To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

Anonymous - Pon 17 Sie, 2009

załóż kubła. Ile miałeś dmuchnięte w opony?
M - Pon 17 Sie, 2009

na początku 2.1, potem po nagrzaniu bylo 2.6 i skorygowalem znowu na 2.1 i juz bylo bardzo dobrze.
Ja sobie to tlumacze bardzo brudnym torem, tutaj slick dostaje mocno w pape a drogowa opona ogarnia lepiej.
Ale moze sobie tak to tlumacze bo przeciez bylem tam w ogole pierwszy raz.

Jacek - Pon 17 Sie, 2009

AndreXSi, moja myszko, prosz, z serii tych idiotycznych, to po prostu my :rotfl:

2.1 na zimnym zdecydowanie za dużo. nie kombinowałeś z różnymi ćiśnieniami przód-tył? a brak gripu czułeś na zakrętach czy hamowaniach? syfu na torze dużo nie było...

Jacek Wacek ajlowju :*

M - Pon 17 Sie, 2009

tzn ja wnioski juz wyciągłem ;) i nastepnym razem bedzie lepiej
napewno zawias do dolu z tylu bo teraz jest pozytyw

aha, luz :) ale kubeł KUBEŁ KUBEEEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! najprostszy chociaz. Ja na tym prawym podwójym zacisku za startem wciskałem się w drzwi, nie wyobrażam sobie co Ty musiałeś wtedy tam czuć
M - Pon 17 Sie, 2009

wlasnie wcale nie bylo zle
Jakarti - Pon 17 Sie, 2009

a ja pomimo slabego czasu jestem zadowolony :)
przejechalem po torze jakies 60-70km (szok :D ) i auto dalo rade.. nie oszczedzalem, bawilem sie mistrzowsko i nawet krotkie c2 moze latac bokiem :)
w pewnym momencie czulem sie jak u michala grajac w richarda, ogien, hamulec, kontra :) przepalowalem wiele zakretow ale bylo mistrz.

mysle, ze gdybym pomyslal i skonsultowal sie z loko to moglbym cos jeszcze urwac. wielka przyjemnosc zrobil mi mochool bo bylo widac, ze jazda nawet na prawym sprawia mu wielka radosc czym z kolei ucieszyl mnie :)

eM - wrzucisz tak jak mowiles?? :) :*

Koto - Pon 17 Sie, 2009

W końcu mam dostęp do neta i mogę coś napisac, zajebiście było!
Miło było poznac wszystkich i ponapinac na torze porównując czasy. Czas super nie zrobiłem ale z każdym kółkiem czułem się pewniej i jeździło się naprawdę dobrze :jupi:
Gratulacje dla Loko, najszybszy z hothatchy
Willi i Renia 5'ka najlepszymi furami imprezy, bo Maliniak ze swoim kantem są w innej lidze :lol2:

Dzięki za organizację i mam nadzieje, że zagoszczę jeszcze na podobnej imprezie :)

TOXIC - Pon 17 Sie, 2009

Stf napisał/a:
Jacku nie chodzi mi stwierdzenie że to był jakiś mega driver. Stwierdzam tylko fakt, w którym niektórzy generalizują, że zawsze jest tak, że kolesie z bmw są na końcu bo nie ogarniają fury w zakrętach. A np. na rozecie, w Radomiu na imprezie ze stritwariorsami czy tutaj okazuje się inaczej. i to na tyle żeby objechać większość naszych... no to co mam przyznać, że koleś nie skręcał? generalnie jakoś ogarniał a czy lepiej czy gorzej to już Wy możecie ocenić widząc jak jeździł. twierdząc że koleś ogarniał słabo i wygrał tylko dlatego że miał bmw i slicka... powinniście równie dobrze przyznać że wszystkie auta z klubu nie nadają się na tor bo pierwszy lepszy mniej ogarnięty koleś w bmw robi z nas wiatrak bo sobie slicka założył.

Stf podoba mi sie jak uciąłeś dyskusje o Panu z BMW :) podzielam twoje zdanie ze jednak coś w tym sporcie dla kierowcy tez zostaje. Dowodów na to bylo sporo. Poczynając od "fura ma potencjał ale kierownik nie ogarnia" czyli mnie i paru (podkreślam paru) innych z czasami na poziomie 45.5-46 a kończąc na "opona sie nie liczy, liczy sie skill" z mi w roli głównej :)

Tak czy inaczej zabawa przednia, Może było by trochę więcej frajdy jak by mi się ten wydeszek nie zbuntował :D Ale i tak paru nowych rzeczy człowiek sie nauczył

Jacek - Pon 17 Sie, 2009

TOXIC, np aygo 68koni, wczoraj 45,5 ja i marek ten sam czas, ktoś nie ogarnia?????
jedna fura i coś tam wiemy. twoje clio powinno zmieść nasz czas pod dywan chyba ty nie ogarniasz

TOXIC - Pon 17 Sie, 2009

:D no przeciez wlasnie to napisalem ze to ja nie ogarniam :rotfl:
Jacek - Pon 17 Sie, 2009

myślałem że pijesz do mojego czasu
Janusz - Pon 17 Sie, 2009

jacek czajka napisał/a:
TOXIC, np aygo 68koni, wczoraj 45,5 ja i marek ten sam czas, ktoś nie ogarnia?????
jedna fura i coś tam wiemy. twoje clio powinno zmieść nasz czas pod dywan chyba ty nie ogarniasz

ale Toxic się do tego przyznaje ze nie ogarnia, zejdź z niego jacku....;p

Maras pamiętasz jaki miałeś czas moja foka?? bo chce wiedziec ile straciłem, bo to chyba wyznacznik ogarniania ;p

(ale to fakt ze jesteś dobrym drajwerem)

Panowie karwa..... fakt jak jestem na torze to mi się włącza agresor i chce wszystkich naklepać.... ale kuźwa to tylko zabawa no... jeden jest szybszy drugi wolniejszy.... jeden ma mniejszego a inny większego. ZYCIE

edit. karwa muszę szybciej pisać :D

TOXIC - Pon 17 Sie, 2009

nie nie, miałem na myśli parę aut ktorym zrobilem wlasne pomiary i ku mojemy zaskoczeniu spodziewalem sie ze pojada lepiej :)

z reszta jeśli chodzi o aygo to po co bym cały czas mówił ze widzę je w lusterku ?? ;)