To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybory do Parlamentu 2011

Bad-i - Nie 09 Paź, 2011

AleX_R53 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
tez nie wiem, Alex my nie mowimy tutaj o prognozach przed wyborczych tylko biezacych wynikach

jeśli mnie starcza pamięć nie myli to wtedy "wyniki" w postaci sondaży exit poll były dość dalekie od końcowych wyników. Ale na chwile obecną nawet nie wiem jak się kształtują te "bieżące wyniki" więc to była tylko taka wstawka. sorry :(

anjas napisał/a:
Problem z exit polls jest taki, ze ludzie często kłamią...

o to to to! :)

nie ma problemu, nic sie nie stalo. Ja opieram sie zawsze na sredniej, a skoro mamy podobne wyniki ze trzech pracowni to licze ze tak tez sie zakonczy :)

EmerytRs2 - Nie 09 Paź, 2011

wczoraj chlane było. nie chciało mi ruszać się, ale mnie zmobilizowaliście i właśnie wróciłem z lokalu :D
M - Nie 09 Paź, 2011

obop i homo i smg zawsze mialo przestrzelone wyniki i to calkiem sporo. Ja mialem porownanie w sondazach ulicznych i tam bylo o procent wiecej dla po. Natomiast ankiety z glosowan sa juz bardzo dokladne.
Bad-i - Nie 09 Paź, 2011

no nic, musimy uzrboic sie w cierpliwosc. Mam nadzieje ze po wynikach nie rozpeta sie kolejna fala nienawisci
anjas - Nie 09 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:
no nic, musimy uzrboic sie w cierpliwosc. Mam nadzieje ze po wynikach nie rozpeta sie kolejna fala nienawisci

+1

M - Nie 09 Paź, 2011

Czytalem ze jest ogromny konflikt w po na lini tusk schetyna
Bad-i - Nie 09 Paź, 2011

M napisał/a:

konflikt zwiazany z dzisiejszymi wyborami?

M - Nie 09 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

konflikt zwiazany z dzisiejszymi wyborami?
Nie. Po prostu to sa wewn wrogowie. Jesli po mialoby za slaby wynik to bylby rozlam w parii na schetynowcow i tuskowcow. Ale tak tylko czytalem nie moge tego potwierdzic.
Bad-i - Nie 09 Paź, 2011

rozumiem, no nic zycze Wszystkim milego wieczoru i tym czasem sie juz rozlaczam :)
qbus - Nie 09 Paź, 2011

a mi generalnie wszystko jedno... byłem do wyborów i zagłosowałem na człowieka z którym miałem ostatnio do czynienia i który sporo mi (nam) pomógł, poniekąd posłuchałem słów Wojtka Jermakowa z ostatniego WRC tylko w tym przypadku wcześniej zagłosowałem niż przeczytałem jego felieton.
Bad-i - Nie 09 Paź, 2011

lizus ;)
qbus - Nie 09 Paź, 2011

Być może ale nie widziałem innego wyjścia :)
EmerytRs2 - Nie 09 Paź, 2011

Wygrałem !!

:rotfl:

Marek23 - Nie 09 Paź, 2011

Dobra, to wrocmy do gadania o furach. Bo juz dawno nie upalalem i zaczynam sie robic nerwowy. Co bedzie pokaze czas.
Stf - Nie 09 Paź, 2011

dzisiaj "seryjne" evki w Ułężu pokazały że można Karola zlać na lajcie mając ok 500 kunia w evo ;)