Pirania mode: onAnonymous - Pią 28 Gru, 2012 Tez sie wybieram do Serbi,ale dopiero w leciemartin.h - Pią 28 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
martin.h napisał/a:
anjas napisał/a:
martin.h napisał/a:
problemem dotyka więcej osób na świecie niż to się wydaje
uzależnienie od seksu i od masturbacji to chyba dwie różne sprawy
Zobacz film, a stwierdzisz że to dwie jak najbardziej bliskie sobie sprawy, po prostu wszystko zależy od miejsca, czasu i sytuacji
cyt. dr Andrzej Samson
Spoko, zamów sobie prostytutkę do pracy czy na przyjęcie rodzinne, no chyba że nazywasz się Ryba, ale to wyjątki Anonymous - Pią 28 Gru, 2012 Na "Hobbicie" dzisiaj byliśmy,ładne widoczki,da sie obejrzec.W kinie pełno małolatek poprzebieranych za jakies elficemartin.h - Pią 28 Gru, 2012 Poruchałeś? PiTT - Pią 28 Gru, 2012 to były karlice bizon - Sob 29 Gru, 2012 zona byla na "moj rower". wyszla wzruszona.
ja dzis obejrzalem wreszcie drive - ciekawa realizacja.
jutro hobbit Kenet - Sob 29 Gru, 2012 "Bogowie ulicy" - kozak, nam też się podobał Niemy - Sob 29 Gru, 2012
rabarbar napisał/a:
Na "Hobbicie" dzisiaj byliśmy,ładne widoczki,da sie obejrzec.W kinie pełno małolatek poprzebieranych za jakies elfice
też dzisiaj byłem, fajne efekty specjalne w 3D
elfic niestety nie było Maciusiowy - Sob 29 Gru, 2012
PiTT napisał/a:
to były karlice
rabar nie jest wysoki Bart - Sob 29 Gru, 2012 Anonymous - Sob 29 Gru, 2012 ale za to przystojny,silny i męski PiTT - Nie 30 Gru, 2012 M - Nie 30 Gru, 2012 W ramach oglądania klasyków polecam THX 1139 Georga Lucasa
Film powstał jeszcze przed gwiezdymi wojnami ale oglądałem go jakby był zrobiony po 2000roku. Mega klimat s-f, fabuła iście Huxleyowska, miejscami nużący ale sumarycznie rewelacja (jak ktoś lubi)
http://www.imdb.com/title/tt0066434/