co to za guma??Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 @pP nie mam ale @eM ostrzegał, że takie pytanie padnie;-)
@lenny Nitto InvoBart - Czw 20 Lis, 2008 oponki wyglądają lansersko, a jak się sprawują?Anonymous - Czw 20 Lis, 2008 Bardzo zacnie, wcześniej miałem GoodYear Eagle F1 i byłem bardzo zadowolony, ale Nitto są sporo lepsze na suchym i dużo lepsze na mokrym.
Są też zauważalnie cichsze.Młody Papież - Czw 20 Lis, 2008 myślałem, że te gumy robią tylko od 22" wzwyżAnonymous - Czw 20 Lis, 2008 Od 17'' w górę. Szczerze polecam nawet przy wysokim kursie dolara, bo 135$ za opone 225/40/18 to wedlug mnie cena mocno atrakcyjna.Anonymous - Sob 22 Lis, 2008 witam, za sprawą zaproszenia od kubasa zawitałem na forum
na co dzień poruszam się Mini Cooper'em S z małym bonusem pod maską Młody Papież - Sob 22 Lis, 2008 witamy, poka zdjęcia... poka pokaJanusz - Sob 22 Lis, 2008
ravestation napisał/a:
z małym bonusem pod maską
czy to magnetyzer??
Witam saxorulez - Sob 22 Lis, 2008 ravestation,
witam, Mini w której wersji?Anonymous - Sob 22 Lis, 2008
Janusz napisał/a:
czy to magnetyzer??
heh takie "zabawki" nie dla mnie
saxorulez napisał/a:
witam, Mini w której wersji?
zwykły Cooper S... żaden Works, czy GP
Dżon napisał/a:
witamy, poka zdjęcia... poka poka
saxorulez - Sob 22 Lis, 2008 to teraz pytanie skąd ta moc?
dolot, kóło, program, wydech?Anonymous - Sob 22 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
dolot, kóło, program, wydech?
kółko 19%, wydajniejszy intercooler, nowe węże wodne i powietrzne (wytrzymują zwiększone doładowanie), wkładka K&N, wydech końcowy z WorksaMłody Papież - Sob 22 Lis, 2008
ravestation napisał/a:
Dżon napisał/a:
[obrazek]
hmmm...
a nie masz siostry? Anonymous - Sob 22 Lis, 2008
Dżon napisał/a:
ravestation napisał/a:
Dżon napisał/a:
[obrazek]
hmmm...
a nie masz siostry?
Ma siostre ale to wlasnie przez nia musze sprzedac zx i nabyc kombi z fotelikiem