To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Bonczek - Pon 30 Lis, 2015

Anjas napisz które rzeczy sa naciągane.
Anonymous - Pon 30 Lis, 2015

+1
karoluPL - Wto 01 Gru, 2015

pewnie część już widziała to na jutubach czy fejsbuku, no ale dam wam możliwość zniesmaczenia się kolejny raz na wieczór. Nie wiem gdzie to pasuje, ani do rybnego, ani do humoru, ani do wszystkiego, to chyba bardziej sprawa obyczajowa stąd ląduje to tutaj.

spoiler- dwie małolaty dały dupy grupowo murzynom po koncercie w i jeszcze się tym chwalą.

Gdzie są/byli rodzice, gdzie jest mózg, gdzie jakikolwiek honor, no chyba, ze na bilety na ten koncert tych murzynów tez zarobiły w podobny sposób, to nie mam pytań :wall:

te filmy szybko znikają z internetów, stąd tez wrzuce krótką recenzję wardęgi, która nie powinna tak zniknąć bo jest lekko ocenzurowana :rotfl:

Bonczek - Wto 01 Gru, 2015

To jakaś kolejna bujda?

http://www.gazetaprawna.p...n-i-europy.html

Anonymous - Wto 01 Gru, 2015

Nie,to była naprawde bardzo wazna wizyta,Duda był przyjmowany na bogato,ale dla wiekszości mediów to było nieistotne,wazniejszy był brak flag unijnych i tym podobne pierdy.
kaziu1985pn - Wto 01 Gru, 2015

może cło zniosą :D
GeKo - Wto 01 Gru, 2015

To akurat nic dobrego dla rodzimych producentów nie wróży.
Alexxx - Wto 01 Gru, 2015

rabarbar, tak jak anjas czytam media rezimowe i w nich bylo duzo informacji o tej wizycie. W opozycyjnym TVN'ie i Gazeta.pl tez informowaly o tym spotkaniu.
Kenet - Śro 02 Gru, 2015

Minister zdrowia kończy program invitro - ten sam, dzieki któremu narodził sie jezus - wszak niepokalane poczęcie. Ponad 3000 par ma dzięki temu własne dziecko, 17 tys par w tej chwili objętych jest programem, a ten popierdolony katorząd zamyka ten program bo tak im każą te czarne, zakłamane pedo-sk....syny. :wall: wszystko przeboleję, ale kurwa tu aż mnie nosi ze złości.
was79 - Śro 02 Gru, 2015

Te niepłodne pary uratuje proste rozwiązanie: modlitwa!
Bonczek - Śro 02 Gru, 2015

Alexxx napisał/a:
rabarbar, tak jak anjas czytam media rezimowe i w nich bylo duzo informacji o tej wizycie. W opozycyjnym TVN'ie i Gazeta.pl tez informowaly o tym spotkaniu.

Z tego co kojarzę z TV to pokazywali jak sie Maliniak ślizga i ochroniarze mu pomagają, a nie główne spotkania, czy sie mylę? Informacji o szczycie tez jakos brakło.

zefir - Śro 02 Gru, 2015

Ja tez widzialem w tvn cnbs cala wizyte z Chin i raczej na propsie pokazana.
Ale generalnie tv nie ogladam wiec ciezko powiedziec. Na dwoje babka wrozyla.

Bonczek - Śro 02 Gru, 2015

Ja mowie o zwykłym TVN dla Kowalskiego nie o CNBS dla rekinów Warszawskiej finansjery :)
zefir - Śro 02 Gru, 2015

Bonczek napisał/a:
Ja mowie o zwykłym TVN dla Kowalskiego nie o CNBS dla rekinów Warszawskiej finansjery :)

Właśnie musimy ogarnac Bonczus jakies spotkanie warszawskich potentatów :)

Alexxx - Śro 02 Gru, 2015

Bonczek napisał/a:
czy sie mylę?

Tak.

zefir napisał/a:
Ja tez widzialem w tvn cnbs cala wizyte z Chin i raczej na propsie pokazana.

Tak.

Bonczek napisał/a:
Ja mowie o zwykłym TVN

Tak. Było pokazane normalnie. Tak samo jak normalnie była pokazana sytuacja jak Merkel rozmawia z Premierzycą a przechodzący Tusk mówi "nie będę wam przeszkadzał". Ale w mediach reżimowych (wPolityce i Niezależna jakby ktoś jeszcze nie skumał) pokazali tylko 3 screeny z tego jak Tusk podchodzi, stoi tuż przed swoją wypowiedzią i jak Premierzyca się uśmiecha. Było to okraszone sowitym podpisem "Donek nie wie co powiedzieć" i "Premier Beata szydło popatrzyła na D. Tusku jedynie z politowaniem i uśmiechem". Czy się mylę?