Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Mick - Nie 08 Mar, 2009 ale w sumie moglibyście mu w końcu kubełki zamontować...carlose - Nie 08 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
d16z2+kompresor
będziecie montować ?Anonymous - Nie 08 Mar, 2009 zobaczymy na co sie malik zdecyduje czy na dolozenie kompresora czy na swap na b16a.CHRZANEK - Pon 09 Mar, 2009
OSKAR napisał/a:
mojego saxo na grubszy projekt nie wezmiecie??
Marcel 08 napisał/a:
i tak zaraz rozbijesz
Hehehehe
Oskar: zatem odpowiedz sobie na pytanie - po co ??martin.h - Pon 09 Mar, 2009 Marcel, zareklamowałem Was na club106.pl. Robicie też remonty silników, bo prawdopodobnie padły pierścienie w Rallye.Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Marcel, zareklamowałem Was na club106.pl. Robicie też remonty silników, bo prawdopodobnie padły pierścienie w Rallye.
się zrobi
a tu lekko ucieła się półoś w przegubie w hondzie
i w dniu dzisiejszym zrobiliśmy małe porządki i przemeblowanie w garazu ....
mniej wiecej wygląda to tak
w sumie to dziś dzień zmian, bo Filipa zastąpił Sebastian właściciel niebieskiego EE9 - Witamy kubas - Pon 09 Mar, 2009 ale ladnie sie r5 swieci !
a projekt bartka 206 rusza pomalu ?Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
kubas napisał/a:
a projekt bartka 206 rusza pomalu ?
miedzy innymi dlatego powędrował w to miejsce a przy okazji .... zrobiło nam sie przestrzenniej
Cieszę się z dzisiejszych porządków bo jest SUPER .... jeszcze kilka pierdół i bedzie gitara saxorulez - Pon 09 Mar, 2009 jutro wpadne sprawdzić czystość Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
jutro wpadne sprawdzić czystość
zapraszamy .... przywieź odkurzacz saxorulez - Pon 09 Mar, 2009 kurde - telewizor dałem, za mało!Anonymous - Pon 09 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
kurde - telewizor dałem, za mało!
TV wział barto do domu
ale naprawde zrobiło sie miło ... chyba zaraz pojde tam popatrzec sobie saxorulez - Pon 09 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
TV wział barto do domu
serio??
jak do domu to kase musi mi odpalić za neigo OSKAR - Wto 10 Mar, 2009 Bez kitu zabral prezent dla 08pss?? hAHAHAHA
A ja wam mowie żebyście wreszcie przestali się kurna ze mnie podśmiech.ujki robić, bo już mam was dość z tymi swoimi docinkami
No i pytałem poważnie o moje saxo,ale widzę,ze chyba jednak do konkurencji będę musiał uderzyć,bo jednak każdy i tak tylko pitoli,ze "krawężniki","rozbije","zepsuje".
Niech lepiej każdy spojrzy na siebie!!!!
Zadałem pytanie i czekałem na normalna odpowiedz,ale.............................pcs - Wto 10 Mar, 2009 ja mam zbedny TV moge wam podrzucic, w sumie nei jest moj ale wlascicielka sie raczej nie upomni.