nie napinaj się tak, bo Ci się szpachel pokruszy...
(może nie jest za mądry, ale i tak bym miętosił jego chłopięce ciałko!)
ehhh.. kiedy pojmiesz ze Cie nie Kocham... a blachar tez nie jestem wiec na pandę nie polecę...
dobra a teraz tak poważnie, czy na pandę da się wyrwać chociaż jakiegoś chłopca z gimnazjum?? czy jak już kupiłeś pandę to musisz z tym żyć??mi - Czw 16 Kwi, 2009
grifin010 napisał/a:
Widziałem kiedyś jak Panda sie wspina pod górkę , ale Twoja jest chyba inna
no staaaary - pod górkę to czterołapy.
i
robią robotę. Trochę takie włoskie skrzyżowanie Defendera z Reńdżem, wiesz jak jest.
...a moja to asfaltowa bestia, pogromca gieteerów, zdłubanych miśków i prosiaków...
Janusz napisał/a:
dobra a teraz tak poważnie, czy na pandę da się wyrwać chociaż jakiegoś chłopca z gimnazjum?? czy jak już kupiłeś pandę to musisz z tym żyć??
czasem żałuję, że w środku jest tylko pięć (nader komfortowych skądinąd) miejsc, tak się pchają! No ale co - odmówię jakiemuś młodzieńcowi?nox - Czw 16 Kwi, 2009
To jakas Galeria Sztuki pięknej współczesnej ?? Janusz - Czw 16 Kwi, 2009
Cytat:
czasem żałuję, że w środku jest tylko pięć (nader komfortowych skądinąd) miejsc, tak się pchają! No ale co - odmówię jakiemuś młodzieńcowi?
niezle ziom Ty masz chyba lepszy towar niż kejmart mi - Czw 16 Kwi, 2009 ja mam pandę, na tym forum NIKT nie ma lepszego towaru...Mick - Czw 16 Kwi, 2009
mi napisał/a:
ja mam pandę, na tym forum NIKT nie ma lepszego towaru...
jeszcze chyba Noxik sie wozi pando nox - Czw 16 Kwi, 2009 Ale to firmowa wiesz to nie taki lans jak miec prywatnie w garażu ... Pozatym Mi ma 1.2 Metalic i dodatkowo Klime Anonymous - Czw 16 Kwi, 2009 Mi a pokaz zdjęcie Pandowych alufelg od tyłu martin.h - Czw 16 Kwi, 2009 Nie ma to jak A-grupowy wydech -> http://www.youtube.com/wa...feature=channelNiemy - Czw 16 Kwi, 2009 odgłos fajny, ale marchewy kiepskie Anonymous - Pią 17 Kwi, 2009 http://wiadomosci.onet.pl...kosci,item.html
Śmiech Na sali . Jeszcze zaczną sie wzorować na naszych samorządach
3000zł płacić za to że się posiada starszy samochód niż 91 rok
i to w dodatku co rok !!nox - Pią 17 Kwi, 2009 To na bank nie przejdzie gdyby przeszło to przecież krew się poleje.Misiek_lbn - Pią 17 Kwi, 2009 nox, może niejeżdżących samochodów nie opodatkują Vlodarsky - Pią 17 Kwi, 2009