To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Lejek - Pią 06 Maj, 2011

arssss napisał/a:
Lejek napisał/a:
Mam troche pełno w porach, pierwszy raz w Ułężu ... :)

ja nie dośc ,że pierwszy raz to jeszcze januszka autem bede jechał;p

Spoko Januszka autko ma opanowane wychodzenie z opresji w stanie prawie nie naruszonym, nie masz sie co obawiać :)

Michał - Pią 06 Maj, 2011

Badi beju - znając ciebie bedziesz zapinał hiluxem z przyczepą 160kmh ... :D

Bierzecie michoola !

Janusz - Pią 06 Maj, 2011

Cytat:
Eee widzę ze będziesz naparzał na ten ułęż przez Kraków, to może i ja bym się załapał na wycieczkę? Co ty na to? bunkry będą?

yyy niestety się chyba nie zmieszcisz bo jedzie ze mna Arss i biorę 6 koł na pakę ;/ a z jednej strony mam kubeł ;/

ale zrobię jutro przymiarkę jeszcze, moze jakos to ogarnę tak żebyś sie upchną, najwyzje weźmiesz koło na kolana :D

Yarko - Pią 06 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
yyy niestety się chyba nie zmieszcisz bo jedzie ze mna Arss i biorę 6 koł na pakę ;/

widzę dobra napinka :P a ja na jakiś zjechanych R1R :(

Lejek - Pią 06 Maj, 2011

Ja wiem, że to nie ten temat, ale ile pompujecie w r888 lub r1r na ulez na 1-tonowe auto ?
Yarko - Pią 06 Maj, 2011

Lejek napisał/a:
Ja wiem, że to nie ten temat, ale ile pompujecie w r888 lub r1r na ulez na 1-tonowe auto ?

jaki rozmiar ? jaka temp. ?

Bart - Pią 06 Maj, 2011

temperatura 12 stopni, ale przy gruncie może spadać nawet do +6st.C!
TomsoN - Pią 06 Maj, 2011

przod 1.8 tył 1.6 na zimno w pustym 306 na 15tkach ;-)
Lejek - Pią 06 Maj, 2011

TomsoN napisał/a:
przod 1.8 tył 1.6 na zimno w pustym 306 na 15tkach ;-)

Wlasnie o taka konfigurację chodzi :D Nie ścina boków ??

Yarko napisał/a:
jaki rozmiar ? jaka temp. ?

195/50/15

bizon - Pią 06 Maj, 2011

Dotarlem na kwatere w Kazimierzu. Szkoda, ze tak malo osob bedzie na integrze jutro :/
M - Pią 06 Maj, 2011

Każdy ma do mnie nr telefonu?

Po wpuszczeniu wszystkich zamykamy bramę i jestem pod telefonem jakby się ktoś się spóźnił - otworzę.

Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)

Zaczynamy o 9.00, jak już się wszyscy zjadą Wróbel zrobi jakiś mały briefing z ogólnymi zasadami i takie tam.

To chyba tyle :) Do zobaczenia w niedzielę rano.

ps.

Numerki startowe ogarnął dla nas Yarko i każdy ma przypisany numer zgodnie z tą listą:
Będzie się łatwiej odnaleźć na postoju - kto jest kto.

<iframe width='500' height='600' frameborder='0' src='https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=pl&hl=pl&key=0Au1ShQXGF1-qdHd4WmpCZm8xY05yMUxxYU9HUlpwR3c&single=true&gid=0&range=a1%3Aa25&output=html&widget=true'></iframe>

Yarko - Pią 06 Maj, 2011

Lejek napisał/a:

raczej nie, ale zacząłbym od 2.0 przód i 1.8 tył i korygował (R1R), w razie czego będę miał ze sobą kompresor tak więc można kombinować :)

Lejek - Pią 06 Maj, 2011

Yarko napisał/a:
Lejek napisał/a:

raczej nie, ale zacząłbym od 2.0 przód i 1.8 tył i korygował (R1R), w razie czego będę miał ze sobą kompresor tak więc można kombinować :)

jak Cie znajde (poznam) to sie przypomnie i pokminimy... :)

TomsoN - Pią 06 Maj, 2011

Będzie ktoś miał może lodówkę? :D
Bad-i - Pią 06 Maj, 2011

M napisał/a:

Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)

Pominąłęś Bad-iego mafię :]