Nowy RS ma być w 4x4, podobno sprawa jest już mocno zaawansowana, krąża spaj foty z testów na nurburg ringu.
mozesz je tu wrzucic?
to będzie napęd z volvo ?? bo silnik zostaje r5 z volviaka z czego słyszałem , to będzie taka usportowiona c30 t5 awd massarkaNiemy - Śro 14 Lis, 2007 Na zdjęciach widzimy prototypy w różnych fazach rozwoju. Focus RS będzie rozpoznawalny po dużym wlocie powietrza, dużej średnicy kół i tylnym spoilerze. Tym razem fotoreporter uchwycił prototyp podczas testów na terenie Hiszpanii, a czarny prototyp jeździł po torze Nürburgring.
Wiadomo, że samochód ten będzie miał napęd czterech kół i silnik o mocy 300 KM. Focus RS oczekiwany jest na rynku w 2008 roku, a jego premiera odbędzie się w marcu podczas salonu samochodowego w Genewie. Jednocześnie pojawią się najgroźniejsi konkurenci jak Mitsubishi Evo X i Subaru Impreza STi. Fot. Lehman Photo-Syndication
via www.roadlook.pLoko - Śro 14 Lis, 2007 To dokładnie te zdjecia które widziałem.Mick - Śro 14 Lis, 2007
Oczywiście cena jest do negocjacji lenny - Czw 15 Lis, 2007
Niemy napisał/a:
Na zdjęciach widzimy prototypy w różnych fazach rozwoju. Focus RS będzie...
bialy to limitowana wersja Focusa ST dostepna tylko w europie.. z klatka, wybebeszony itp!
30 sztuk. oczywiscie wiekszosc na anglie, o ile nie wszystkie:/CHRZANEK - Czw 15 Lis, 2007
Niemy napisał/a:
Wiadomo, że samochód ten będzie miał napęd czterech kół i silnik o mocy 300 KM. Focus RS oczekiwany jest na rynku w 2008 roku
Nie wiem jak sie bedzie prowadzil (napędy itp) ale zapowiada się calkiem calkiem.
Choć szkoda że to nie 2,0turbo jak kiedyś w cosswortcie... Grzesiek VTS - Czw 15 Lis, 2007 Baza czesci
Baaaardzo fajna sztuka! O ile zwykle mi sie Golfy nie podobają, to ten jest ekstra!
Szkoda, że taki drogi. CHRZANEK - Czw 15 Lis, 2007 Ale TEN golf jest na pewno szybszy od Kit-carów
więc cena usprawiedliwia wszystko Bad-i - Czw 15 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ale TEN golf jest na pewno szybszy od Kit-carów
więc cena usprawiedliwia wszystko