Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zajcev_28 - Pon 23 Mar, 2015
dzik napisał/a:
jest jeszcze plan awaryjny, jedna z R5 jej sprezentować, tylko czy jest jakiś mechanior w wawie który ogarnia gaźnik i można mu klasyka wstawić? Mam kompletny brak czasu i trzeba coś uruchomić.
??lukp - Wto 31 Mar, 2015 Panowie kolega szuka auta do 50tys , kombi , w miarę coś fajnego , aby wszedł wózek do bagażnika - dwójka małych dzieci , jak ktoś coś ma, proszę o info.was79 - Czw 02 Kwi, 2015 Wczoraj wyrwaliśmy gelende dla kumpla w Opolu za 7,9kzł. Sprzedawał człowiek w plastikowych butach i gajerku, który twierdził, że byznes to byznes KarQ - Czw 02 Kwi, 2015 No, kolejne dobre zelazo budzik - Czw 02 Kwi, 2015 Dobra cena jak nie jest trupem was79 - Czw 02 Kwi, 2015 Za chwile bedzie w Kato i probujemy odpalac. 90 kkm przelotu z holenderskiej armii, troche blach, ale juz zakupione, sam jestem ciekawy.anjas - Czw 02 Kwi, 2015 Tu jest dobry Puch do wzięcia. Z pierwszej ręki
I trochę passków B6. W sedanie i w benie z 2005 roku, ale część nie ma nawet 100 tys. nalatane.
Liczniki nie kręcone. Ewentualnie w drugą stronę
http://www.nbp.pl/home.as...-252-1-2015.htmBonczek - Czw 02 Kwi, 2015 Wojtek jak blacha i skrzynie?was79 - Pią 03 Kwi, 2015 W kilku miejscach trza wymienić blachę, głównie na brzegach, rama bez nalotu i korozji. Vin jest na ramie, więc górę na dobrą sprawę można całą wywalić. Reperaturki są dość tanie (100-175zł). Podłoga zdrowa, oprócz jednej dziury pod nogami kierowcy. Opony fest stare. Żółte bilsztajny i to dość nowe.
Silnik, mosty suche. Nie udało się odpalić, bo urządzenie rozruchowe powiedziało nie, a ilość piwa zaszkodziła nam w dalszych zakupach. Kręci i nie jest zastany, to jest 2.4 taki jak w kaczkach.
Wydaje mi się, że trzeba ze 4-5 kzł (systemem gospodarskim ) się wsadzi i będzie całkiem o.k - do ciorania. Większość pomilitarnych to grubo powyżej 15kzł. Jak nic dodatkowo nie wyskoczy, to może być dobry dil.Bonczek - Pią 03 Kwi, 2015 Najs Walle - Pią 03 Kwi, 2015
was79 napisał/a:
W kilku miejscach trza wymienić blachę, głównie na brzegach, rama bez nalotu i korozji. Vin jest na ramie, więc górę na dobrą sprawę można całą wywalić. Reperaturki są dość tanie (100-175zł). Podłoga zdrowa, oprócz jednej dziury pod nogami kierowcy. Opony fest stare. Żółte bilsztajny i to dość nowe.
Silnik, mosty suche. Nie udało się odpalić, bo urządzenie rozruchowe powiedziało nie, a ilość piwa zaszkodziła nam w dalszych zakupach. Kręci i nie jest zastany, to jest 2.4 taki jak w kaczkach.
Wydaje mi się, że trzeba ze 4-5 kzł (systemem gospodarskim ) się wsadzi i będzie całkiem o.k - do ciorania. Większość pomilitarnych to grubo powyżej 15kzł. Jak nic dodatkowo nie wyskoczy, to może być dobry dil.
to odpalić, podmalować i wystawiać za 15 fydi - Pią 03 Kwi, 2015
Walle napisał/a:
to odpalić, podmalować i wystawiać za 15
Dać do programu samochód marzeń, niech odpalą, pomalują i wtedy wystawić za 15 Kamill - Pią 03 Kwi, 2015 Wtedy to za 35 was79 - Pią 03 Kwi, 2015
Bonczek napisał/a:
Najs
Wuuuuuuuha silnik mega zdrowy. Jak pochodził nawet dymu nie puszcza.
Mam jeszcze filmik z pierwszej jazdy w kłębach, aploduje się Rasputin - Wto 07 Kwi, 2015 Kumpel zastanawia sie nad kupnem Volvo s60 (tego nowszego od 2011r). Jeździł ktoś tym, jebie się to czy nie? Czy te diesle sie nadają do czegoś czy tylko benzyna?