Bonczek - Czw 19 Lis, 2015 W dyskusjach przepełnionych emocjami to wspaniała pułapka Kamill - Czw 19 Lis, 2015 Anonymous - Czw 19 Lis, 2015
kurwa jego w dupe jebana mać!!!pierwszy raz Kenet - Czw 19 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Weszło!
anjas - Czw 19 Lis, 2015 Mistrzowska pulapka. Gul mi skoczył Bonczek - Czw 19 Lis, 2015 106 - Czw 19 Lis, 2015 Alexxx - Czw 19 Lis, 2015 Ufff... bylo blisko bo juz sie podpalilem kaziu1985pn - Czw 19 Lis, 2015 W końcu nie bylem pierwszy Chloru - Czw 19 Lis, 2015 Dobre sidła na pelikana!
rabarbar, żeby była jasność nie każdy ma równy start. Tak już jest świat skonstruowany ale jeżeli ludzie nie wykorzystują danych im szans to sorry ale wygra ktoś inny. Tylko tyle i aż tyle. Co do cen życia na zachodzie - są wyższe. Moja koleżanka za mieszkanie ~100 metrów na obrzeżach Amsterdamu płaci ~1200 EUR. Ceny żarcia w knajpach znacząco wyższe niż u nas. Bilety, taksówki, usługi itp. zdecydowanie też. Żarcie w sklepach - różnie. Kupowałem polędwiczki wieprzowe w muzułmańskiej dzielnicy i byłem z tego dumny (mimo, że były 2 razy droższe niż u nas) EmerytRs2 - Pią 20 Lis, 2015 Podsumowujac, nie ma to jak mocne plery, lub firma po rodzicach.zefir - Pią 20 Lis, 2015 Dobrze ze mamy Emeryta na forum
Bonczek idealna zagrywka CHRZANEK - Pią 20 Lis, 2015 Ja yebie co tu sie porobiło...
Wszystkie tematy leżą, aktywność na poziomie 5 postów na tydzień, a tu...
KarQ - Pią 20 Lis, 2015 CHRZANEK, nie przesadzaj. Dobrze się również mają tematy związane z wyborem kombi w gnoju Marek23 - Pią 20 Lis, 2015 Po wszystkich "negatywach" w końcu pozytywna zmiana:
http://www.wprost.pl/ar/5...yDXBL8.facebook
Sam też 2 razy traciłem prawo jazdy za punkty, liczę na niego. Moje propozycje:
- brak ograniczeń na autostradzie
- 3 miesięcy zatrzymania prawa jazdy za jazdę lewym pasem i blokowanie ruchu
- w zabudowanym prędkość zależna od wielkości hebla, masy auta i opony.