M - Czw 27 Lis, 2008 Krzyśka gabinet jak ktoś kupi to jakby dostal prezent pod choinke!
Siedzialem,dotykalem.Anonymous - Czw 27 Lis, 2008 bariii jako jeden z niewielu pieknie sie zachował
brawo i pokaż teraz swoja była Jakarti - Czw 27 Lis, 2008 whazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
siema
miłego uzytkowanialukp - Nie 30 Lis, 2008 Przywitam się ponownie , gdyż wczoraj stałem się ponownie posiadaczem hothatch'a martin.h - Nie 30 Lis, 2008 Gratulacje Gaydek - Nie 30 Lis, 2008
Cytat:
clio sport III
Ooo , a gdzie foty?M - Nie 30 Lis, 2008 witam ponownie i gratuluje, gdzie są cycki sporta? lukp - Nie 30 Lis, 2008
Gaydek napisał/a:
Ooo , a gdzie foty?
Fotki wrzucę w tym tygodniu Anonymous - Pon 01 Gru, 2008
lukp napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Ooo , a gdzie foty?
Fotki wrzucę w tym tygodniu
Lukp, podziel sie za kilka dni wrażeniami, jak autkiem się Tobie jeździ, co Ci się w nim podoba, a co ewentualnie drażni?? Jak wygląda wie prawie każdy, foto mniej istotne. Mnie bardziej kręcą Twoje uwagi. Ja już nie moge się doczekać na dostawe od Krzycha, a tu jeszcze conajmniej 1,5 miesiąca oczekwiania w mękach .. Ał-ała.
Może założymy wątek gdzieś na forum poświęcony Clio 197, będziemy wymieniać cenne spostrzeżenia, porady techniczne etc..?? Będzie za chwilę już chyba conajmniej kilku użytkowników tego autka na forum..Vlodarsky - Wto 02 Gru, 2008 możecie też się spotykać wspólnie i dotykać antenkami, miziać po policzkach i klepać w pośladki pP - Wto 02 Gru, 2008
Vlodarsky napisał/a:
możecie też się spotykać wspólnie i dotykać antenkami, miziać po policzkach i klepać w pośladki
lukp - Wto 02 Gru, 2008
Vlodarsky napisał/a:
możecie też się spotykać wspólnie i dotykać antenkami, miziać po policzkach i klepać w pośladki
nie dzięki innym razem , ale jak ktoś lubi to jego sprawa lukp - Wto 02 Gru, 2008
kubek13 napisał/a:
Lukp, podziel sie za kilka dni wrażeniami, jak autkiem się Tobie jeździ, co Ci się w nim podoba, a co ewentualnie drażni?? Jak wygląda wie prawie każdy, foto mniej istotne. Mnie bardziej kręcą Twoje uwagi. Ja już nie moge się doczekać na dostawe od Krzycha, a tu jeszcze conajmniej 1,5 miesiąca oczekwiania w mękach .. Ał-ała.
Może założymy wątek gdzieś na forum poświęcony Clio 197, będziemy wymieniać cenne spostrzeżenia, porady techniczne etc..?? Będzie za chwilę już chyba conajmniej kilku użytkowników tego autka na forum..
Autko nowe więc fajne, spalanie narazie mam średnie 13l w mieście , trudni mi się przyzwyczaić do skrzyni 6-cio biegowej. Wrażenia ogólne pozytywne , fajne fotele, zawieszenie też nie za twarde, da się przeżyć, narazie autko ma koło 400km przejechane po 2500km zmienię olej i zobaczymy naprawdę co potrafi, może sprawdzę z jakimś innym sportem jak znajdę we Wrocku. kubek13 jaka wersję ty zamówiłeś clio sport czy clio F1? Jeszcze raz dzięki Krzysiek Anonymous - Wto 02 Gru, 2008
lukp napisał/a:
Autko nowe więc fajne, spalanie narazie mam średnie 13l w mieście , trudni mi się przyzwyczaić do skrzyni 6-cio biegowej. Wrażenia ogólne pozytywne , fajne fotele, zawieszenie też nie za twarde, da się przeżyć, narazie autko ma koło 400km przejechane po 2500km zmienię olej i zobaczymy naprawdę co potrafi, może sprawdzę z jakimś innym sportem jak znajdę we Wrocku. kubek13 jaka wersję ty zamówiłeś clio sport czy clio F1? Jeszcze raz dzięki Krzysiek
Domyślam się że na razie jesteś jeszcze pod wpływem 'świeżości' auta, to prawdziwa przyjemność - takie rozdziewiczanie Mankamnenty auta zaczniemy dostrzegać pewnie troszkę później, jak ochłoniemy.. Choć mam nadzieje że nie będzie ich zbyt wiele. Jednym z nich może sie okazać wspomniane przez Ciebie spalanie faktycznie, ale trzeba pojeździc trochę tym autem i ułożyć motor, by coś więcej powiedziec o spalaniu. Ja zanim podjąlem decyzję o zakupie tego auta, pożyczyłem od kolegi na pół godziny Clio F1, rozgrzałem motor i wykasowałem kompa - spalanie wyszło mi po mieszanej jeździe po mieście, za dnia (czyli sporo korków) około 19ltr. Trochę mnie to zaniepokoilo, auto miało ok 4500km przbiegu i bylo shamowane kilka dni wczesniej na 19x PS-óf.. Na pewno Clio 197 nie jest tak ekonomiczny jak poprzedni Clio Sport. Ale to oczywiste, podkręcony motorek N/A i dodatkowe 150kg balastu robią grę.
Jak odbiorę auto, założę wątek i stopniowo opowiem co myślę o aucie. Mam gdzieś przychylne komentarze kolegow o dotykaniu antenkami. Będzie przewodnik po clio 197, dla potomnych, co by sie mogli upewnić czy mają w przyszłości ochotę na takie auto..
Zamówiłem u Krzycha czarnego F1, z podstawowym nagłośnieniem, ale z 'handsfree' oraz pakietem xenonowym, bez sticker tuningu anjas - Śro 03 Gru, 2008 Mój średnio pali 11,5 - 12,5 w mieście przy normalnej jeździe (raczej spokojnej, ale czasem jakąś skodę felicję objadę).
Na trasie spala ok. 8,5.
Co ciekawe, próbowałem raz opcji oszczędnej - nic nie butowałem przez kilka dni i spalanie wyszło na poziomie 11 z małym hakiem.
Czyli różnica niewielka, a ile się wtedu nawkurwiałem trzymając prawą nogę w ryzach przez kilka dni. Szkoda nerwów na ten litr na sto - od tamtej pory jeżdzę tak jak lubię.