M - Nie 09 Paź, 2011 W sensie antykoalicji. No ciekawie jest. Zadowolony Anjas?Bad-i - Nie 09 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Dostałem smsa od Badiego.
Nieźle...
takiego nie wysylalem - swoja droga wykasuj wyniki Bad-i - Nie 09 Paź, 2011
anjas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Dostałem smsa od Badiego.
właśnie dostałem wyniki exit poll z godz. 18.00.
Publikować nie można, ale jest trochę inaczej niż donosi sms'owy serwis Bad-iego
Marek23 podal inne niz mu wyslalem
Andrzej wyslij mi swoje (ja mam obop i homo) 781 87 45 45anjas - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
Andrzej wyslij mi swoje (ja mam obop i homo) 781 87 45 45
poszło, ale nie wiem na ile można temu wierzyćM - Nie 09 Paź, 2011 Andrzeju daj pwanjas - Nie 09 Paź, 2011 plotek nie będę rozprzestrzeniał
poczekajmy na oficjalne infoBad-i - Nie 09 Paź, 2011 o ktorej maja pokazac wyniki w TV? 21?Gaydek - Nie 09 Paź, 2011 TakAnonymous - Nie 09 Paź, 2011 własnie tak zacząłem czytać ten temat i aż się przestraszyłem, że już po 21 i po wyborach
wyniki, sondaże, exit poll... pamiętacie jaką "skuteczność" to miało w wyborach 4 i 6 lat temu? M - Nie 09 Paź, 2011 To ja opowiem anegdote. Pytam sie dzisiaj babci na kogo glosowala. Babcia nie chciala powiedziec - po chwili ciszy uslyszalem "napewno nie na pis i kaczynskiego". Babcia tez uwaza mnie za pisowca pomyslalem sobie M - Nie 09 Paź, 2011
AleX_R53 napisał/a:
własnie tak zacząłem czytać ten temat i aż się przestraszyłem, że już po 21 i po wyborach
wyniki, sondaże, exit poll... pamiętacie jaką "skuteczność" to miało w wyborach 4 i 6 lat temu?
Jaka? Ja nie pamietam, dobra zla?206 Gti - Nie 09 Paź, 2011 Powinno być ok - !!! Trzymajmy kciuki!Bad-i - Nie 09 Paź, 2011
M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
własnie tak zacząłem czytać ten temat i aż się przestraszyłem, że już po 21 i po wyborach
wyniki, sondaże, exit poll... pamiętacie jaką "skuteczność" to miało w wyborach 4 i 6 lat temu?
Jaka? Ja nie pamietam, dobra zla?
tez nie wiem, Alex my nie mowimy tutaj o prognozach przed wyborczych tylko biezacych wynikachanjas - Nie 09 Paź, 2011 Problem z exit polls jest taki, ze ludzie często kłamią...Anonymous - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
tez nie wiem, Alex my nie mowimy tutaj o prognozach przed wyborczych tylko biezacych wynikach
jeśli mnie starcza pamięć nie myli to wtedy "wyniki" w postaci sondaży exit poll były dość dalekie od końcowych wyników. Ale na chwile obecną nawet nie wiem jak się kształtują te "bieżące wyniki" więc to była tylko taka wstawka. sorry
anjas napisał/a:
Problem z exit polls jest taki, ze ludzie często kłamią...