hyhy ja tam niestety np. traciłem całą wypracowaną przewagę nad Bunchem - bo można było grubo przyciąć ale podbijało. Bunch chyba też nie ciął ale napędzał się znacznie wcześniej. raz czy dwa spróbowałem jednak bez szpery następne 20metrów było beztrakcyjne. Sandał leciał na grubo i chyba miało to sens.
alphaOne - Czw 27 Wrz, 2012 sandał przy okazji ma też szperę płytkową w integrzesajfer - Śro 03 Paź, 2012 Panowie, wie ktoś czy na poznaniu będzie jakaś ekypa z montażownicą do opon?Anonymous - Śro 03 Paź, 2012
sajfer napisał/a:
Panowie, wie ktoś czy na poznaniu będzie jakaś ekypa z montażownicą do opon?
Zwykle jest Oponeo (viva la Kubas!)
a z newsów to:
Bogart Racing Team napisał/a:
W piątek nasz Team wyrusza do Poznania na finałowa rundę OPPWST. W planach były nowe rekordy i znakomita jazda dla naszych fanów. Jednak najprawdopodobniej tylko Iwan będzie mógł realizować nasze plany. Bowiem dziś przez nieuwagę Yogi uległ wypadkowi wpadając w dziurę hamowni. Na szczęście nic bardzo poważnego się nie stało, nie mniej jednak wygląda to na wywichnięcie obydwu stawów barkowych które jak na razie uniemożliwiają jazdę normalnym samochodem... Nie mówiąc już o jeździe wyścigowym autem, czy wydostaniu się z niego. Od jutra ostra rehabilitacja i zobaczymy... Trzymajcie kciuki :
niestety na Rajdzie Polski złamałem rękę i mam do odsprzedania miejsce na niedzielnym WST. Cena 350pln.
tel. 514004141
TomekKamill - Czw 04 Paź, 2012 Kurde, jak ktoś juz opłacił to lepiej niech na siebie uważa, jakas klątwa ciąży nad tym wst, btw leci ktoś w niedziele cywilną fura na oglądare ?Kenet - Czw 04 Paź, 2012 Dobra gdzie śpimy w sobotę, bo coś pasowałoby ogarnąć siema - Czw 04 Paź, 2012 Jak spanie, to tylko na torze.
Ja chyba jadę naszą piękną A2 z rana.Pirania - Czw 04 Paź, 2012 dziś będzie info od Yogiego co do noclegu na torze.
Kenet, dziś się pojawię u Was z wiesz czym Kenet - Czw 04 Paź, 2012 Zapraszam, no generalnie ja potrzebuję ten sam pokój co ostatnio - nr 6 bodajże, jeśli śpimy na torze Kenet - Czw 04 Paź, 2012 Dobra dzwoniłem w celu rezerwacji noclegu, ale mają na weekend wolne tylko 2 domki. Możnaby pobrać domek, nie widzę problemu, ale trzeba się zgadać. Także jakieś info od yogiego by się przydało bo to może on zarezerwował czy coś.
Nie uśmiecha mi się jechać o 4 rano i jeszcze tego samego dnia wracać rasta - Czw 04 Paź, 2012 Yoigi wszystko zarezerwował, dlatego czekm na info czy będzie coś wolnego z pokoi, ale skłaniam się ku domkowiKenet - Czw 04 Paź, 2012 To ja potrzebuję pokój 2 osobowy, może być hotel może być domek, proszę mnie dopisać jak będzie jakaś lista. Najchętniej pokój w hotelu, nr 6. Ja siedzę w pracy do 22 i nie mogę na bieżąco się tym zajmować.rasta - Czw 04 Paź, 2012 Tak to tyko w Erze