Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Sob 11 Kwi, 2015 Jak w s80 może być więcej miejsca niż w v70 jak do środkowego słupka to są te same samochody ? PiTT - Sob 11 Kwi, 2015 nie wiem, takie wrazenie mialem, ale ok, dzieki bo mnie przekonales ze w takim wypadku oba sa chujowe
s80 jest identyczne jak v70?
ktory producent robi najwyzszy model limuzyny z tym samym wnetrzem jak model nizszy? cos chyba krecisz kolego PiTT - Sob 11 Kwi, 2015
KarQ napisał/a:
PiTT napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Pitt kup cos naprawdę mocnego i rozterki miną
poki co na lato taki setup wjechal a potem zobaczymy
poziom 0
do normalnej jazdy podnosi sie wyzej, ogolnie komfort bez zastrzezenkosmita - Sob 11 Kwi, 2015
PiTT napisał/a:
nie wiem, takie wrazenie mialem, ale ok, dzieki bo mnie przekonales ze w takim wypadku oba sa chujowe
s80 jest identyczne jak v70?
ktory producent robi najwyzszy model limuzyny z tym samym wnetrzem jak model nizszy? cos chyba krecisz kolego
Wiadomo, że hujowe, tylko skoda i vw
identyczne 5s w google:
http://en.wikipedia.org/w...80.93present.29
który producent tak robi?
PiTT - Sob 11 Kwi, 2015 no, ale kto tak jeszcze robi? powaznie pytam
skoro lubisz tak skode i vw to nie wnikam, kwestia gustu... a moze jego brak
bmw 7 raczej nie ma wnetrza 5
audi a8 nie przypomina a6
s klasa e klasy...
az sie zaglebie w temat bo cos nie chce mi sie wierzyc ze volvo taka maniane odpierdolilo
edit:
hola hola karwa... to ze wygladaja identyko nie znaczy ze dokladnie takie same ma wymiary, masz pewnosc ze to co napisales jest prawdziwe?
moga miec taka sama deche i panel, ale wystarczy ze jest szersze wnetrze i wszystko inaczej juz sie uklada...KarQ - Nie 12 Kwi, 2015 Ten który nie ma kasy na flagowca, a wie ze przy zastosowaniu sprytnego fortelu i tak dojrzała klientela nie odwróci sie od niego PiTT - Nie 12 Kwi, 2015 generalnie s80 t6 bardzo mi pasowala, lubie taki dizajn
natomiast cenowo wpasowuje sie w dobrze wyposazona beemke 5 albo audi a6 i tu juz bym raczej nie wybral volvo jesli mialbym kupic nowe auto
ten obrazek co wrzuciles pokazujacy roznice wnetrza bmw 5 a 7 to rozumiem ze zart?
na tej samej podstawie twierdzisz ze v70 i s80 jest identyczne w srodku?
5 jest duzo mniejsza niz 7 i co z tego ze ma podobna kreske dechy? co to ma wspolnego z tym jak sie czuje kierowca w szerszym i wiekszym wnetrzu
jesli tak oszacowales wnetrze s80 wzgledem v70 to jestem rozczarowany, myslalem ze na powaznie dyskutujemy
edit:
dobra doczytalem teraz
v70, xc70 i s80 wg tego co pisza maja identyko wnetrze, roznica budy... kurde a ja caly czas bylem przekonany ze s80 jest jednak wieksza limuzyna a nie tylko kwestia nadwozia
z jednej strony masz racje z tym ze calkiem sprytnie ogarneli temat s80, ja sie nabralem
ale porownanie bmw 5 do 7 uwazam ze nietrafne, to zupelnie inne fury KarQ - Nie 12 Kwi, 2015 W przypadku BMW to na bazie 7 (F01) powstało 5GT (F07), która notabene zajebiście zaczęła mi leżeć od jakiegoś czasu
PiTT - Nie 12 Kwi, 2015 to prawda 5gt to bmw 7, z uwagi na dosyc nietypowy wyglad mozna calkiem niezle kupic
mi tez sie podoba
z uwagi na kilka pytan odnosnie gleby i kola... to byl zarcik, wiadomo ze takim pomnikiem nie da sie jezdzic
u mnie nadal seryjny zawias i fabryczna 18
dzik - Nie 12 Kwi, 2015 Poczytałem trochę propagandy goebbelsa o B8 i muszę powiedzieć że po raz pierwszy mnie kuszą elektroniczne fajerwerki.
