onufry - Śro 20 Sty, 2016 a mnie się wydawało, że w Krakowie wysokie ceny
się zakupiło w ubiegłym roku...i na Wielkanoc powinno udać się wprowadzić
dosłownie rzut kamieniem od tablicy "Kraków", 200m2 (ze ~150m użytkowej), bliźniaczek na mikro osiedlu (6 budynków czyli 12 "domów"), wiadomo garaż, ogródek, 630k
jaram się Chloru - Śro 20 Sty, 2016
onufry napisał/a:
a mnie się wydawało, że w Krakowie wysokie ceny
się zakupiło w ubiegłym roku...i na Wielkanoc powinno udać się wprowadzić
dosłownie rzut kamieniem od tablicy "Kraków", 200m2 (ze ~150m użytkowej), bliźniaczek na mikro osiedlu (6 budynków czyli 12 "domów"), wiadomo garaż, ogródek, 630k
jaram się
Do dupy... daleko do metra Jakarti - Śro 20 Sty, 2016 do Warszawy daleko!was79 - Śro 20 Sty, 2016 Do centrum świata.Bonczek - Śro 20 Sty, 2016 Do centrum świata dodatkowo 5,8km czyli 10 minut od Centrum (Wilanow).Kenet - Pią 22 Sty, 2016 I stało się!
W miasteczku wszystko jest blisko, nawet awarię mam na wyciągniecie ręki
kamil - Pią 22 Sty, 2016 Bricoman - 1 km
było zabawnie - dzieci kąpałem w śniegu i karmiłem brukwią. Tem. w mieszkaniu 15-16 stopni. Było fajnie
Dobrze, ze przy takiej tem. a nie przy -15 Kamill - Pią 22 Sty, 2016
kamil napisał/a:
Bricoman - 1 km
było zabawnie - dzieci kąpałem w śniegu i karmiłem brukwią. Tem. w mieszkaniu 15-16 stopni. Było fajnie
Dobrze, ze przy takiej tem. a nie przy -15
To nie była nagła awaria, naprawę planowali to od jakiegoś czasu bo co kilka dni spec tam zaglądał, więc po prostu wybrali najcieplejszy dzień. Tak to wyglądało 3tyg temu
PiTT - Pią 22 Sty, 2016 dziwi mnie dlaczego deweloperzy nie zapewnili miejsca w hotelu dla mieszkańców na czas naprawykamil - Pią 22 Sty, 2016 bo developerzy nie wynajmują mieszkań ? Eolia Energia zaproponowała karty przedpłacone na 1000 pln i kosze z winem i innymi smakołykami. Niezle jak na jednodniową awarie. Dobra rekompensata.PiTT - Pią 22 Sty, 2016
kamil napisał/a:
bo developerzy nie wynajmują mieszkań ? Eolia Energia zaproponowała karty przedpłacone na 1000 pln i kosze z winem i innymi smakołykami. Niezle jak na jednodniową awarie. Dobra rekompensata.
oczywiscie dla kazdego członka rodziny?
myślę że jakbyś taką ściemę wrzucił na FB to spora cześć osób by to łyknęła kamil - Pią 22 Sty, 2016 Ja już Szyca widziałem przepychającego się w kolejce po tysiaka PiTT - Pią 22 Sty, 2016
kamil napisał/a:
:rotfl: Ja już Szyca widziałem przepychającego się w kolejce po tysiaka
a co są jakieś dotacje na upadłych, zaćpanych aktorów?