TomsoN - Wto 18 Lis, 2008 [img]link[/img] MoRToN - Wto 18 Lis, 2008 Sznurki nie działajo !Niemy - Wto 18 Lis, 2008 wystarczy skopiowac pierwszy link z pod zdjecia (Hotlink for forums (1))Anonymous - Wto 18 Lis, 2008
sorki za poprzednie!Bart - Wto 18 Lis, 2008 całkiem ładny sporcik, ale niestety z okolicznych ulic nie kojarzę Niemy - Wto 18 Lis, 2008 ja tez jeszcze nie spotkalem, ale jest bardzo ladny
jakies plany co do auta?Vlodarsky - Śro 19 Lis, 2008 fajny kolorek. Pozytywne auto Anonymous - Śro 19 Lis, 2008 Witam wszystkich, po namowach eM w końcu zarejestrowałem sie na tym zacnym forum.
Parę słów o moim aucie:
Seat Leon 2002 w pakiecie Top Sport.
20VT FWD k03s, seria 180KM.
Modyfikacje:
-wkład filtra powietrza K&N
-unpipe by Unitronic(seryjne kolanko przed turbiną jest bardzo spłaszczone, przez co tworzy się wąskie gardło)
-górna rozpórka przednich kielichów zawieszenia Sabelt
W planach jest:
-wydech 2,5'' na dwóch przelotowych tłumikach
-FMIC
-wystrojenie całości na seryjnym kompie
Modyfikacje zewnętrzne:
-Felgi 18x7,5'' Enkei WDM (gunmetal z polerowanym rantem)
-Opony 225/40/18 Nitto Invo
- na założenie czekają dystanse 5mm na przód i 10mm na tył
Wcześniej auto jeździło na kołach 17x7,5'' Dotz Daytona jednak to nie było to;-)
Obecnie:
witamMisiek_lbn - Śro 19 Lis, 2008 na daytonach tak sobie, bardzo przeciętnie, za to na tej która jest obecnie(nie zimówka ) jest extra !!
masz może z profilu jakieś zdjęcie ich
nie widziałem jeszcze takiego modelu...
ps. witam Janusz - Śro 19 Lis, 2008 witam
psiak niszczy CHRZANEK - Czw 20 Lis, 2008 To ja powitam piosenką:
http://pl.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8UAnonymous - Czw 20 Lis, 2008 @Misiek_lbn felgi są rzadko u nas spotykane, bo nie są dostępne na Europę(ściągałem z USA indywidualnie), z tego co wiem to jedne takie jeżdżą po trójmieście.
Tutaj zdjęcia:
Jako ciekawostkę dorzucę bieżnik mojej oponki:
pP - Czw 20 Lis, 2008 witaj kaczy,
fajny leonik masz siostrę?M - Czw 20 Lis, 2008 No wlasnie wczoraj mowil ze nie ma