Anonymous - Czw 08 Cze, 2006 to teraz mi sie nudzi w nocy :D:D ..ale nie ma nikogo na forum ..nie mam z kim pogadac hehM - Czw 08 Cze, 2006 Ale to nie jest topic towarzyski!
nie robic mi tu ot.
//To bylem ja czyli zły administrator.Bad-i - Czw 08 Cze, 2006 Witam, jak ze jestem nowym uzytkownikiem to chcialem sie bardzo ładnie przywitac z wszystkimi.
Bad-ik-mart - Czw 08 Cze, 2006 Witaj Bad-I,
powiedz cos o clio, zycze dobrej zabawy i powodzenia!! :564:Bad-i - Czw 08 Cze, 2006 bardzo dziekuje i mam nadzieje w niedlugim czasie dolaczyc do spotow
clio jak clio, troche przerobione:
wlasnie staram sie uzyskac dostep zeby je opisac k-mart - Czw 08 Cze, 2006 A co pod maska??? F7P czy F7R??Bad-i - Czw 08 Cze, 2006
panowie moze jakies wytlumaczenia tych znaczkow :570:
to tez moze bedziemy w temacie Bad-i - Czw 08 Cze, 2006
Niemy napisał/a:
k-mart napisał/a:
A co pod maska??? F7P czy F7R??
to tez moze bedziemy w temacie
to nic innego jak oznaczenia silnika w renault od 1.8 , 2.0 itd.... rozne silniki rozne oznaczenia
ale to chyba topic na takie rzeczy - nowy jestem i nie koniecznie chce warninga
czy ktos wie jak moge odblokowac dostep do innych podforum?Niemy - Czw 08 Cze, 2006
Bad-i napisał/a:
Niemy napisał/a:
k-mart napisał/a:
A co pod maska??? F7P czy F7R??
to tez moze bedziemy w temacie
to nic innego jak oznaczenia silnika w renault od 1.8 , 2.0 itd.... rozne silniki rozne oznaczenia
ale to chyba topic na takie rzeczy - nowy jestem i nie koniecznie chce warninga
czy ktos wie jak moge odblokowac dostep do innych podforum?
niestety narazie musisz sie troche porozpisywac i poudzielac na forume, a dopiero potem szanowna komisja HH zdecyduje o dalszych Twoich losach Anonymous - Czw 08 Cze, 2006
Niemy napisał/a:
niestety narazie musisz sie troche porozpisywac i poudzielac na forume, a dopiero potem szanowna komisja HH zdecyduje o dalszych Twoich losach
hahahahaLoko - Czw 08 Cze, 2006 Witam
No no cliówka się łądnie prezentuje, poszerzenia eleganckie felga też przyjemna Anonymous - Czw 08 Cze, 2006 Witam witam... Jak tu trafiles? Lotke widze udalo sie przylepic... Pozdr.Bad-i - Czw 08 Cze, 2006
JIMEK napisał/a:
Witam witam... Jak tu trafiles? Lotke widze udalo sie przylepic... Pozdr.
on witam, trafilem przez Dzika bo przez clio troche sie znamy
Lotka smiga jak prawdziwa - do tej pory sie trzyma takze jest git
jak mi dacie mozliwosc to wrzuce foty i opis ale nie wiem gdzie jeszcze