Powiedzcie sami, czy ktokolwiek by się tym faktem zainteresował gdyby nie codzienny medialny magiel?
Czy są jakieś inne problemy w Polsce w tej chwili?
eM - przeczytaj co napisałem powyżej. przecież przez ostatnie 2 tyg praktycznie nic nie było w mediach do mometu wkroczenia jarka z całym kordonem i wyzywanie prezydenta i innych polityków do spier.... od władzy. po tym przemarsz krakowskim przedmieściem z pochodniami jak po wygranej bitwie na czele powstania. już pomijam gesty innych kutafonów z pisu do osób modlących się - like a Stalin pozdrawiający swoich towarzyszy... tego też mieli nie pokazywać ?
Skąd wiesz że nie było jak nie pokazywali nic innego w środkach przekazu które oglądasz.
Nie możesz obiektywnie wypowiedzieć się na temat rzeczywistości którą budujesz na podstawie nieobiektywnej, wybiórczej, politycznie spolaryzowanej informacji.
Nie zagotuj się jak to przeczytasz bo wiem że jesteś bardzo ambitnym człowiekiem również i w dyskusji ale ja tak to widzę.M - Śro 15 Wrz, 2010
pP napisał/a:
M napisał/a:
Czy są jakieś inne problemy w Polsce w tej chwili?
Niech każdy sobie odpowie na te pytania
Zgadzam się Maćku! Ale nie zaprzeczysz chyba, że Jarka problemem jest nie to, że są ludzie biedni, że nie ma kasy na przedszkola, że nie ma drug, że to i tamto.. Jego problemem jest to, że on nie rządzi i dlatego wszyscy są be!
To jest problem telewizyjny Pepe, przecież ten człowiek nie rządzi, nie ma żadnego wpływu na nic kompletnie. W czym problem?
Spójrz na tych którzy mają wpływ na nasze zycie, co oni robią.
A nie na tych którzy nic nie mogą w tej chwili i są *** skonczeni politycznie.
*** bardzo nieelegancko to wyszłopP - Śro 15 Wrz, 2010
M napisał/a:
przecież ten człowiek nie rządzi, nie ma żadnego wpływu na nic kompletnie.
ma za sobą kilka milionów "fanów", którzy są na jego słowo (nie mówię o wszystkich wyborcach PISu),
M napisał/a:
W czym problem?
W tym, że nie stara się pokazać z jak najlepszej strony, aby dać mi, stefanowi, Tobie czy każdemu polakowi jakąś alternatywę do obecnej władzy, wybory samorządowe za rok a na razie pokazuje skłonności dyktatorskie i chęć stworzenia własnego Państwa pod hasłem "tu jest polska"
M napisał/a:
Spójrz na tych którzy mają wpływ na nasze zycie, co oni robią.
głosowałem na nich i nie jestem w pełni zadowolony z obecnego rządu, ale wg mojej subiektywnej opini radzą sobie lepiej niż rząd za Jarka
M napisał/a:
A nie na tych którzy nic nie mogą w tej chwili i są skończeniu politycznie.
tak aktywny nie był jak był premierem dzik - Śro 15 Wrz, 2010 eM ma racje, krzyza i ludzi pod palacem nie ma! to spisek tvn, kreuja rzeczywistosc, jak brzydko jarka pod tym krzyzem wmontowali, wstyd!M - Śro 15 Wrz, 2010
dzik napisał/a:
eM ma racje, krzyza i ludzi pod palacem nie ma! to spisek tvn, kreuja rzeczywistosc, jak brzydko jarka pod tym krzyzem wmontowali, wstyd!
następny... jarek, krzyż, jarek, krzyż...
jak zaprogramowany robotBad-i - Śro 15 Wrz, 2010 uwielbiam ten temat Loko - Śro 15 Wrz, 2010 Ciekawe spojrzenie z drugiej strony , na temat "mainstreamowych" mediów kreujących rzeczywistość, czyli jak wykop steruje poglądami jego czytelników.
eM ma racje, krzyza i ludzi pod palacem nie ma! to spisek tvn, kreuja rzeczywistosc, jak brzydko jarka pod tym krzyzem wmontowali, wstyd!
następny... jarek, krzyż, jarek, krzyż...
jak zaprogramowany robot
Jarek gada publicznie pierdoly dla siebie? Gdyby go nie pokazali to bylby spisek TVN, boja sie tego co powie. Jak pokazuja, tez zle.
Zbiera grupe zapalencow by z pochodniami zlozyc kwiaty pod krzyzem, pozniej oskarza PO wina za katastrofe. Pokaza, zle, promuja krzyz i jarka uciekajac od problemow ktore stworzylo PO.
