Nie, zawze był to jakiś buc, który myśli, że jak ma znaczek S na Audioli to rucha wiecej od reszty.
Kej ma zakaz jeżdżenia S3, tata mu zakazał...
zakazał bo by ruchał wiecej niż ojciec?
Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Hej
A ja mam na imie Asia i coprawda nie jezdze jeszcze hothaczem ale do niedawna jakiegos mielismy w domu . Obecnie zaczynam polowanie na honde civic pewnie jakis 92-95 rok.
Wogole to jestem z Warszawy na zmiane z okolicami Pruszkowa.
Pozdrawiam wszystkich i dziekuje Em za szybka aktywacje konta Bart - Śro 17 Gru, 2008 no to tradycyjnie:
POKA CYCKI!M - Śro 17 Gru, 2008 Asia to Żona zająca dodam Vlodarsky - Śro 17 Gru, 2008 Vivien bardzo nam miło. A jaki to będzie civic ?Vlodarsky - Śro 17 Gru, 2008 Zająca ? a nie to cofam niemiło Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Chcialam sie tylko przywitac....saxorulez - Śro 17 Gru, 2008 a zrobiło się jak zwykle dziwnie.
Rozumiem że Zajac nie uprzedził o specyfficy forum
Ja Witam w takim wypadku Panią szanownie.anjas - Śro 17 Gru, 2008 co to znaczy okolice Pruszkowa? Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Okolice to Komorow. Ale tam ostatnio malo spedzamy czasu. Siedzimy w wilanowie bo mam termin na za tydzien. Praktycznie na swieta.
Vlodarsky a honda bedzie pewnie jakies 1.5 bo Paweł boi sie ze sie zabije.
Wczoraj odebralam prawo jazdy:)pP - Śro 17 Gru, 2008 witamy witamy Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 he he czesc kochanie no co poradze meczyla mnie od 3 dni o to ze chce sie zarejestrowac... i co ja moge ? zmien w profilu te 2.0 w silniku bo wiecej niz 1.5 w serii nie bedzie Stacho - Śro 17 Gru, 2008 Witam również Bart - Śro 17 Gru, 2008
Stacho napisał/a:
wiesz co to znaczy po czesku?
CHRZANEK - Śro 17 Gru, 2008 Witam Panią Zającową
Zając nie przypadł mi za bardzo gustu, ale tu moze być zupełnie odwrotnie
Zapraszam do udzielania się .
Dobre 1,5 nie jest złe - może być szybsze niż niejedno 2,0