To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

PiTT - Pią 06 Maj, 2011

jak będzie pogoda to jadę mazdo :D
chcę sprawdzić lajtowe spalanie w trasie, więc nie piszę się na żadną jazdę w grupie gdzie każdy nakoorwia salto :rotfl:
więc jak Mick chcesz to możesz ze mną jechać, może jeszcze Carlosa zaciągnę do mojego rodzinnego auta :lol2:

Michał - Pią 06 Maj, 2011

o pitt !! to ja jade za tobą !!
z nieba mi spadłeś :D

Bad-i - Pią 06 Maj, 2011

Michał napisał/a:
o pitt !! to ja jade za tobą !!
z nieba mi spadłeś :D

bej

Mick - Pią 06 Maj, 2011

PiTT napisał/a:

więc jak Mick chcesz to możesz ze mną jechać, może jeszcze Carlosa zaciągnę do mojego rodzinnego auta :lol2:

Żeli Papą 100% :)

PiTT - Pią 06 Maj, 2011

luz, majk jak coś to nie ma problemu
ale zaznaczam że jak nie bedzie pogody to nie jade, nie ma to sensu

Lejek - Pią 06 Maj, 2011

Jak mam race chrono na telefonie to bierzecie pod uwage czasy z tego czy jednak bedzie "kolejarz" ?
M - Pią 06 Maj, 2011

Bierzemy ale w telefonie zapewne masz gps 1hz a tutaj pomiary mogą być mniej dokładne
Lejek - Pią 06 Maj, 2011

Cytat:
Bierzemy ale w telefonie zapewne masz gps 1hz a tutaj pomiary mogą być mniej dokładne

Pewnie masz racje... Ok, jak robimy z zszamą?? zrzuta? każdy sobie? mam brac gryla, bedzie można sie do kogoś dorzucić? Pewnie omawialiscie ale nie zabardzo ogarniam z czasem ostatnio wiec mogłem niedoczytać. :D

Jedzie ktoś w końcu z LBN ??

Lejek - Pią 06 Maj, 2011

Mam troche pełno w porach, pierwszy raz w Ułężu ... :)
M - Pią 06 Maj, 2011

Ja biore grilla, kup sobie jakąś kiełbasę czy coś tam chcesz,
można też wziać swojego (grilla)

roj - Pią 06 Maj, 2011

Lejek napisał/a:
Mam troche pełno w porach,

..to powąchaj moje..

cytując klasyka :faja:

M - Pią 06 Maj, 2011

Moje zdanie jest takie że jest tam dwa razy bezpieczniej niż na wszystkich torach kartingowych typu lublin,radom etc. Dużo miejsca, pełno przestrzeni na hamowanie, przewietrzenie hamulców (chyba się powtarzam już)
Lejek - Pią 06 Maj, 2011

M napisał/a:
Ja biore grilla, kup sobie jakąś kiełbasę czy coś tam chcesz,
można też wziać swojego (grilla)

To ja dorzucam się do Ciebie jeśli mogę :) Zaklepuję :P

M napisał/a:
Moje zdanie jest takie że jest tam dwa razy bezpieczniej niż na wszystkich torach kartingowych typu lublin,radom etc. Dużo miejsca, pełno przestrzeni na hamowanie, przewietrzenie hamulców (chyba się powtarzam już)

Bardziej tu chodzi o to, żę dochamowania z innych prędkości, w ogóle inne prędkości itd. itp. Ale ja mam wolne auto więc i tak raczej nie mam co sie srulić :) Ale zawsze lepiej dmuchać na zimne.

Loko - Pią 06 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
clio dalej ma wyjący pasek, ale to nie zagraża jego życiu, wiec razem z arsssem zamelduje się pod brama o 9 :jupi: ... Bizon obiecał mi karczek z gryyyla wiec liczę na Ciebie :D

Eee widzę ze będziesz naparzał na ten ułęż przez Kraków, to może i ja bym się załapał na wycieczkę? Co ty na to? bunkry będą?

arssss - Pią 06 Maj, 2011

Lejek napisał/a:
Mam troche pełno w porach, pierwszy raz w Ułężu ... :)

ja nie dośc ,że pierwszy raz to jeszcze januszka autem bede jechał;p