michool_vt - Nie 22 Paź, 2006 siemano, ja z takim pytaniem: ma z was ktos ksiazke instrukcja napraw albo sam naprawiam saxo (cos takiego), moze wiecie gdzie takie cos kupic Loko - Nie 22 Paź, 2006 Z tego co wiem nie ma takiej ksiazki do saxo, jest podobno do puga 106 ale wersji s16 tez w książce nie uświadczysz michool_vt - Nie 22 Paź, 2006 znalazlem cos takiego http://www.filedonkey.com...7B88180988DAF35
jest tylko taki problem ze nie mam zainstalowanego zadnego programu zeby to zassac czy wogole sprawdzic czy aktualny jest link
po francusku chyba jest, ale napewno sporo rysunkow i schematow jest saxorulez - Nie 22 Paź, 2006 ściagam to..
zdaje sie że kiedyś to już miałem.. lipa starszna. Ale zobaczymy..Jakarti - Pon 23 Paź, 2006 tak samo mam z HGT!!!!!!!!!!!! jak mnie to wmotyla... 1,2 EX, ELX srutu tutu... HGT nie ma..
znalazlem tylko kiedys taki 3 tomowy instruktaz do szkolenia mechanikow fiata.. kosztowalo mnostwo pieniedzy.... tysiace stron - kazda srubka opisana...saxorulez - Pon 23 Paź, 2006 no dobra.. mam to żadna rewelka. mogę wysłać na mila chętnymLoko - Pon 23 Paź, 2006 No to ja poprosze. M - Wto 24 Paź, 2006 Ja bym pograł grupowo w CS.
Dariano napewno by się pisał tez.
To juz dwie osoby k-mart - Wto 24 Paź, 2006 hmm, CS niestety nigdy nie pogrywalem wiec nie pomieszam
Ale na jakiegos ego-shooter'a bardzo bym sie pisal
ale najwczesniej za 1,5tygodnia, bo dopiero wtedy bede mial geforce gtx7800 :565:Michał - Wto 24 Paź, 2006 CS jest dla frajerów. Battlefield jest lepszy, tak samo niesmiertelny QIII.
CS - camper strikeszymlorek - Wto 24 Paź, 2006 w unreala lubiłem sobie dawno temu pograć chociażteraz pewnie słabiutki w tojesem bo dawno nie grałem, Quake to juz przeżytek troche ale w ostatecznosci tez mozna pograc M - Wto 24 Paź, 2006
Michał napisał/a:
CS jest dla frajerów. Battlefield jest lepszy, tak samo niesmiertelny QIII.
CS - camper strike
Jak Cie ciągle ogrywali bo kampowałeś to tak masz
Dla mnie jest debesciacki i zawsze pozostanie Dariano - Wto 24 Paź, 2006
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
CS jest dla frajerów. Battlefield jest lepszy, tak samo niesmiertelny QIII.
CS - camper strike
Jak Cie ciągle ogrywali bo kampowałeś to tak masz
Dla mnie jest debesciacki i zawsze pozostanie
Swiete slowa eM
Michal czy ty publicznie nam ublizasz ??!! :551:strick - Wto 24 Paź, 2006 To co moze kiedys zagramy w Unreala?Michał - Wto 24 Paź, 2006 heheheh
4 miejsce powtarzajace, czesto 3, najlepszy wynik, pierwsza gambelriada 3 miejsce , QI , ah to byly zajebiste czasy. Pozniej ostry kat w urban terror , reprezentacja polski przez jakos rok. Pozniej dluga przerwa, kupilem cs'a sourca , ale kompletnie mnie nie wciagnelo. Lipa okrutna. Teraz czekam na nowego battlefielda 2014 ( czy jakos tak )