Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 Jak w temacie - witam wszystkich Wprawdzie moje autko nie jest może takim, jakim wielu z Was śmiga, ale mam nadzieje,że nie podpadnę sobie tym
Napisałem,że autko inne niż Wasze-a dokładnie to śmigam odpicowanym F7Rem
Jak w temacie - witam wszystkich Wprawdzie moje autko nie jest może takim, jakim wielu z Was śmiga, ale mam nadzieje,że nie podpadnę sobie tym
Napisałem,że autko inne niż Wasze-a dokładnie to śmigam odpicowanym F7Rem
witam moje strony ;] poka cyckiBart - Czw 11 Gru, 2008 brat sharxxxxa
siemanko ziom!Anonymous - Czw 11 Gru, 2008
bart napisał/a:
brat sharxxxxa
siemanko ziom!
wydało się
siemanko wszystkim FreeMan - Czw 11 Gru, 2008
tomczo napisał/a:
bart napisał/a:
brat sharxxxxa
siemanko ziom!
wydało się
siemanko wszystkim
a no to odrazu dam mu bana !
Zamykam... albo niech anjas zamknie!
a tak powaznie - Witaj!
Tylko blagam, nie mow o Megane Coupe - Wyścigówka.....!
tomczo napisał/a:
jak sprzedam swoją wyścigówkę,to marzy mi się takie coś
k-mart - Czw 11 Gru, 2008 Oo siema! Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 czesc wszystkim, tu dawid z krakowa
co zrobic, aby sie wkupic w laski forum i miec dostep do tych zamknietych tematow?
chetnie bym poogladal mini jimka, sam jezdze mini a jego mody mogly by mi wskazac droge, ktora powinienem obrac heheh
pozdrawiamAnonymous - Czw 11 Gru, 2008 Na początek pokaż cycki.
Później kolega Mi przeprowadzi dalszą weryfikację k-mart - Czw 11 Gru, 2008 I mowisz co lepsze:
audi s3 czy evo IX?
Dodam, ze nikt tu evo nie lubi, jako ze nie jest to hothatch. Wiec dobrze sie zastanow!
No i witam! Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 moje cycki --> (. )( .) , ujda? ; )
evo... no wolalbym evo, choc s3 tez spoko kubas - Czw 11 Gru, 2008 czesc mam na imie kuba od pietnastu lat naprawiam pralki witam wszystkich
- po pierwsze drogi dawidzie na tym forum szefem jest januszek od niego zalezy wszystko
- po drugie jesli nie masz do czegos dostepu tzn ze anjas to zamknal
- po trzecie poka miniaka CHRZANEK - Pią 12 Gru, 2008 Cześć
Kubasa nie słuchaj, on tu tylko pralki naprawia...Stacho - Pią 12 Gru, 2008 Siemasz tomoczo widze, że i tutaj zawitałeś Janusz - Pią 12 Gru, 2008 dziekuje za wstep towarzyszu Kubas'ie
A wiec dawid... robimy spota w krk.. dajesz polatac mini, a potem sie pomysli
Witam wsyćkichAnonymous - Sob 13 Gru, 2008 Właśnie poka miniaka !!!