ziom, tu masz całkiem podobny soft, ściągaj i jedziesz
o super, juz zapodaje!qbus - Czw 27 Sie, 2009 probowal ktos juz demo nowego dirta? ponoc cos tam poprawili model jazdy w porownaniu z poprzednia czescia. przez to ze mamy polski psn mocno zjebany teraz dopiero zakladalem konto i zaczynam zasysac.KarQ - Pią 28 Sie, 2009 Firma Logitech postanowiła zaprezentować fanom wirtualnych czterech kółek kolejny obiekt pożądania - kierownicę G27, będącą nowym, flagowym produktem Szwajcarskiej firmy w segmencie kontrolerów dedykowanych grom wyścigowym.
G27 Racing Wheel to rozwinięcie modelu G25, w stosunku do którego nowy model oferuje rozszerzoną funkcjonalność i... jeszcze wyższą cenę. Za 299.99 dolarów możemy stać się posiadaczami wysokiej jakości kierownicy wykonanej z metalu i pokrytej skórą. Spośród najważniejszych cech produktu wymienić można:
- obsługę systemu Force Feedback wspieranego dwoma silnikami,
- szereg diód LED pełniących rolę obrotomierza lub informujących o aktualnym przełożeniu dźwigni zmiany biegów,
- 16 programowalnych przycisków oraz krzyżak kierunkowy,
- 900 stopni obrotu koła kierownicy,
- 6-biegowa, manualna dźwignia zmiany biegów wyposażona w tradycyjny system wciskania biegu wstecznego,
- klasyczne manetki zmiany biegów rodem z Formuły 1,
- podstawa z metalowymi pedałami gazu, hamulca oraz sprzęgła.
Logitech zapowiedział, że G27 Racing Wheel będzie kompatybilne z platformami PC, PS2 oraz PS3. Xbox 360 tradycyjnie nie jest obsługiwany.
Jakoś aktualna G25 lepiej mi pasuje.pP - Pią 28 Sie, 2009
qbus napisał/a:
ponoc cos tam poprawili model jazdy w porownaniu z poprzednia czescia
mam już demo na xa i powiem szczerze ze w porownaniu do jedynki zrobili krok milowy.. jak dla mnie jest podobnie do RBR!! mowie z pełną swiadomością!zefir - Pią 28 Sie, 2009 czekam na pelna wersje
polecam Batmana na x i nie tylko, obecnie młuce, mega fabula i zajebisty system gry qbus - Sob 29 Sie, 2009 pP serio mowisz? ja wylaczylem demo bardzo szybko, z fajnej seri rajdowej zrobil sie kolejny nfs, zrecznosciowy na maxa, odbiega kompletnie od tematyki rajdow... jaki ty tu widzisz zwiazek z rbr? dla mnie kicha na maxa, czekam na gt5 z licencja wrc.qbus - Wto 15 Wrz, 2009 http://www.ps3site.pl/pie...842/#more-20842
jedynka byla moja pierwsza gierka na ps3, super ekstra, czadowa tylko krotka... 2 ma byc jeszcze lepsza.PiTT - Wto 15 Wrz, 2009 ja czekam na Forze 3
jakoś GT do mnie nie przemawia, trochę jeździłem i nie jaram się niąMichał - Wto 15 Wrz, 2009 podobno ( w co nie wierze !! ) ND4SPD: Shift kopie jajca ... PODOBNOPieQt - Wto 15 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
podobno ( w co nie wierze !! ) ND4SPD: Shift kopie jajca ... PODOBNO
ot taki pewnie zrecznosciowy samochodowy umilacz czasu... jak wrocili do tego co było w NFS Porsche to wypas.Michał - Wto 15 Wrz, 2009 gdzieś czytałem ze wlasnie jest podobny do prosiaka ...anjas - Wto 15 Wrz, 2009 prosiak był miszczowskizefir - Wto 15 Wrz, 2009 lipa, generalnie zajebista oprawa audio wizualna, ale fizyka gry krypa. wszystkio jedzie bokiem i zarzuca non stop lacznie z FWD. do porsche to mu brakuje bardzo duzo. mysle ze do carbona jest blizej
czekam na forze 3 Michał - Wto 15 Wrz, 2009 wlasnie obejrzałem.
lipa chyba