Stf - Śro 14 Lip, 2010 http://wiadomosci.onet.pl...u-154,item.htmlPiTT - Śro 14 Lip, 2010 czytałem... czemu takie rzeczy wychodzą teraz?Jakarti - Śro 14 Lip, 2010 bo rosjanie mowia po rosyjsku a nie po polsku kaziu1985pn - Śro 14 Lip, 2010 wybory się skończyły i PIS zaczyna szaleć z zamachem stanu przed chwila w wiadomościach było M - Śro 14 Lip, 2010 po za pomocą swoich tub równoważy dysonans w elektoracie powstały z powodu oskarżeń prezia pis.Stf - Śro 14 Lip, 2010 te informacje już od dłuższego czasu były znane. stąd też palikot wyskoczył z tą krwią na rękach...anjas - Śro 14 Lip, 2010 myslalem, ze opublikują przed wyborami, ale widac zdecydowali sie poczekac.PiTT - Śro 14 Lip, 2010
anjas napisał/a:
myslalem, ze opublikują przed wyborami, ale widac zdecydowali sie poczekac.
bardzo krzywa akcja z utajnianiem faktów dla dobra... no właśnie, czyjego dobra?!
inna kwestią jest też sam fakt że niewiele to wnosi do sprawy, bo pilot mógł sobie tak gadać a i tak nikt za niego sterów nie trzymał...dzik - Śro 14 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
czytałem... czemu takie rzeczy wychodzą teraz?
Bo teraz skrzynki czytaja w Polsce.PiTT - Czw 15 Lip, 2010
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
Bo teraz skrzynki czytaja w Polsce.
jakoś w to nie wierzę Greg - Czw 15 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
anjas napisał/a:
myslalem, ze opublikują przed wyborami, ale widac zdecydowali sie poczekac.
bardzo krzywa akcja z utajnianiem faktów dla dobra... no właśnie, czyjego dobra?!
inna kwestią jest też sam fakt że niewiele to wnosi do sprawy, bo pilot mógł sobie tak gadać a i tak nikt za niego sterów nie trzymał...
Jak to dla czyjego? Dla dobra PO, bo gdyby ludzie się dowiedzieli o faktach wskazujących na to, że cała katastrofa śmierdzi to zaczęliby pluć na Komoruskiego i Tuska, który się przytulał z Putinem i głaskał po jajkach. anjas - Czw 15 Lip, 2010 jasne, Komorowski z Tuskiem mówili "ląduj dziadu"! dzik - Czw 15 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
PiTT napisał/a:
Bo teraz skrzynki czytaja w Polsce.
jakoś w to nie wierzę
Teksty o presji wywieranej na pilotow bylby zajebistym elementem podczas wyborow, wiec jaki mieli interes czekac?
Bardzo mi sie podoba ostatnia ofensywa pis, wszystko bylo karygodne i winny jest tusk. Rozbili sie w blocie nie na polanie wsrod pachnacych kwiatkow i "ruska trumna", za ta trumne Tusk powinien sie poddac do dymisji.M - Czw 15 Lip, 2010 Ta cała katastrofa i te całe śledztwo to jest jedna wielka porażka państwa polskiego,
i rządu i opozycji bo też rządziła. Wstyd mi jest za to jak nasze państwo interesuje się śledztwem, jak łatwo oddało prowadzenie dochodzenia w tej sprawie rosjanom, zamiast bronic swojego jak pies michy. Patrząc na historię to niestety taki już nasz marny los - zawsze bałagan, zawsze kłotnie i zwady.Janusz - Czw 15 Lip, 2010
eM napisał/a:
Patrząc na historię to niestety taki już nasz marny los - zawsze bałagan, zawsze kłotnie i zwady.
i zawsze ruchanie w pupke.... niestety ale muszę się z Toba zgodzić:)