Jakby siedzial cicho to co by pokazal TVN? Sledzil jego matke?
Dobry kawal dzisiaj slyszalem:
- dlaczego jarek nie nosi zegarka?
- bo to on decyduje ktora jest godzinamartin.h - Śro 15 Wrz, 2010 Karwa, Jarek to taki nasz Chuck Noris Marek23 - Śro 15 Wrz, 2010 Wole Jarka i jego język nienawiści niż niedługo byc moze 24% vat,drogą wache i przekręcik za przekrętem.qbica - Czw 16 Wrz, 2010 ok, ciekawe co zrobilby Jarek gdyby zostal prezydentem a jego partia mialaby wiekszościowy rzad
fajny temat Marek23 - Czw 16 Wrz, 2010
qbica napisał/a:
ok, ciekawe co zrobilby Jarek gdyby zostal prezydentem a jego partia mialaby wiekszościowy rzad
Nie obciągałby Putinowi, zostawił Vat w spokoju, dalej lustrował skur.wysynów starego systemu, posadził Mira i Chlebowskiego za kratki, nie próbował na siłe jak obecny rząd uzależnic nasz energetycznie od Rosji.
Pewno by też zrobił parę z dupy rzeczy: przybił piątkę Rydzykowi i nie tylko, posadził jakiegoś matoła na wysokim stanowisku i generalnie czasem by było trochę za dużo nienawiści.
Ale wolę to niż obecny rząd, który w szkole i na studiach dobry był tylko z przemawiania i dobrej prezencji
Pewno za granicą by flow spadł,że mamy pis przy władzy. Ale w sumie mnie to je.bie. Jak chcą zarabiac na nas kasę,to morda w kubeł.
Cytat:
Zbiera grupe zapalencow by z pochodniami zlozyc kwiaty pod krzyzem,
Brat mu zginął, jest krzyż,to co nie ma tam iśc? Mieli z bratem jakieś tam swoje,czasem dziwne ambicje polityczne. Jeden zginął,to drugi oddaje mu cześc. A krzyża tam sam nie zaniósł...
dzik napisał/a:
pozniej oskarza PO wina za katastrofe
Tu się zgodzę,że przesadza. Ale faktem jest,ze cala z dupy wyprawa Jarka była na szybko kombinowana, bo Rudy się zajarał,że go Putin zaprosił osobno na obchody. Tak się podniecił,że nie skumał obelgi w stosunku do naszego prezydenta,jaka było nie zaproszenie go przez prezydenta dzikusów na obchody.
Najlepsze jak politycy PO walą konia mówiąc,że niedługo znów dostaniemy 100 tys stron akt śledztwa Podejrzewam,że jak ruski się spręża to nam nawet parę milionów stron dadzą cyrylicą zapisanych Loko - Czw 16 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
qbica napisał/a:
ok, ciekawe co zrobilby Jarek gdyby zostal prezydentem a jego partia mialaby wiekszościowy rzad
Pewno za granicą by flow spadł,że mamy pis przy władzy. Ale w sumie mnie to je.bie. Jak chcą zarabiac na nas kasę,to morda w kubeł.
Tylko, że to jest duży minus dla nas, bo jak Kaczor mieszał w stosunkach z Rosją to nasze fabryki jakimś dziwnym trafem przestały mieć odbiorców z Rosji , a to dla wielu z nich duży i potrzebny rynek.Marek23 - Czw 16 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
Tylko, że to jest duży minus dla nas, bo jak Kaczor mieszał w stosunkach z Rosją to nasze fabryki jakimś dziwnym trafem przestały mieć odbiorców z Rosji , a to dla wielu z nich duży i potrzebny rynek.
Nie ma kraju,który by dobrze wyszedł na stosowaniu twardej polityki wobec rosji.
Niestety na byciu miękim wobec rosjan wychodzi się jeszcze gorzej. Czysty biznes, z ruskami nie ma przyjaźni,a szczególnie z tymi z KGB.Loko - Czw 16 Wrz, 2010 A jeszcze gorzej jest chcieć być twardym i mocnym, kiedy tak na prawdę się nie jest Z Rosją nie ma biznesu bez klepania się z Putinem po plecach. Zresztą żadnego biznesu nie ma bez poklepywania się po plecach z kim trzeba, to też byłby duży problem Kaczora II u władzy, bo już pierwszy się nie poklepywał z innymi jak z kolegami, tylko jego klepali z pogardą i pożałowaniem, a tak biznesu robić się nie da.