tez nie wiem, Alex my nie mowimy tutaj o prognozach przed wyborczych tylko biezacych wynikach
jeśli mnie starcza pamięć nie myli to wtedy "wyniki" w postaci sondaży exit poll były dość dalekie od końcowych wyników. Ale na chwile obecną nawet nie wiem jak się kształtują te "bieżące wyniki" więc to była tylko taka wstawka. sorry
anjas napisał/a:
Problem z exit polls jest taki, ze ludzie często kłamią...
o to to to!
nie ma problemu, nic sie nie stalo. Ja opieram sie zawsze na sredniej, a skoro mamy podobne wyniki ze trzech pracowni to licze ze tak tez sie zakonczy EmerytRs2 - Nie 09 Paź, 2011 wczoraj chlane było. nie chciało mi ruszać się, ale mnie zmobilizowaliście i właśnie wróciłem z lokalu M - Nie 09 Paź, 2011 obop i homo i smg zawsze mialo przestrzelone wyniki i to calkiem sporo. Ja mialem porownanie w sondazach ulicznych i tam bylo o procent wiecej dla po. Natomiast ankiety z glosowan sa juz bardzo dokladne.Bad-i - Nie 09 Paź, 2011 no nic, musimy uzrboic sie w cierpliwosc. Mam nadzieje ze po wynikach nie rozpeta sie kolejna fala nienawiscianjas - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
no nic, musimy uzrboic sie w cierpliwosc. Mam nadzieje ze po wynikach nie rozpeta sie kolejna fala nienawisci
+1M - Nie 09 Paź, 2011 Czytalem ze jest ogromny konflikt w po na lini tusk schetynaBad-i - Nie 09 Paź, 2011
M napisał/a:
Czytalem ze jest ogromny konflikt w po na lini tusk schetyna
konflikt zwiazany z dzisiejszymi wyborami?M - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Czytalem ze jest ogromny konflikt w po na lini tusk schetyna
konflikt zwiazany z dzisiejszymi wyborami?
Nie. Po prostu to sa wewn wrogowie. Jesli po mialoby za slaby wynik to bylby rozlam w parii na schetynowcow i tuskowcow. Ale tak tylko czytalem nie moge tego potwierdzic.Bad-i - Nie 09 Paź, 2011 rozumiem, no nic zycze Wszystkim milego wieczoru i tym czasem sie juz rozlaczam qbus - Nie 09 Paź, 2011 a mi generalnie wszystko jedno... byłem do wyborów i zagłosowałem na człowieka z którym miałem ostatnio do czynienia i który sporo mi (nam) pomógł, poniekąd posłuchałem słów Wojtka Jermakowa z ostatniego WRC tylko w tym przypadku wcześniej zagłosowałem niż przeczytałem jego felieton.Bad-i - Nie 09 Paź, 2011 lizus qbus - Nie 09 Paź, 2011 Być może ale nie widziałem innego wyjścia EmerytRs2 - Nie 09 Paź, 2011 Wygrałem !!
Marek23 - Nie 09 Paź, 2011 Dobra, to wrocmy do gadania o furach. Bo juz dawno nie upalalem i zaczynam sie robic nerwowy. Co bedzie pokaze czas.Stf - Nie 09 Paź, 2011 dzisiaj "seryjne" evki w Ułężu pokazały że można Karola zlać na lajcie mając ok 500 kunia w evo