Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Janusz - Pon 13 Kwi, 2015
Cytat:
spoko, raczej nikt na igle by sie nie nastawial, ale po co pakowac sie na mine?
jeśli samochód nie jest idealnie czysty to od razu mina ??was79 - Pon 13 Kwi, 2015 PiTT - Pon 13 Kwi, 2015 nie no wiadomo ze trzeba obejrzec najpierw, takie tylko moje bezpodstawne przemyslenia
przeciez zawsze to co opisuje sprzedawca jest prawda... nawet jak stan wskazuje cos zupelnie innego
a co do czystosci to jak widze auta ujebane w blocie i opis ze ktos nie mial czasu umyc to pojawia mi sie od razu szeroki usmiech na gębie
jak koorwa nie mial czasu umyc? to znaczy ze jest jebanym brudasem
nikt nie mowi o odpicowanych furach przez handlarzy bo to od razu jest do skreslenia... w sumie nie wiem Was skąd taki błyskotliwy tekst zawitał w Twojej głowie
rozumiem ze masz zal za to ze negatywnie oceniłem stan merca Twojego kumpla kubas - Pon 13 Kwi, 2015
Kamill napisał/a:
Mój znajomy będzie miał do sprzedania 328i w kombi. Teraz urodziło mu się dziecko więc chwile musi się ogarnąć, ale jeżeli to nic pilnego i możesz poczekać, to myślę że cena będzie podobna, a auto pewniejsze. Napisałem do niego, może podrzuci jakieś zdjęcia w ciągu dnia to wrzucę tutaj.
chętnie! Jakieś szczegóły o furze?PiTT - Pon 13 Kwi, 2015
kubas napisał/a:
Kamill napisał/a:
Mój znajomy będzie miał do sprzedania 328i w kombi. Teraz urodziło mu się dziecko więc chwile musi się ogarnąć, ale jeżeli to nic pilnego i możesz poczekać, to myślę że cena będzie podobna, a auto pewniejsze. Napisałem do niego, może podrzuci jakieś zdjęcia w ciągu dnia to wrzucę tutaj.
PiTT: kubas możesz coś więcej o tych oponach?
kubas: pewnie, są czarne, okrągłe i z gumy PiTT - Pon 13 Kwi, 2015 Kamill - Pon 13 Kwi, 2015
kubas napisał/a:
Kamill napisał/a:
chętnie! Jakieś szczegóły o furze?
Dobra mam taki opis
99 rok produkcji
299tm przelotu na dzien dzisiejszy
w 2008 roku miala w ASO 180tkm
chyba realny przebieg
kupowalem od goscia we wrocku
kupilem z rudym na blotniku, dwoch progach
klapa jest do wymiany, reszta zrobiona u lakiernika
cieniowane wszystko
maska chujowo pomalawana
blotnik tez
przelecialem miernikiem i mi to wyglada na bezwypadek
mechniak tez nic specjalnie nie mowil
zrobilem caly wozek, wszstkie gumty
plyny nowe wszedzie
reczny w kolach caly nowy
gumki przy wybieraku nowe
odma, gumy staba, laczniki, tuleje wahacza nowe
chcilabym miec na reke 12kpln za to
wiec jesli fv na 6 netto bedzie ok to cena 13500
Wszystko działa
oprocz zaslonki szyberka
bo sie zjebal jakis plastki a ja i tak zawsze jezdze z odslonietym wiec mam w szafie oslonke
Zdjecia mam na mailu nie chce mi sie wklejać, daj maila to przeforwarduje.Alexxx - Pon 13 Kwi, 2015
Kamill napisał/a:
W aucie jest parrot
Chroń polską mowę: PAPUGA!
Zebre też tam wpyredolyl? Kamill - Pon 13 Kwi, 2015 To nie zebra to romer king ls 2
Walle - Pon 13 Kwi, 2015 tego 320 z linka nawet bym nie pojechał oglądać....
a to 328? Hmmm.... Nie jestem wyznawcą małych przebiegów, ale 300 tysi to już poważna sprawa. Wszystko niby ładnie i jasno opisane, ale mnie by nie zachęcił Kamill - Pon 13 Kwi, 2015
Walle napisał/a:
tego 320 z linka nawet bym nie pojechał oglądać....
a to 328? Hmmm.... Nie jestem wyznawcą małych przebiegów, ale 300 tysi to już poważna sprawa. Wszystko niby ładnie i jasno opisane, ale mnie by nie zachęcił
Moj ma 220 i od 10tys jest upalany non stop, dopero teraz wymienilem oryginalne sprzegło ktore nigdy nie było zmieniane !!!. Skrzynia simering i olej. Krzyzaki na wale przeguby polosie, wszystkie łożyska, cały silnik, wszystko jest seria pierwszy montaż. Maglownica, pompa wspomagania, wydech.
W bmw wymienia się tylko elementy chłodzenia i gumy w zawieszeniu. Deska i wnetrze nie jest jednorazowe, więc nawet wymiana jakiś elementów w 20 letnim aucie nie powoduje konieczności wymiany odrazu wszystkich odkręconych elementów, bo tam się nic nie łamie i pasuje z powrotem na swoje miejsce.
Jakoś nie bał bym się tego przebiegu, chyba że e39 Ci sie tak sypie?Rasputin - Pon 13 Kwi, 2015
PiTT napisał/a:
Pitt nie każdy jest prezydentem Wrocławia i zarabia miliony Ludzi potrzebują też tańszych samochodów niż B8 w hajlajnie A faktu,że może to byc potencjalna mina nic nie zmienia bo kazde 14 letnie auto jest potencjalna miną PiTT - Pon 13 Kwi, 2015
Rasputin napisał/a:
PiTT napisał/a:
Pitt nie każdy jest prezydentem Wrocławia i zarabia miliony Ludzi potrzebują też tańszych samochodów niż B8 w hajlajnie A faktu,że może to byc potencjalna mina nic nie zmienia bo kazde 14 letnie auto jest potencjalna miną
w sensie ze zamiast miny za 13k mozna kupic np yarisa, ktory nie bedzie mial takiego prestizu jak bmw, ale przynajmniej bedzie bezawaryjne Kamill - Pon 13 Kwi, 2015 I wersalkę można takim yarisem przewieść.