Kondziu a odnośnie Twojego Avatara...
byliśmy razem na Lunch-u i muszę powiedzieć, że dokładnie tak mielisz w gębie chińczyka
pP - Śro 10 Gru, 2008
Mick napisał/a:
Lunch-u
+
Mick napisał/a:
chińczyka
to tak można?Anonymous - Śro 10 Gru, 2008 Witam! Od jakiegoś czasu przeglądam forum i postanowiłem się zarejestrować.
Nie mam jeszcze HH ale zamierzam kupić coś do KJS w przyszłym roku. Konkretnie myślę rozejrzeć się za jakimś Saxo. Hej!Bart - Śro 10 Gru, 2008 Hej!
Poka no jakieś foty saxo, którego nie masz.pP - Śro 10 Gru, 2008
bart napisał/a:
Poka no jakieś foty saxo, którego nie masz.
ale najpierw cycki!!! poka pokaBart - Śro 10 Gru, 2008 cycków pewnie też nie ma pP - Śro 10 Gru, 2008
mówisz? Anonymous - Śro 10 Gru, 2008 witka wszystkim jestem nowy:) choć forum przeglądam juz dluuugo
pojawił się problem więc szybka rejestracja i czekam na Wasze info!
za bardzo nie wiem co pisać hehe
z historii to byłem w posiadaniu saxo 1.6 8v dłubanego na ok 125KM miał wszystko prócz klaty, sprzedałem go kilka tygodni temu po 3dniach na aukcji i ŻAŁUJE jak niczego na świecie hehe szukam 106 albo vts ale tylko 16v tak więc przesłałem linka i czekam na Wasze info.
Pozdro wszystkim!Misiek_lbn - Śro 10 Gru, 2008 kaco, kolega dees ma fajne saxo chyba jeszcze na sprzedaż, szybkie i z fajnymi diwajsami
witam
pokaż fotki ex saxiakasaxorulez - Śro 10 Gru, 2008
kaco napisał/a:
z historii to byłem w posiadaniu saxo 1.6 8v dłubanego na ok 125KM
jaki wykres jest? co było zrobione?CHRZANEK - Śro 10 Gru, 2008 Witam nowych.
I takie pytanie: Lubicie bobry ??Stacho - Czw 11 Gru, 2008 Witam nowych nox - Czw 11 Gru, 2008 to saxo to było czerwone ?? i kolega sie uczy na AWF'ie w K-ce??106 - Czw 11 Gru, 2008 niebieskie :) witam kolege