KonradMK - Śro 25 Mar, 2009 śmieszne. antylaser. trekowcy by się ucieszyli Janusz - Śro 25 Mar, 2009 ryzyko Vlodi ja kupuje CB bo gdyby nie mili policjanci miałbym już 30 pkt i byłbym biedniejszy o 1500 zł dziekuje bardzo Vlodarsky - Śro 25 Mar, 2009 ile można tego CB słuchać... ja sobie słuchałem muzyczki zamiast CB jak jechałem po felgi do Pedzia i zapłaciłem... ale muzyczka grała jak należy Janusz - Śro 25 Mar, 2009
Vlodarsky napisał/a:
ile można tego CB słuchać... ja sobie słuchałem muzyczki zamiast CB jak jechałem po felgi do Pedzia i zapłaciłem... ale muzyczka grała jak należy
przecież Ty nie płacisz muzyczka tez może lecieć, nie wożę tuby w bagarku i cicha muzyka na codzień mi wystarcza ale bez radia masakra jest Vlodarsky - Śro 25 Mar, 2009
Janusz napisał/a:
przecież Ty nie płacisz
ale ja dałem napiwek Panu smerfowi żadnych tam wieszJakarti - Śro 25 Mar, 2009 co do "napiwkow..."
nie lubie jak ktos bierze.. za czym idzie, ze nie lubie jak ktos daje.M - Śro 25 Mar, 2009 łapówki są złe ale tylko w przypadku gdy tracą na tym ludzie.
Np ktoś dał łapówkę przy prywatyzacji i za bezcen kupil jakas firme panstwowa a ludzi wylal na ryja.
W tym przypadku ty oszczedzasz kilkaset zlotych, policjant daje Ci duży rabat a pieniadze wydaje w sklepie, pieniadze nie trafiaja do machiny i nie sa przejadane przez grube baby z zusu.CHRZANEK - Śro 25 Mar, 2009
eM napisał/a:
pieniadze nie trafiaja do machiny i nie sa przejadane przez grube baby z zusu.
Haha - eM czasem powiesz coś z czym się w 100% zgadzam szymlorek - Śro 25 Mar, 2009 Ja na stałe już zaprzyjaźniłem się z CB Dzięki temu unikam przygód z policją, a radio mozna szczegolnie przy małej antenie skręcić tak zeby doplywały do nas tylko interesujace nas info i wtedy można na luzie jadąc słuchać muzyki Vlodarsky - Śro 25 Mar, 2009 eM - prawda
Jakarti - nie znasz się KonradMK - Śro 25 Mar, 2009 ze starej stacji CD-ROM (model produkowany dla SUN, złącze SCSI do
mostkowania wielu napędów) zrobiłem sobie podstawkę pod monitor.
podłączyłem do prądu i działa Porządna japońska robota (1992 rok),
nie to co dzisiejszy chiński szajs.
k-mart - Śro 25 Mar, 2009 genialny filmik Anonymous - Śro 25 Mar, 2009 niech ktos podlozy muze!!!Michał - Śro 25 Mar, 2009 czekałem na coś kondziowego Walle - Śro 25 Mar, 2009
eM napisał/a:
łapówki są złe ale tylko w przypadku gdy tracą na tym ludzie.
Np ktoś dał łapówkę przy prywatyzacji i za bezcen kupil jakas firme panstwowa a ludzi wylal na ryja.
W tym przypadku ty oszczedzasz kilkaset zlotych, policjant daje Ci duży rabat a pieniadze wydaje w sklepie, pieniadze nie trafiaja do machiny i nie sa przejadane przez grube baby z zusu.
łapówka to łapówka, albo jest zła, albo nie. Nie widzę szarości. To takie ubezpieczenie "jakby co". Znak naszych czasów. Na tej samej zasadzie - nie wsiadam do auta po pijaku, ale jakbym miał do domu 500 metrów to bym się zastanowił...Przykłady można mnożyć.
P.S a gdzie trafiają pieniądze, jak nie do machiny?