no własnie , zielony kolor macie poto zeby pochwalic sie w pimpie autem wiec do dzieła
dzis williams prezentowal sie pięknie k-mart - Wto 16 Gru, 2008 Wlasnie, dawaj foty!
Pamietam ze Kita kiedys odpisal na czyjes pytanie co lepiej przyspiesza "williams vs. clio III rs?" ze to wlasnie williams.
Sorry, ale to niestety niezla bzdura.
III rs jest szybsze od williego na prostej, nie wiem jak na zakretach ale jestem raczej przekonany ze tez.Marek23 - Wto 16 Gru, 2008 Dokładnie. Willi jest szybki,ale sport III go niszczy na przyśpieszeniu i na suchym krętym. Na mokrym pododno Willy niszczy S3, gadał mi jeden S3 owner z Lublina...wiesz coś o tym Kej? k-mart - Wto 16 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Na mokrym pododno Willy niszczy S3, gadał mi jeden S3 owner z Lublina...wiesz coś o tym Kej?
Tylko, jesli S3 jedzie bez turbo i na wylaczonym haldexie GOKART - Wto 16 Gru, 2008
Marek23 napisał/a:
Dokładnie. Willi jest szybki,ale sport III go niszczy na przyśpieszeniu i na suchym krętym. Na mokrym pododno Willy niszczy S3, gadał mi jeden S3 owner z Lublina...wiesz coś o tym Kej?
już się z tym tak nie pucuj, na R888 na mokrym to ja wyjmuje evo FreeMan - Wto 16 Gru, 2008
GOKART napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Dokładnie. Willi jest szybki,ale sport III go niszczy na przyśpieszeniu i na suchym krętym. Na mokrym pododno Willy niszczy S3, gadał mi jeden S3 owner z Lublina...wiesz coś o tym Kej?
już się z tym tak nie pucuj, na R888 na mokrym to ja wyjmuje evo
i budzisz sie zlany potem!!GOKART - Wto 16 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
i budzisz sie zlany potem!!
nie mierz wszystkich swoją miarą FreeMan - Wto 16 Gru, 2008
GOKART napisał/a:
FreeMan napisał/a:
i budzisz sie zlany potem!!
nie mierz wszystkich swoją miarą
ja niestety mam taka przypadlosc ze nie śnie...GOKART - Wto 16 Gru, 2008 pragnę coś wyprostować bo widzę że niepotrzebne zaczyna się spinanie pośladów.
To była mała prowokacja z mojej strony, bo choć zdarzyło się urwać lepszy czas od evo nie jestem mitomanem. Liczę że jesteś świadom jak ważną rolę odgrywa ten kawałek gumy... szczególnie na mokrym asfalcie. Mówimy o poziomie szczeniacko - amatorskim a nie pikes peak wiec loozik. FreeMan - Wto 16 Gru, 2008 Gokart, zadnego spiecia posladow nie ma.... jeeeeest pełen luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz
pzdrk-mart - Wto 16 Gru, 2008 Nie jest luz bo jesli mcs klepie evo, clio sport morduje ctr'a, ctr niszczy mcs'a a s3 zabija sporta, wychodzi ze zawsze mialem racje i chce to podkreslic! Marek23 - Wto 16 Gru, 2008 To do Gokarta... S3 wyjmuje wszędzie moim poczciwym Reno. Suche, mokre, nawet kur.wa na luźnym i nie jest to akcja typu koleś z evo był słaby. To jest akcja, że porpzednie S3 nie jedzie i nie skręca i mu się kable w środku palą jak zaczyna sunąć po krętym niebezpiecznym.GOKART - Wto 16 Gru, 2008 no jak dzieci
Marek23 napisał/a:
S3 wyjmuje wszędzie moim poczciwym Reno. Suche, mokre, nawet kur.wa na luźnym i nie jest to akcja typu koleś z evo był słaby.
Czy tą S3 prowadził k-mart ?
Nie ?
NIe.
Więc się nie liczy. Dziękuję
Facet ma reputację na forum. Jest miarodajny
Kej dawaj pomógł k-mart - Śro 17 Gru, 2008 Gokart nie sluchaj M23! Myslalem ze temat s3 umarl, a jednak
Kiedys zacytuje poufne slowa Marka na temat S3
GOK, zglos sie tutaj: http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5006Marek23 - Śro 17 Gru, 2008
GOKART napisał/a:
Czy tą S3 prowadził k-mart ?
Nie, zawze był to jakiś buc, który myśli, że jak ma znaczek S na Audioli to rucha wiecej od reszty.