Gorzej jak się na kino po drodze zatrzymamy, a o to na "siódemce" nie trudno
ja z tym swoim wydechem to sie w ogóle o problemy nie proszę na wolnych obrotach zagłuszam startujące odrzutowce
ale luz, damy rade będziemy jechać przepisowo no i pozabierać CB M - Czw 09 Sie, 2012 Akurat będzie padać w tym czasie co jeździmy
no name - Czw 09 Sie, 2012 Ma ktoś wolny prawy dla fotkarza ?
Jeżeli tak to o której wyjazd z wawy ?Chloru - Czw 09 Sie, 2012 no name, w jedną stronę mam. W drugą może być różnie bo mogę nie wracać bezpośrednio do Wawy.Kamill - Czw 09 Sie, 2012 Może ja bede miał, ale nie wracam do Warszawy.no name - Czw 09 Sie, 2012 Koledzy, jak mi jakąś fajną dupe ( kobiete ) na noc załatwicie to mogę zostać
Inaczej to powrót do wawy musi byćpum - Czw 09 Sie, 2012 Grzesiek dam ci znać w piątek rano tyle, że ja ruszam 8-8:30. Jak chcesz jechać wcześniej, a prawy będzie wolny to możesz się zabrać - problemu nie ma.no name - Czw 09 Sie, 2012 pum, godzina mi pasi bo za wcześnie nie jest z tym że odwdzięczyć się mogę tylko fotkamipum - Czw 09 Sie, 2012 możesz się odwdzięczać prowadzeniem o ile trzeźwy będziesz
spoko miejsce mam.no name - Czw 09 Sie, 2012
pum napisał/a:
o ile trzeźwy będziesz
Na to bym nie liczył bo jutro urodzinki mam
więc w sobotę będę się leczył pum - Czw 09 Sie, 2012 ehh no trudno. dzwoń to się umówimy jakoś.EmerytRs2 - Czw 09 Sie, 2012 zazdraszczam Wam. leszq - Czw 09 Sie, 2012 M, sprawdzam codziennie parę serwisów pogodowych i im bliżej soboty tym informacje się bardziej zmieniają Według meteo.icm.edu.pl w Krakowie powinno właśnie padać a ja deszczu nie widzę
Ja tam jednak licze że nic nie spadnie, albo coś przelotnie bo wtedy tor powinien szybko przeschnąć.M - Czw 09 Sie, 2012 Oby arssss - Czw 09 Sie, 2012 Miałby ktoś z Krk albo z niemiec miejsce w aucie dla jednej osoby ?;>