HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kamil - Pon 06 Lut, 2012 jak na razie to dwie MX5 i jedna 106/saxo....co za czasy na hh Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
roj napisał/a:
ejj, Gaydek a gdzie Ty zniknąłeś z listy?!
(i jak się właściwie czyta ten nick? gej dik?)
Jeszcze nie wpłaciłem. Zastanawiam się czy warto .
A jak się czyta to nie wiem, mówią Gajdek , bo to od nazwiska a nie od orientacji .
kamil napisał/a:
jak na razie to dwie MX5 i jedna 106/saxo....co za czasy na hh
Będzie jeszcze jedna MX-5, taka mocno mocna i koniec.roj - Pon 06 Lut, 2012
Gaydek napisał/a:
A jak się czyta to nie wiem, mówią Gajdek , bo to od nazwiska a nie od orientacji .
czyli od nazwiska Gajdek a od orientacji GejDik
to ja poproszę kwaterę w bezpiecznej odległości
a propos kwater, to może przy liście zrobimy dopiski kto planuje od kiedy do kiedy plażować w Poznaniu.Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
roj napisał/a:
a propos kwater, to może przy liście zrobimy dopiski kto planuje od kiedy do kiedy plażować w Poznaniu
Chcecie już? Zostały 3 miesiące. Ja bym to zrobił odrobinę później i za jednym zamachem zrobiłbym noclegi i dodatkowe obiady.roj - Pon 06 Lut, 2012 nie no, zaklepywanie noclegu i szamy to inna sprawa,
mi chodziło o rozeznanie kto planuje siedzieć piątek-sobota czy sobota-niedziela czy 3 dni czy jak (łącznie z tymi co na oglądare wpadną).Gaydek - Pon 06 Lut, 2012
roj napisał/a:
nie no, zaklepywanie noclegu i szamy to inna sprawa,
mi chodziło o rozeznanie kto planuje siedzieć piątek-sobota czy sobota-niedziela czy 3 dni czy jak (łącznie z tymi co na oglądare wpadną).
A to ok, działajcie. Good idea .
1. PieQt, Renault Megane RS 250
2. siema, Renault Clio Sport
3. M, Honda Civic
4. AleX_R53, MINI Cooper S R53
5. Kenet, Opel Astra GSi 2.0 16v
6. Marcel, Renault Clio Sport
7. Jakarti, Renault Clio Sport
8. roj, Renault Clio Sport
9. Marek23, VW Golf GTI Mk V
10. alphaOne, Honda Civic Type R
11. wiktoch, Mazda MX-5
12. Zbychu, Subaru Impreza GT
13. Pawcio, Ford Sierra 2,9 Cosworth
14. Zyzy, Mazda MX-5
15. EmerytRs2, Renault Clio Sport
16. kamil, Peugeot 106 GTIAnonymous - Pon 06 Lut, 2012 u mnie proszę przełamać Renault / Honda kamil - Pon 06 Lut, 2012 a po ile ten hotel na torze ?
nie śpimy tam wszyscy ?
Ja jadę w piątek i wracam wieczorem w soboteKenet - Pon 06 Lut, 2012 Ja też nocleg z piątku na sobotę i wieczorem w sobotę powrót.wiktoch - Pon 06 Lut, 2012
kamil napisał/a:
Ja jadę w piątek i wracam wieczorem w sobote
ja też i śpię razem z tobą Żabciu kamil - Pon 06 Lut, 2012 będę Ciebie kochał Z lewej strony Wiktor a z prawej Pitt PiTT - Pon 06 Lut, 2012 ja jeszcze nie wpłaciłem, ale jadę Bonczek - Pon 06 Lut, 2012
Marcel napisał/a:
u mnie proszę przełamać Renault / Honda
Ja będę na oglądarę EmerytRs2 - Pon 06 Lut, 2012 why?
ale nie ma tego złego, pomożesz? Anonymous - Pon 06 Lut, 2012