Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Walle - Czw 09 Kwi, 2015 Kupiłeś od Mirka, to się psuł PiTT - Pią 10 Kwi, 2015 w temacie nowych aut i dylematow co wybrac jak ktos poszukuje nowej, normalnej fury...
pojezdzilem troche nowym paskiem, 150KM tdi z dsg i przyznam szczerze że auto jest na serio mega fajna opcja w tej klasie
uwazam ze praktycznie nie ma konkurencji w swojej klasie, mozemy jej szukac dopiero w wyzszej polce typu audi, bmw czy volvo
zarowno z zew. jak i wew. widac ze jest juz dopracowane i nic nie jest przypadkowe
gdybym teraz stal przed dylamatem jaki fur ma wjechac konkretnie z takiego segmentu to nawet chwili bym sie nie zastanawial nad pseudo konkurentami
ja widze przepasc pomiedzy moim b7 a tym b8, ale na szczescie tylko wizualna bo mam wrazenie ze w b8 zawias jest jakby delikatniejszy i na 18" bardziej halasuje niz u mnie... moze to kwestia testowki ktora dostala juz mocno w dupe, ale przy przebiegu 2tys km nie powinno chyba nic stukac...
generalnie fura kozak i nawet te 150 dizlowe daje sobie spokojnie rade
ja wiem ze za moment poleca hejty ze znowu passat i wez spi@rdalaj
ale to tylko podsumowanie auta na codzien, rodzinnego, firmowego a nie fury ktora powoduje pocenie dłoni i ciary na plerach, nic z tych rzeczy
szczerze przyznam ze b8 zrobila na mnie jedno z lepszych wrazen wsrod fur ktorymi ostatnio jezdzilem... w tej klasie oczywiście
anjas - Pią 10 Kwi, 2015 ile Ci płaco? PiTT - Pią 10 Kwi, 2015 za malo... musze zwiekszyc sprzedaz to moze bedzie jakis bonus anjas - Pią 10 Kwi, 2015 Wczoraj widziałem takiego passka. Wjebał mi się na mój pas bez kierunkowskazu, tak, że musiałem dość ostro hamować. Ale fura fajna. Co prawda przy moim mondziaku wyglądał jak ubogi krewny ale przecież nie każdy samochód musi mieć taką linię jak mondeo dzik - Pią 10 Kwi, 2015 macałem B8 ostatnio w salonie, naprawdę dobre wrażenie robi, będę musiał się wbić na jazdęPiTT - Pią 10 Kwi, 2015 no i co do mocy tego 150 tdi... obstawialbym ze to raczej 170KM tam siedzi... byc moze spory bonus bo napedza sie praktycznie tak jak b7 z 177KM dieslemMarek23 - Pią 10 Kwi, 2015 Kajam sie przed Dzikiem,ale serio tdi już bym nie wziął. Wczoraj jak po 2 dniach testów octą turlałem się do domu spalanie miałem 6,5 litra . Później lecząc kompleksy sklepałem nową 5tke, Q7 4,2 tdi i jeżdzące tylko lewym pasem Volvo XC60 T6. I w Kraku miałem 8,3. Skoda for life
Mi się pasek nie podoba, za dużo chromu i prezencji. Lubię wulgarność i sport.Kamill - Pią 10 Kwi, 2015
Skoda
Cartoon - Pią 10 Kwi, 2015
Marek23 napisał/a:
Lubię wulgarność i sport.
i dlatego jeżdżę skodą
edit: Kamil był szybszy dzik - Pią 10 Kwi, 2015
Marek23 napisał/a:
Kajam sie przed Dzikiem,ale serio tdi już bym nie wziął. Wczoraj jak po 2 dniach testów octą turlałem się do domu spalanie miałem 6,5 litra . Później lecząc kompleksy sklepałem nową 5tke, Q7 4,2 tdi i jeżdzące tylko lewym pasem Volvo XC60 T6. I w Kraku miałem 8,3. Skoda for life
Marek23 - Pią 10 Kwi, 2015 290 kuca ze mną za kierownica jeździ wystarczajaco wulgarnie. Reszta świata niech sie buja ładnymi i prestiżowymi autkamiPiTT - Pią 10 Kwi, 2015 ma byc taki pasek tsi 280KM... tak jak nowy superb
ogolnie robi sie ciekawie bo za moment golf r w kombi i leon st cupra
tylko cos w 2 powyzszych nie do konca mi pasuje, wolalbym np taka octe albo paskaMarek23 - Pią 10 Kwi, 2015 Ja jestem bardzo zadowolony Pitt, duze czarne koło nie seryjne, hamulec 330mm, wszystkie elementy czarne plus dach. Środek bardzo ok no i te pod 290 hp od 4800 do 6500. To robi okrutna robote i prostuje modnych ludzi na ulicy PiTT - Pią 10 Kwi, 2015 chcialbym dsg bo jara mnie jej predkosc i wolna prawa reka do pisania smsow
Ty masz ze szklanym dachem i duza navi?