na ślunsku jedził nox - Wto 24 Mar, 2009
OSKAR napisał/a:
No dobra zadzwonie do kolegi i sie spytam.
Janusz napisał/a:
ehh nox... bmw sie chyba nie da...:) sprawdze jutro
był bym wdzięczny no i pomuki
Michał napisał/a:
i każdą furo na ślunsku jedził
Synek to jo żech karną się już każdą bryką na ślunsku.Janusz - Wto 24 Mar, 2009
nox napisał/a:
pomuki
eee pomuki sie zeszmaciły ostatnio ale postaram sie sprawdzić, co chcesz wiedzieć?? wyposażenie czy przebieg??nox - Wto 24 Mar, 2009 Jak jedno nie wyklucza drugiego to wiadomo obydwa .
Im więcej info do weryfikacji z stanem faktycznym tym lepiej .
Historia serwisowa jest ew. do wglądu ??Misiek_lbn - Wto 24 Mar, 2009 markę i model, bo nie jest pewny jaką aukcję wystawić na allegro M - Śro 25 Mar, 2009 Czyż to nie jest żenujący marketing internetowy?
Spece od reklamy niech się wypowiedzą.
Urzekł mnie ten artykuł, jak niegdyś za.jebisty artykuł w gazecie wyborczej na całą stronę jakto fiat siena jest extra i w ogole cud techniki.