Pozdrowienia z Krakowa, sprzedalem 106, kupilem rodzinne auto, lagune, ktora teraz chcialbym zostawic zonie, a ja zastanawiam sie nad sportem lub 206 RC
NIe nie miala tyle , nie pamietam ile miala, kurcze ja sie wlasnie zastanawiam nad RC, clio mialem kiedys PH2 1.6 i nawet milo go wspominam, szukam jakis info o tym rcsaxorulez - Śro 26 Lis, 2008 witam,
to w jakim celu wpisałeś 200KM? wiesz ze to jest kłamstwo lustracyjnepP - Śro 26 Lis, 2008 ale swoje..
Cytat:
206 RC cieżko trafić dobry egzemplarz
zgadzam się,
sam się przed zakupem swojej fst rozglądałem, ale znaleźć dobry egzemplarz w Polsce to niemożliwe, pozostaje tylko zagramanicaAnonymous - Śro 26 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
witam,
to w jakim celu wpisałeś 200KM?
Teraz lepiej?saxorulez - Śro 26 Lis, 2008 dla mnie tak.
dziekujepcs - Śro 26 Lis, 2008 Witam,
dla mnie cycki git! mam nadzieje ze to siostra i dostane na pw nr. telefonu?FreeMan - Śro 26 Lis, 2008
pP napisał/a:
bariii napisał/a:
Witam wszystkich!
Pozdrowienia z Krakowa, sprzedalem 106, kupilem rodzinne auto, lagune, ktora teraz chcialbym zostawic zonie, a ja zastanawiam sie nad sportem lub 206 RC
witaj, pokaż cycki ;]
kupuj sporta
moze chcesz mojego chetnie sprzedam.
a RC to strasznie wolny samochod. lukp - Śro 26 Lis, 2008 bierz sporta 106 była biała na białych ozetach?CHRZANEK - Śro 26 Lis, 2008 Witam.
Przynajmniej jeden który się przywitał jak należy Kamilbike - Śro 26 Lis, 2008 Poniewaz nie wrzucalem fotki samochodu to teraz sie poprawie
Zestaw na wiosne, teraz jeszcze pojezdze troche na wypas 14" pP - Czw 27 Lis, 2008