To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Bonczek - Pon 16 Mar, 2015

Sugerujesz, że reszta jest oszukana? Na pewno nie! A jak to trzeba to zgłosić na policję :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Niemy - Wto 17 Mar, 2015

następny cukierek

https://www.facebook.com/...?type=1&theater

Bonczek - Wto 17 Mar, 2015

Fajny komentarz na dole: handlarz pisząc "stan licznika" na myśli stan licznika a nie przebiegu pojazdu. Nikogo nie oszukuje, konsekwencji brak. To tak ja te terminy w umowach kredytowych. Wszyscy oszukują biedne społeczeństwo!
Chloru - Śro 18 Mar, 2015

Walle - Czw 19 Mar, 2015

kumpel jak ostatnio sprzedawał e36 to napisał - "przebieg do uzgodnienia" :jupi:
dzik - Sob 21 Mar, 2015

spece, żona myśli o smarcie fortwo, w dodatku jakimś tańszym egzemplarzu ok 10kPLN, ma to jakikolwiek sens czy będzie to zawsze mina?
Mrozu - Nie 22 Mar, 2015

Jeżeli te tańsze to rozumiem ze 600 i 700ccm. Jeżeli kupicie po remoncie silnika, wymianie turbo i sprzęgła to będziecie cieszyć się bezproblemowy autem ;D silniki padają średnio co 100.000km. Za miesiąc może dwa będę miał 600ccm z 2002 po FL, na bi-xenonie, kołach 16", nowym sprzęgłem, turbo i remoncie silnika, nowych amorach i sprężynach -30mm, z ciemnymi szybami na sprzedaz
dzik - Nie 22 Mar, 2015

muszę zweryfikować to co jeden mi znany właściciel wmawia, że ze starszych tylko diesle się trzymają, o niskiej trwałości benzyniaków dużo słyszałem
KarQ - Nie 22 Mar, 2015

Ja jezdzilem 450 FL spalał mi w Wawie ponad 8l. CDi w takich warunkach spalają okolice 5l. Model 451 o wiele lepiej wyciszony, dodatkowo motory 1.0 z Mitsu, więc powinno być lepiej z wytrzymałością.
Mrozu - Nie 22 Mar, 2015

Mi po mieście 600ccm pali średnio kolo 7, nowszy model 451 w brabus ie palił mi dokładnie tyle samo przy spokojnej jeździe. Diesel spoko w wawie zamknie się w 4.5L
Kamill - Nie 22 Mar, 2015

Przedwczoraj na Wilanowie widziałem smarta na 4x R1R :D Może do upału też się nadaje.
Franek - Nie 22 Mar, 2015

Wiadomix, Wilanów :rotfl:
Niemy - Nie 22 Mar, 2015

;D
dzik - Nie 22 Mar, 2015

jest jeszcze plan awaryjny, jedna z R5 jej sprezentować, tylko czy jest jakiś mechanior w wawie który ogarnia gaźnik i można mu klasyka wstawić? Mam kompletny brak czasu i trzeba coś uruchomić.
Mrozu - Nie 22 Mar, 2015

Na ul. Szarych szeregów jest bardzo stary zakład zajmujący się gaznikowcami.