Ide dzisiaj na "Bogowie Ulicy". Jak bedzie slaby (albo Towarzyszce sie nie spodoba) to wyciagne konsekwencje od tutaj zachwalajacych
Mogę Ci powiedzieć co będzie na końcu jak chcesz PiTT - Pią 28 Gru, 2012 oglądałem, może być, chociaż mnie nie zachwycił
obejrzałem w Święta kilka filmów i żaden mnie nie zachwycił, serio jakaś posucha teraz jest z dobrym kinemM - Pią 28 Gru, 2012 A co oglądałeś?PiTT - Pią 28 Gru, 2012 aż muszę sobie przypomnieć bo totalnie nie zapadły mi w pamięci...
Bourne Legacy
Bond - Skyfall
Bogowie ulicy
Looper
Igrzyska śmierci
Sinister
Dorwać gringo
ogólnie filmy z kategorii rozrywkowej, żadne psychologiczne wypociny... ale zamiast oglądać z zaciekawieniem więcej się wynudziłem Kenet - Pią 28 Gru, 2012 Ja oglądałem wczoraj "Gangster" - też mnie nie zachwycił, zgadzam się z opinią na temat posuchy w tym momencie. Może po prostu się za wiele spodziewam po filmie czytając opinię przed i ten temat. Dziś Bogowie Ulicy mają szansę, zobaczymy jak będzie.Anonymous - Pią 28 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
Dziś Bogowie Ulicy mają szansę, zobaczymy jak będzie.
Ty mam nadzieję, że nie idziesz do Cinema-City dzisiaj bo zaraz będą komentarze, że to Ty jesteś moją dzisiejszą "towarzyszką" Maciusiowy - Pią 28 Gru, 2012
AleX_R53 napisał/a:
dzisiejszą "towarzyszką"
a kto jest?
(może być PW)Kenet - Pią 28 Gru, 2012 Umówiłeś się na randkę w ciemno?
Ja nie idę sam, ale nie idę z Alexem roj - Pią 28 Gru, 2012
Kenet napisał/a:
Umówiłeś się na randkę w ciemno?
Ja nie idę sam, ale nie idę z Alexem
hłe hłe, Alex w chwili słabości pyknął w necie wypad do kina i teraz po zastanowieniu się modli żeby to nie ktoś z hh martin.h - Pią 28 Gru, 2012 Ja uważam, że mijający rok był dobry dla przemysłu filmowego, zarówno zagranicznego jak i polskiego, było dużo bardzo ciekawych pozycji, nie koniecznie tych kasowych. W Polsce zdecydowanie wygrywa u mnie Róża Smarzowskiego, a z zagranicznych chyba Wstyd, a na pewno jest w top3. Za tematykę, odwagę, grę aktorską, naprawdę rewelacyjny film, który problemem dotyka więcej osób na świecie niż to się wydaje
problemem dotyka więcej osób na świecie niż to się wydaje
uzależnienie od seksu i od masturbacji to chyba dwie różne sprawy martin.h - Pią 28 Gru, 2012
anjas napisał/a:
martin.h napisał/a:
uzależnienie od seksu i od masturbacji to chyba dwie różne sprawy
Zobacz film, a stwierdzisz że to dwie jak najbardziej bliskie sobie sprawy, po prostu wszystko zależy od miejsca, czasu i sytuacji PiTT - Pią 28 Gru, 2012
martin.h napisał/a:
anjas napisał/a:
martin.h napisał/a:
uzależnienie od seksu i od masturbacji to chyba dwie różne sprawy
Zobacz film, a stwierdzisz że to dwie jak najbardziej bliskie sobie sprawy, po prostu wszystko zależy od miejsca, czasu i sytuacji
cyt. dr Andrzej Samson
martin.h - Pią 28 Gru, 2012 Mimo iż nie jestem Serbem i nie znam tamtejszych problemów to pewnie się wybiorę