Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 załóż kubła. Ile miałeś dmuchnięte w opony?M - Pon 17 Sie, 2009 na początku 2.1, potem po nagrzaniu bylo 2.6 i skorygowalem znowu na 2.1 i juz bylo bardzo dobrze.
Ja sobie to tlumacze bardzo brudnym torem, tutaj slick dostaje mocno w pape a drogowa opona ogarnia lepiej.
Ale moze sobie tak to tlumacze bo przeciez bylem tam w ogole pierwszy raz.Jacek - Pon 17 Sie, 2009 AndreXSi, moja myszko, prosz, z serii tych idiotycznych, to po prostu my Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 2.1 na zimnym zdecydowanie za dużo. nie kombinowałeś z różnymi ćiśnieniami przód-tył? a brak gripu czułeś na zakrętach czy hamowaniach? syfu na torze dużo nie było...
Jacek Wacek ajlowju M - Pon 17 Sie, 2009 tzn ja wnioski juz wyciągłem i nastepnym razem bedzie lepiej
napewno zawias do dolu z tylu bo teraz jest pozytywAnonymous - Pon 17 Sie, 2009 aha, luz ale kubeł KUBEŁ KUBEEEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! najprostszy chociaz. Ja na tym prawym podwójym zacisku za startem wciskałem się w drzwi, nie wyobrażam sobie co Ty musiałeś wtedy tam czućM - Pon 17 Sie, 2009 wlasnie wcale nie bylo zleJakarti - Pon 17 Sie, 2009 a ja pomimo slabego czasu jestem zadowolony
przejechalem po torze jakies 60-70km (szok ) i auto dalo rade.. nie oszczedzalem, bawilem sie mistrzowsko i nawet krotkie c2 moze latac bokiem
w pewnym momencie czulem sie jak u michala grajac w richarda, ogien, hamulec, kontra przepalowalem wiele zakretow ale bylo mistrz.
mysle, ze gdybym pomyslal i skonsultowal sie z loko to moglbym cos jeszcze urwac. wielka przyjemnosc zrobil mi mochool bo bylo widac, ze jazda nawet na prawym sprawia mu wielka radosc czym z kolei ucieszyl mnie
eM - wrzucisz tak jak mowiles?? Koto - Pon 17 Sie, 2009 W końcu mam dostęp do neta i mogę coś napisac, zajebiście było!
Miło było poznac wszystkich i ponapinac na torze porównując czasy. Czas super nie zrobiłem ale z każdym kółkiem czułem się pewniej i jeździło się naprawdę dobrze
Gratulacje dla Loko, najszybszy z hothatchy
Willi i Renia 5'ka najlepszymi furami imprezy, bo Maliniak ze swoim kantem są w innej lidze
Dzięki za organizację i mam nadzieje, że zagoszczę jeszcze na podobnej imprezie TOXIC - Pon 17 Sie, 2009
Stf napisał/a:
Jacku nie chodzi mi stwierdzenie że to był jakiś mega driver. Stwierdzam tylko fakt, w którym niektórzy generalizują, że zawsze jest tak, że kolesie z bmw są na końcu bo nie ogarniają fury w zakrętach. A np. na rozecie, w Radomiu na imprezie ze stritwariorsami czy tutaj okazuje się inaczej. i to na tyle żeby objechać większość naszych... no to co mam przyznać, że koleś nie skręcał? generalnie jakoś ogarniał a czy lepiej czy gorzej to już Wy możecie ocenić widząc jak jeździł. twierdząc że koleś ogarniał słabo i wygrał tylko dlatego że miał bmw i slicka... powinniście równie dobrze przyznać że wszystkie auta z klubu nie nadają się na tor bo pierwszy lepszy mniej ogarnięty koleś w bmw robi z nas wiatrak bo sobie slicka założył.
Stf podoba mi sie jak uciąłeś dyskusje o Panu z BMW podzielam twoje zdanie ze jednak coś w tym sporcie dla kierowcy tez zostaje. Dowodów na to bylo sporo. Poczynając od "fura ma potencjał ale kierownik nie ogarnia" czyli mnie i paru (podkreślam paru) innych z czasami na poziomie 45.5-46 a kończąc na "opona sie nie liczy, liczy sie skill" z mi w roli głównej
Tak czy inaczej zabawa przednia, Może było by trochę więcej frajdy jak by mi się ten wydeszek nie zbuntował Ale i tak paru nowych rzeczy człowiek sie nauczyłJacek - Pon 17 Sie, 2009 TOXIC, np aygo 68koni, wczoraj 45,5 ja i marek ten sam czas, ktoś nie ogarnia?????
jedna fura i coś tam wiemy. twoje clio powinno zmieść nasz czas pod dywan chyba ty nie ogarniaszTOXIC - Pon 17 Sie, 2009 no przeciez wlasnie to napisalem ze to ja nie ogarniam Jacek - Pon 17 Sie, 2009 myślałem że pijesz do mojego czasuJanusz - Pon 17 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
TOXIC, np aygo 68koni, wczoraj 45,5 ja i marek ten sam czas, ktoś nie ogarnia?????
jedna fura i coś tam wiemy. twoje clio powinno zmieść nasz czas pod dywan chyba ty nie ogarniasz
ale Toxic się do tego przyznaje ze nie ogarnia, zejdź z niego jacku....;p
Maras pamiętasz jaki miałeś czas moja foka?? bo chce wiedziec ile straciłem, bo to chyba wyznacznik ogarniania
(ale to fakt ze jesteś dobrym drajwerem)
Panowie karwa..... fakt jak jestem na torze to mi się włącza agresor i chce wszystkich naklepać.... ale kuźwa to tylko zabawa no... jeden jest szybszy drugi wolniejszy.... jeden ma mniejszego a inny większego. ZYCIE
edit. karwa muszę szybciej pisać TOXIC - Pon 17 Sie, 2009 nie nie, miałem na myśli parę aut ktorym zrobilem wlasne pomiary i ku mojemy zaskoczeniu spodziewalem sie ze pojada lepiej
z reszta jeśli chodzi o aygo to po co bym cały czas mówił ze widzę je w lusterku ??