To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

M - Pią 04 Cze, 2010

pcs napisał/a:
Ciekawe, ale liczy sie motyw, tam byl oczywisty, a w naszym przypadku najwiekszy polityczny zysk odniosl PIS, ktory raczej nie byl w stanie takiego zamachu zorganizowac technicznie a i Jaroslaw az tak szalony nie jest.

OMFG

KonradMK - Pią 04 Cze, 2010

pcs napisał/a:
Ciekawe, ale liczy sie motyw, tam byl oczywisty, a w naszym przypadku najwiekszy polityczny zysk odniosl PIS, ktory raczej nie byl w stanie takiego zamachu zorganizowac technicznie a i Jaroslaw az tak szalony nie jest.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Kocopały straszne. Jaki zysk odniósł PIS?

Bad-i - Pią 04 Cze, 2010

mysle ze pcs mial na mysli wzrost sondazowy
pcs - Sob 05 Cze, 2010

Bad-i napisał/a:
mysle ze pcs mial na mysli wzrost sondazowy

dokladnie, jedynym beneficjentem byl PIS (i jako partia i jako szance na wygranie wyborow prezydenckich) ale i wzrost poparcia dla nurtu konserwatywno narodowego, ktore ta partia promuje. Platforma polecialo wszedzie, ruscy na tym tez nic nie ugrali bo tylko smrod pozostal na dlugie lata a i Polska daj Boze bedzie w przyszlosci lepiej przygotowana na takie okazje.

KonradMK - Sob 05 Cze, 2010

platforma poleciała już wcześniej nie z tego powodu. jeszcze ze 2 kadencje i partie narodowościowe zyskają przewagę, albo pojawi się coś innego na horyzoncie, ale nie POpłuczyny po aws uw czy przedłużenie pisu tylko zupełnie nowa siła.
Jakarti - Sob 05 Cze, 2010

Cytat:
POpłuczyny po aws uw czy przedłużenie pisu tylko zupełnie nowa siła.

dokladnie to samo wczoraj powiedzialem.
za kilka lat pojawi sie partia, ktora będzie po prostu nowa i swieza z takich palikotow, arlukowiczow itp asów. wezmie wszystko :)

* o ile po grecji nie padna wegry, a pozniej jeszcze kilka innych panstw bo wtedy to bedziemy arabia saudyjska europy przez to, ze mamy dosc konserwatywne prawo bankowe

eM !!! ZNOWU TO CYTOWANIE :D

Bad-i - Nie 06 Cze, 2010

KonradMK napisał/a:
platforma poleciała już wcześniej nie z tego powodu. jeszcze ze 2 kadencje i partie narodowościowe zyskają przewagę, albo pojawi się coś innego na horyzoncie, ale nie POpłuczyny po aws uw czy przedłużenie pisu tylko zupełnie nowa siła.

Absolutnie sie z tym nie zgodze, niestety ale Polacy to "ciężki" narod. Mysle ze u nas problem polega na tym ze ja rządzi SLD to jest zle, pozniej PIS to jeszcze gorzej, teraz PO to juz masakra. Ale jak do wladzy ma dojsc PIS lub PO to kooorwa juz strzal w glowe. Zaglosujmy na JKM i "jego partie" i wtedy bedzie dobrze. A za 4 lata, JKM poleci na chooyu w kosmos bo tez sie nie sprawdzi...... Tyle w tym temacie

GeKo - Nie 06 Cze, 2010

Chłopaki, psioczycie na demokrację, na to, na tamto. W takim razie powiedzcie mi kiedy w Polsce się żyło lepiej niż teraz i jaki ustrój od demokracji jest lepszy?
M - Nie 06 Cze, 2010

Grubo
http://www.wprost.pl/ar/1...sik-za-sterami/

M - Nie 06 Cze, 2010

Tez grubo ale wcale mnie to nie dziwi
http://wyborcza.pl/1,7524...ampaign=6864599

M - Nie 06 Cze, 2010

Tez grubo ale wcale mnie to nie dziwi
http://wyborcza.pl/1,7524...ampaign=6864599

KonradMK - Nie 06 Cze, 2010

GeKo napisał/a:
Chłopaki, psioczycie na demokrację, na to, na tamto. W takim razie powiedzcie mi kiedy w Polsce się żyło lepiej niż teraz i jaki ustrój od demokracji jest lepszy?

To są trudne tematy, głównie dlatego że życie jest krótkie a my nie mieliśmy szansy życia w różnych ustrojach. Nie powiem ci kiedy żyło się lepiej bo żyję dopiero 29 lat, wiem że teraz żyje się spoko ale gyd zaczynasz myśleć o moliwościach to okazuje się, że demokracja wcale nie jest demokracją o jakiej nas uczyli w szkołach, wolność nie oznacza możności robienia według swojego widzimisię a polityka to nie dziedzina nauki ani kultury tylko biznes, do tego ten najgorszy, załatwiany pod stołem i często nielegalny. Jeśli się na to godzisz to nie musisz się zastanawiać jak mogło by być lepiej.

M - Nie 06 Cze, 2010

niezła analiza,
jeśli to się potwierdzi to będzie niezła draka
http://beholder.salon24.p...spadal-ladowali

Maciusiowy - Nie 27 Cze, 2010

i wszystko jasne:

PiTT - Nie 27 Cze, 2010

Maciusiowy napisał/a:
i wszystko jasne:

kurde, przyznać się Panowie, rozmawialiście z tą Panią?
:rotfl: