lukp - Śro 03 Gru, 2008 anjas i ja mamy taką samą wersję czy podstawowa i dodatki, u Ciebie będzie różnica foteli i innego zawieszenia, ja wczoraj przestałem jeździć oszczędnie patrząc na komputer i spalanie mi spadło chyba za wcześnie wbijam wyższy bieg i clio się muli co wiąże się z większym apetytem na paliwo pcs - Śro 03 Gru, 2008 Cos czuje, ze Krzyskowi szef powiedzial, ze jak sprzeda 10 sportow to 11 ma gratis i wzial sie na powaznie do pracy
fajnie, ze coraz wiecej sie takich autek nowych spredaj, a noz widelec i ja sie dolacze, jak mi abarth jednak nie podejdzie.lukp - Śro 03 Gru, 2008 pcs a jakiego Abartha chcesz kupić anjas - Śro 03 Gru, 2008 Moim zdaniem nie ma lepszej opcji teraz na polskim rynku hothatchy niż kupno nowego sporta od Krzyśka
Stąd spore zainteresowanie pcs - Śro 03 Gru, 2008
lukp napisał/a:
pcs a jakiego Abartha chcesz kupić
grande punto, jest topic w hydeparkuAnonymous - Śro 03 Gru, 2008
anjas napisał/a:
Moim zdaniem nie ma lepszej opcji teraz na polskim rynku hothatchy niż kupno nowego sporta od Krzyśka
Stąd spore zainteresowanie
A Ile sobie spiewa za nowego?FreeMan - Śro 03 Gru, 2008
bariii napisał/a:
anjas napisał/a:
Moim zdaniem nie ma lepszej opcji teraz na polskim rynku hothatchy niż kupno nowego sporta od Krzyśka
A Ile sobie spiewa za nowego?
Najtanej teraz to jakies 67tys brutto.
Wszystkim ktorzy juz kupili, bardzo dziekuje za pochlebne oceny mojej dzialnosci pcs - Śro 03 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
bariii napisał/a:
anjas napisał/a:
A Ile sobie spiewa za nowego?
Najtanej teraz to jakies 67tys brutto.
Wszystkim ktorzy juz kupili, bardzo dziekuje za pochlebne oceny mojej dzialnosci
no ja jeszcze nie kupilem, ale tez dziekuje bo co chwila o cos Cie mecze ...!FreeMan - Śro 03 Gru, 2008 eM tez chce kupic !!
anjas - Śro 03 Gru, 2008 słyszałem, że Mabz też jest zainteresowany.
CCC
(cena czyni cuda) Michał - Śro 03 Gru, 2008 M - Śro 03 Gru, 2008 To jakas mistyfikacja Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 Witam wszystkich serdecznie.Kazali to jestem
Filip mam na imię, mieszkam w warszawie
Od roku jezdze peugeotem 206 S16.
Do dobrego człowiek jak wiadomo szybko się przyzwyczaja, stąd moja obecność tutaj.
14o koni nie daje już niestety frajdy z jazdy i zamierzam coś z tym zrobić
pozdrawiam.Mick - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie.Kazali to jestem
Filip mam na imię, mieszkam w warszawie
Od roku jezdze peugeotem 206 S16.
Do dobrego człowiek jak wiadomo szybko się przyzwyczaja, stąd moja obecność tutaj.
14o koni nie daje już niestety frajdy z jazdy i zamierzam coś z tym zrobić
pozdrawiam.
witam,
zacznij od przekazania numerów telefonów koleżanek z avatarka.
i dla Mi zdjęcie swojego brata.
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 hehehehe, a to żonka z przyjaciółką. Wczoraj im pstryknąłem, bo nie wiedziałem co w avatara wrzucić