Mam troche pełno w porach, pierwszy raz w Ułężu ...
ja nie dośc ,że pierwszy raz to jeszcze januszka autem bede jechał;p
Spoko Januszka autko ma opanowane wychodzenie z opresji w stanie prawie nie naruszonym, nie masz sie co obawiać Michał - Pią 06 Maj, 2011 Badi beju - znając ciebie bedziesz zapinał hiluxem z przyczepą 160kmh ...
Bierzecie michoola !Janusz - Pią 06 Maj, 2011
Cytat:
Eee widzę ze będziesz naparzał na ten ułęż przez Kraków, to może i ja bym się załapał na wycieczkę? Co ty na to? bunkry będą?
yyy niestety się chyba nie zmieszcisz bo jedzie ze mna Arss i biorę 6 koł na pakę a z jednej strony mam kubeł
ale zrobię jutro przymiarkę jeszcze, moze jakos to ogarnę tak żebyś sie upchną, najwyzje weźmiesz koło na kolana Yarko - Pią 06 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
yyy niestety się chyba nie zmieszcisz bo jedzie ze mna Arss i biorę 6 koł na pakę
widzę dobra napinka a ja na jakiś zjechanych R1R Lejek - Pią 06 Maj, 2011 Ja wiem, że to nie ten temat, ale ile pompujecie w r888 lub r1r na ulez na 1-tonowe auto ?Yarko - Pią 06 Maj, 2011
Lejek napisał/a:
Ja wiem, że to nie ten temat, ale ile pompujecie w r888 lub r1r na ulez na 1-tonowe auto ?
jaki rozmiar ? jaka temp. ?Bart - Pią 06 Maj, 2011 temperatura 12 stopni, ale przy gruncie może spadać nawet do +6st.C!TomsoN - Pią 06 Maj, 2011 przod 1.8 tył 1.6 na zimno w pustym 306 na 15tkach Lejek - Pią 06 Maj, 2011
TomsoN napisał/a:
przod 1.8 tył 1.6 na zimno w pustym 306 na 15tkach
Wlasnie o taka konfigurację chodzi Nie ścina boków ??
Yarko napisał/a:
jaki rozmiar ? jaka temp. ?
195/50/15bizon - Pią 06 Maj, 2011 Dotarlem na kwatere w Kazimierzu. Szkoda, ze tak malo osob bedzie na integrze jutro M - Pią 06 Maj, 2011 Każdy ma do mnie nr telefonu?
Po wpuszczeniu wszystkich zamykamy bramę i jestem pod telefonem jakby się ktoś się spóźnił - otworzę.
Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)
Zaczynamy o 9.00, jak już się wszyscy zjadą Wróbel zrobi jakiś mały briefing z ogólnymi zasadami i takie tam.
To chyba tyle Do zobaczenia w niedzielę rano.
ps.
Numerki startowe ogarnął dla nas Yarko i każdy ma przypisany numer zgodnie z tą listą:
Będzie się łatwiej odnaleźć na postoju - kto jest kto.
raczej nie, ale zacząłbym od 2.0 przód i 1.8 tył i korygował (R1R), w razie czego będę miał ze sobą kompresor tak więc można kombinować Lejek - Pią 06 Maj, 2011
Yarko napisał/a:
Lejek napisał/a:
raczej nie, ale zacząłbym od 2.0 przód i 1.8 tył i korygował (R1R), w razie czego będę miał ze sobą kompresor tak więc można kombinować
jak Cie znajde (poznam) to sie przypomnie i pokminimy... TomsoN - Pią 06 Maj, 2011 Będzie ktoś miał może lodówkę? Bad-i - Pią 06 Maj, 2011
M napisał/a:
Na teren lotniska wjeżdżają tylko auta z listy + auta naszych klubowiczy na oglądarę(PiTT,Majk, kogoś pominąłem?)