Vlodarsky - Śro 25 Lis, 2015 W innych Państwa chyba w zależności od tematyki poruszanych spraw są odpowiednie flagi. Widziałem, że czasem mają tylko swoje państwowe, a czasem na zmianę z niebieską.Anonymous - Śro 25 Lis, 2015 Jakarti,
gdzies tam na poczatku masz zdjęcie jak to wyglada w innych krajach,nie,nie ma unijnych i nie widze powodu dlaczego miałyby być,bo co kurwa belgowie sie obrażą? bob.dsk - Śro 25 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Jakarti,
gdzies tam na poczatku masz zdjęcie jak to wyglada w innych krajach,nie,nie ma unijnych i nie widze powodu dlaczego miałyby być,bo co kurwa belgowie sie obrażą?
A dlaczego miało by też nie być ? Czy to jakaś ujma, może za chwilę zlikwidują też flagi na tablicach rejestracyjnych Jakarti - Śro 25 Lis, 2015 nie nie nie
nie o to chodzi
albo nie ma od poczatku
albo sa od poczatku
jak ostentacyjnie wypierdalasz te flagi to w dyplomacji jest to uznawane za zwykla demonstracje swoich pogladow. to wszystko. mnie ryba czy one sa czy ich nie ma. chodzi o sposob dzialania.Anonymous - Śro 25 Lis, 2015 bob.dsk, dlatego ze to polski rząd na terytorium polski ,w kontekscie tego co sie mówi o zmianach granic strefy szengen to usunięcie z tablic byłoby niegłupim pomysłem
Jakarti, żegnaj gienia swiat sie zmienia
Przypomne jeszcze ze jak Szczurek ztrudniał małolatów albo dupencja świezo po liceum robiła kariere w ministerstwach i sztabie wyborczym PO to było "stawianie na młodych",a jak Macierewicz zatrudnił harego potera to lament jakby atomówka pierdolneła.Panowie dajecie sie kurwa wkręcec w jakies pierdoły,ja rozumiem konstruktywną krytyke i tez sie boje ze PIS narobi np.takiego burdelu w finansach ze wszyscy bedziemy spierdalać ale troszke umiaru i mniej wyborczej i tvn-u
A raport o PKP widzieli?
http://www.money.pl/gospo...,0,1962677.htmlanjas - Śro 25 Lis, 2015 Ponieważ za głoszenie prawd niezgodnych z wizją PIS grozi zamknięcie strony chciałbym wszystkich prosić o wyłącznie pozytywne wypowiadanie się na temat rządu i zachodzących zmian.
Korzystając z okazji chciałbym też głęboko pochwalić pomysł na uszczelnienie systemu fiskalnego i większą ściągalność podatków. Powodzenia z tej okazji życzę szczególnie osobom prowadzącym działalność gospodarczą:
Szczególnie podoba mi się w tym stałe upoważnienie naczelnika urzędu skarbowego do wykonywania wszelkich operacji na koncie. Szacun, jestem przekonany, że nikt inny by na to nie wpadł. Prosto, skutecznie, efektywnie.bob.dsk - Śro 25 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
bob.dsk, dlatego ze to polski rząd na terytorium polski ,w kontekscie tego co sie mówi o zmianach granic strefy szengen to usunięcie z tablic byłoby niegłupim pomysłem
Jakarti, żegnaj gienia swiat sie zmienia
Przypomne jeszcze ze jak Szczurek ztrudniał małolatów albo dupencja świezo po liceum robiła kariere w ministerstwach i sztabie wyborczym PO to było "stawianie na młodych",a jak Macierewicz zatrudnił harego potera to lament jakby atomówka pierdolneła.Panowie dajecie sie kurwa wkręcec w jakies pierdoły,ja rozumiem konstruktywną krytyke i tez sie boje ze PIS narobi np.takiego burdelu w finansach ze wszyscy bedziemy spierdalać ale troszke umiaru i mniej wyborczej i tvn-u
Ja rozumiem że terytorium Polski ale czy to jakaś ujma że gdzieś tam jest flaga? Jesteśmy w UE to chyba nie ma problemu by pojawiła się flaga. Zresztą nie do końca o to chodzi tylko jak napisał Jakarti ostentacyjne pokazywanie jacy to my jesteśmy teraz anty
Ja rozumiem kariery i wszystko w sztabach itp ale kierwa dziecko doradcą ministra MON
Kolejny HIT ! http://podatki.gazetapraw...-platnosci.htmlAnonymous - Śro 25 Lis, 2015 anjas, nie pękaj,jako znany faszysta załatwie zeby nie zamkneli hh.org,i przyznam ze pojechali na bogato z tym vatem
bob.dsk, a 21-latkowie jako doradcy ministrów finansów i msw to byli ok ?Alexxx - Śro 25 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
i w temacie nocnych zamachów na demokracje,film który każdy powinien obejrzeć
Coś czuje, że jak na oficjalnej stronie CNN albo PAP napiszą "Rozpoczęła się 3 Wojna Światowa. Polski rząd wypowiedział ją Rosji" to PiS to usunie/ocenzuruje... bob.dsk - Śro 25 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
bob.dsk, a 21-latkowie jako doradcy ministrów finansów i msw to byli ok ?
Pewnie że nie byli OK , ale połączenie Macierewicza z Harrym Potterem nie wróży nic dobrego...Kenet - Śro 25 Lis, 2015
anjas napisał/a:
Szczególnie podoba mi się w tym stałe upoważnienie naczelnika urzędu skarbowego do wykonywania wszelkich operacji na koncie. Szacun, jestem przekonany, że nikt inny by na to nie wpadł. Prosto, skutecznie, efektywnie.
+1, nie ma miękkiej gry!Chloru - Śro 25 Lis, 2015
Jakarti napisał/a:
jak ostentacyjnie wypierdalasz te flagi to w dyplomacji jest to uznawane za zwykla demonstracje swoich pogladow. to wszystko. mnie ryba czy one sa czy ich nie ma. chodzi o sposob dzialania
http://m.wyborcza.pl/wybo...pozwolenie.htmlChloru - Śro 25 Lis, 2015 Ja pierdolę... to musi jeszcze wysłać policję na fejsbuka i zamknąć web.archive.org kaziu1985pn - Śro 25 Lis, 2015 To z vatem to grube przegiecie,ludzie będą jeszcze bardziej kombinować niż teraz