To nie problem.
Przecież w Warszawie jest cała masa parkingów przed marketami.
Będzie dobry dojazd, będzie medialnie, market będzie mógł być współsponsorem rajdu, a kibice beda mogli zrobić zakupy na rajdzie.Kuner - Wto 06 Gru, 2011 Pierdoooolllliiicie z tym że dla najlepszych. Ja jestem z tych najgorszych, a startowałem by podziękować sponsorowi że wydał tą pięco cyfrową sume na mnie w tym sezonie, a ten, nie zna się na rajdach, myśli że kozak jestem, bo nasłuchał się w radiu zet ze tam startują tylko najlepsi i już wiem że kasa mniejsza lub większa będzie na przyszły sezon.... A najlepszy był tekst, że gratuluje mi że objechałem kuzaja (bo ten nie ukonczył).GeKo - Wto 06 Gru, 2011 Kuner, My z Chrzankiem jesteśmy stara szkoła, na Barbórkę trzeba sobie zasłużyć Co nie zmienia faktu że sam myślę sobie kiedyś pojechać dla funu, bo tak jak pisałem łatwiej naciągnąć sponsora na ten duzy KJS niż na RPP.EmerytRs2 - Wto 06 Gru, 2011 ponoć ładne osiedle nad Wisłą ma powstać
zauważyliście, że w tym roku, nawet Karowa jakaś taka "prostsza"
zjazd był przez lewą, podjazd przez prawą mańkęCHRZANEK - Wto 06 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ponoć ładne osiedle nad Wisłą ma powstać
W strefie zalewowej ... EmerytRs2 - Wto 06 Gru, 2011 kurcze, mam nadziję że nie będę załował tego mieszkania przy wileniaku.
Bo City robi nam się.
http://bryla.gazetadom.pl...hitekci,,2.htmlM - Śro 07 Gru, 2011
Mistrz. To dla mnie bardzo dobry news EmerytRs2 - Śro 07 Gru, 2011 taki półroczny , ale w Wyborczej z tydz. temu potwierdzali.
Czy może chodzi Ci o Coś innego?
zresztą ostatnio w tv też cos było.Prażanie wyrażali się niezgodnie- fifty/fifty. Słyszeliście że most na trasie T, ma być znowu w remoncie do 2014, niszczą karwa włodarze pomylony "naszego" miasta.
Za to u mnie na wsi, radni nie przegłosowali MPZP na tereny "leśne" szpitala Drewnica
ale się ktoś wkurwii
a taki ładne osiedle domów w lesie miało powstać :
[jeżeli ktoś czegoś szuka, godne zainteresowania]was79 - Śro 07 Gru, 2011 oo widze emeryt znowu w formie Koto - Śro 07 Gru, 2011 Czasami to się trzeba nieźle skupic, żeby zrozumiec emerycki przekaz EmerytRs2 - Śro 07 Gru, 2011 nie ze stolycy, to nie zrozumi
Ja rozumie wszystkich, może psychologiem powinienem zostać
dobra sezon 2011 się skończył
zamykam. Anonymous - Śro 07 Gru, 2011 Emeryt ja pierdole , jakie tym masz wykształcenie ?EmerytRs2 - Śro 07 Gru, 2011 wyższe od Ciebie
jak szybko piszesz, to nie zwracasz uwagi na składnię i interpunkcję Czesiu
pozatym ludzie, z duszą artysty tak mają
pisanie pełnymi zdaniami to strata czasu.mi - Śro 07 Gru, 2011 Tak! Już czas na zmianę podpisu! anjas - Śro 07 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ak szybko piszesz, to nie zwracasz uwagi na składnię i interpunkcję Czesiu
pozatym ludzie, z duszą artysty tak mają