ale panowie pamietacie ze akcja wymiany pomuków na żetony w burdelu nieaktualna?
eee tam, moje ciągle przyjmują. Pewnie chcieli Cię po prostu spławić M - Pią 27 Mar, 2009 Andrzeju nie mowilem o twojej oborze z trzodą tylko o takim prawdziwym burdelu anjas - Pią 27 Mar, 2009
eM napisał/a:
Andrzeju nie mowilem o twojej oborze z trzodą tylko o takim prawdziwym burdelu
ojej, to w prawdziwym burdelu też Cię spławili?
Misiek_lbn - Pią 27 Mar, 2009 a na co można teraz pomuki wymienić Michał - Pią 27 Mar, 2009
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
Andrzeju nie mowilem o twojej oborze z trzodą tylko o takim prawdziwym burdelu
ojej, to w prawdziwym burdelu też Cię spławili?
hahahahahahWalle - Pią 27 Mar, 2009 a jak mam kufa dać pomuka jak temat nie muj? hę?anjas - Pią 27 Mar, 2009 no jak to jak? w jakimś swoim temacie.mi - Nie 29 Mar, 2009 ?!?!
http://www.balancemotorsp...y=TurbochargingBart - Nie 29 Mar, 2009 yyyyy, o co chodzi?Anonymous - Nie 29 Mar, 2009 tosz to ideał
Cola w puszcze z Jackiem
Gotti - Pon 30 Mar, 2009 smakuje okropnie, nijak ma się do prawdziwego jd.Anonymous - Pon 30 Mar, 2009
Gotti napisał/a:
smakuje okropnie, nijak ma się do prawdziwego jd.
tak też myślałem .... czyli taki sam shit jak cole&red bull z jednej puszki KonradMK - Pon 30 Mar, 2009 bo to ani JD ani coca-colaRudello - Pon 30 Mar, 2009 oh ziom to ma 10%...
z ciekawosci zerknij jaki tam jest sklad
edit
juz sobie przeliczylem. wyobraz sobie 1 szklanke jacka i 10 szklanek coli Anonymous - Pon 30 Mar, 2009 pomylili sie, pije sie odwrotnie...