kumpel z grupy na uczelni ma tegiego bolca i jest bardzo zadowolony
każdy byłby zadowolony
anjas ehh ostatnio mówiłeś że laski zaczęły się skarżyć na Twojego ogromnego bolca bo mu rady nie dają a Tobie ciągle mało budzik - Śro 01 Gru, 2010
Cartoon napisał/a:
Korzystał ktoś z blackberry 9700 bold?
Długo tam bateria wytrzymuje?
Bardzo dobrze daje rade, 3-4 non stop uzywania z ynternetem włącznie GeKo - Śro 01 Gru, 2010
Michał napisał/a:
Bardzo czuly ekran, co jest minusem, lekko dotkniesz i juz łapie.
bo pewnie to ekran pojemnościowy, swego czasu ktoś próbował oskarżyć Jobsa że nie da się obsługiwać iPhone'a w rękawiczce, wtedy trzeba tak
Chrzanek Xperia ju ponoć jest na Androidzie 2,x i chodzi OK.Michał - Śro 01 Gru, 2010 dokladnie, pojemnościowy ....Bonczek - Śro 01 Gru, 2010 No to jeżeli tak sam jak w iStonie to jest zajebisty bez 2 zdań.Maciusiowy - Czw 02 Gru, 2010 ja używam HTC Touch Pro2 i pomimo, że jest klockowaty i może nie najnowszy, to wysuwana klawiatura wymiata
leon - Śro 08 Gru, 2010 usilnie poszukując porównań w necie nokii C6 vs N97mini byłem już prawie pewny że biorę C6 bo po prostu nie ma sensu dopłacać do już lekko przestarzałego modelu z serii N tym bardziej że poza Carl Zeissem bardzo niewiele je różni
wszystko byloby jasne gdyby nie udało mi się znaleźć również kilka ciekawy artykułów o Nokii N8 a wśród nich również tego materiału :
kurde super jakość nagrania jak na telefon i tym oto sposobem zdecydowałem że dołożę i kupie N8 GeKo - Śro 08 Gru, 2010 Teraz wyszedł juz nowy android 2.3 także podejrzewam że pozamiata WM6.5 bo 7 to póki co ostra kicha w stylu Visty.CHRZANEK - Śro 08 Gru, 2010
leon napisał/a:
i tym oto sposobem zdecydowałem że dołożę i kupie N8
No co się dziwisz 12 Megapiksli robi swoje.
Do tego prawdziwy flesz a nie jakaś ledowa popierdółka.
Też się napaliłem na N8 - czekam aż się troche postarzeje (czyt. potanieje)Bad-i - Śro 08 Gru, 2010 Panowie eksperci, a czym sie rozni obecny Iphone 4 od poprzednich?
Inaczej ujmujac, czy jest o tyle lepszy (co pisza) ?CHRZANEK - Śro 08 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
czym sie rozni obecny Iphone 4 od poprzednich?
-Obudową (teraz jest szklany z obu stron)
-Kamera 5mpx z lampką (poprzednio było 2mpx bez lampki)
-Wyświetlaczem AMOLED
-Procesorem (nowy podobno jest znacznie wydajniejszy)Michał - Śro 08 Gru, 2010 zapomniałeś dodac ze to jest niezłe gówno
ostatnio w garażu 08pss
- marcel przeslij mi fote niebieskim ząbem
- nie moge
- nie masz bluetootha'
- mam ale musze coś tam doinstalować
I wiele wiele innych głupich spraw .
żal.pl Bad-i - Śro 08 Gru, 2010
Michał napisał/a:
zapomniałeś dodac ze to jest niezłe gówno
ostatnio w garażu 08pss
- marcel przeslij mi fote niebieskim ząbem
- nie moge
- nie masz bluetootha'
- mam ale musze coś tam doinstalować
I wiele wiele innych głupich spraw .
żal.pl
Majk moglbys rozwinac, nie ukrywam ze ja mialem kiedys Iphona i po tygodniu go sprzedalem. Teraz dzieciak sie napalil na tego 4g i chce wiedziec czy to w ogole jakos funkcjonuje. Bo slyszalem same pochlebne opinie o tym nowym.GeKo - Śro 08 Gru, 2010 Bad-i, Iphone zawsze był przereklamowany, to jest filozofia życia. iGówno tak jak mówi Majk zawsze coś z tym jest nie tak. Choć 4 faktycznie dysponuje chyba obecnie najlepszym wyświetlaczem.PiTT - Śro 08 Gru, 2010 Badi jak cenowo jest dla Ciebie ok to bierz ajfona
zawsze bardzo dobrze mi się na nim pracowało no +10pkt. respektu na dzielni