- autonomiczna jazda w korku
- "Side Assist z funkcją ułatwiającą wyjechanie z miejsca parkingowego." - przeczytać to kilka dni po tym jak jakiś zakompleksiony chuj musiał się leczyć zakupem suva i parkowaniem obok, wyjedź wtedy tyłem z miejsca parkingowego nie wymuszając. Tego dnia zastanawiałem się dlaczego jak przenosili do pancerwagena sonar z u-bota nie przenieśli peryskopu.
Studzi czas odbioru "przełom września października"
Jak ktoś ma jakieś wtyki w VW pw.....PiTT - Nie 12 Kwi, 2015 wczesniej mozesz juz za 2 m-ce, do produkcji taki jak sobie skonfigurujesz faktycznie wrzesien, ale sporo stoi gotowych
bralbys 1.8tsi 180KM czy jakies tdi?
warto skupic sie na highlinie i tylko drobiazgi doszukac typu duza navi i cyfrowe zegary, niby pierdola a zmienia auto dosyc znaczaco
no i taki dupowoz to zal nie brac w dsg
zlego slowa nie powiem na manuala, ale dsg jest w tym przypadku jeszcze lepsze Marek23 - Nie 12 Kwi, 2015 Autonomous driving=esp następnej dekady. I sie skończy bajka o nazwie motoryzacja. Bo każdy musi miec wygodniej i bezpieczniej.
DSG do sportowej jazdy według mnie sie kompletnie nie nadaje. Z reszta Sport Auto które testuje na Ringu i Hockencheim twierdzi to samo.PiTT - Nie 12 Kwi, 2015 Mowa o dsg do paska a tu raczej nie będzie sportowej jazdy dzik - Nie 12 Kwi, 2015
PiTT napisał/a:
wczesniej mozesz juz za 2 m-ce, do produkcji taki jak sobie skonfigurujesz faktycznie wrzesien, ale sporo stoi gotowych
bralbys 1.8tsi 180KM czy jakies tdi?
1.8t z dsg, oczywiścia w hajlajnie, który akurat się opłaca bo dużo dobra w tej róznicy w cenie, do tego webasto i jakieś pierdoły z kuszącej elektroniki. Ale jak się okazuje 1.8t i hajlajn to dwie sprawy wydłużające czas. W dodatku max rabatu co zaoferowali to 8% na firmę, więc mało kusząco. Ciśnienia nie mam żadnego, ze swojego jestem zadowolony, ale muszę powiedzieć że wnętrze skoczyło o klasę wyżej a to mnie zawsze kręci. A trafiłem do serwisu przypadkiem, zachowałem się jak właściciel porsche, muszę coś w końcu zrobić w swoim z własnej kieszeni i zastanawiam się czy sprzedać za grosze lub oddać w rozliczeniu
Marek23 napisał/a:
Autonomous driving=esp następnej dekady. I sie skończy bajka o nazwie motoryzacja. Bo każdy musi miec wygodniej i bezpieczniej.
Jak stoję w korku gigancie to chciałbym móc rozłożyć fotel, czytać gazetę i drapać się po jajach. Pierwszy skok technologiczny do stania w korkach to była dla mnie klima, przynajmniej człowiek nie umiera z gorąca czas na kolejny etap lenistwa.Marek23 - Nie 12 Kwi, 2015 Tylko ze ten nurt nie zatrzyma sie na jezdzie w korku...