Jutro jakoś przekręcę, by się z kimś przejechać potrzebny jest kask ?
Edit
Doczytałem że obowiązkowe qbica - Czw 09 Sie, 2012 was79, tak, wiślanką jade. Wystarczy jak o 5 wyjade żeby na 6 do Was zdążyć?Chloru - Czw 09 Sie, 2012 Kaski obowiązkowe, mają być solidne, żeby wszystko wygladało profi. Wszyscy będą je wozić w bagażniku tak samo jak kiedyś wożono w Nkowych małkersach tapicerkę wnętrza.
Przepisy mówiły, że tapicerka ma być w aucie ale nie precyzowały gdzie więc większość startujących woziła ja w bagazniku, żeby dociążyć przód. Bonczek - Czw 09 Sie, 2012 Kaski obowiązkowo! Mówię całkowicie poważnie. Nie jeździmy bez kasków.no name - Czw 09 Sie, 2012 Zabiorę kask, może będę miał okazje na jakiś prawy na torze zefir - Czw 09 Sie, 2012 spoko polecimy moim słabiakiem
Bonczus wez kask dla Paffa M - Czw 09 Sie, 2012 Ja nie mam kasku - super.was79 - Czw 09 Sie, 2012
qbica napisał/a:
was79, tak, wiślanką jade. Wystarczy jak o 5 wyjade żeby na 6 do Was zdążyć?
Tak spoko. Proponuje o 5.45 w tym miejscu, się spotkać:
http://goo.gl/maps/35C40
Cecha charakterystyczna: To jest parking przy burdelu, jest taki dupny królik i napis go-go, nie bedziesz musiał krążyć po Katowicach. A stamtąd lajtowo zajedziemy po Gekona.
Co ty na to?
Daj mi jeszcze nr telef na PWno name - Czw 09 Sie, 2012 To gdzie Ty jezdziłeś że kasku nie posiadasz ?M - Czw 09 Sie, 2012
no name napisał/a:
To gdzie Ty jezdziłeś że kasku nie posiadasz ?
Tam gdzie nie potrzeba kasku Watsonie
czy znajdę dobrą dusze która pozyczy kasku? "Skarpet" na głowe mam kilka, nie zapocę.no name - Czw 09 Sie, 2012
M napisał/a:
Tam gdzie nie potrzeba kasku Watsonie
No tak, dom - praca
Ja swój drugi pożyczyłem i jeszcze do mnie nie wrócił,
własny ma dla mnie osobiste wspomnienia więc nie pożyczam go.roj - Czw 09 Sie, 2012
no name napisał/a:
własny ma dla mnie osobiste wspomnieni
..pierwszy raz w kasku no name - Czw 09 Sie, 2012 dobre ale to nie to roj - Czw 09 Sie, 2012 Panowie, kto ma zarezerwowany nocleg w motelu/domku na torze?qbica - Czw 09 Sie, 2012
roj napisał/a:
Panowie, kto ma zarezerwowany nocleg w motelu/domku na torze?
no właśnie, bo niewiem czy jutro tam dzwonic cos rezerwowac czy na miejscu da rade ogarnąć