Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Chrzanek.. ja to tak ciut sie ciesze bo wiesz.. ja mimo wszystko co mogl ci Em powiedziec to jestem hetero
ech ale teraz to musze spowazniec na forum
i nie podrywac mi zony !!!!!!!!
tydzien przed porodem nie moze sie denerwowac i wogole ..106 - Śro 17 Gru, 2008 jakby trzeba asystowac przy porodzie to ja chetnie przyjade
zajac pewnie mdlal bedzie
WITAMAnonymous - Śro 17 Gru, 2008 Jak bedzie mdlal to ja mu pokaze. Ma byc caly czas.Mick - Śro 17 Gru, 2008
Vivien napisał/a:
Jak bedzie mdlal to ja mu pokaze. Ma byc caly czas.
za to co Ci zrobił powinien tam sam rodzić
a w ogóle to witam Panią Zającową
mam nadzieję, że szanowne 1.5 będzie się dobrze sprawowałoAnonymous - Śro 17 Gru, 2008 hihi ja mam nadzieje ze dostane go na gwiazdke
a Pawel marudzi ze dopiero co kombi kupil...
ktos ma na niego wplyw wogole ?:)
( dodam ze kombi to laguna 2 i wcale mi sie nie podoba)
Pomocy !!
Za to co mi zrobil chce honde Nie musi rodzic za mnie.Vlodarsky - Śro 17 Gru, 2008 Ty napewno nie jesteś dziewczyną eMa ? albo MaBza ? hehe honda i honda Mick - Śro 17 Gru, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Ty napewno nie jesteś dziewczyną eMa ? albo MaBza ? hehe honda i honda
ja też się nie przyznaje - jakby co Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 halo ja tez tu jestem panowie !!
ja sie przyznaje !!
a z honda ma racje
moze nie skrecaja vteki ale sie kreca przynajmniej k-mart - Śro 17 Gru, 2008 Ach ten zajac, wszystko wie!Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Temat postu: WitamCześć Wszystkim
Mam na imię Marcin, śmigam Citroenem ZX 2.0i 16V.
To już trzeci ZX którego mam
Pierwszy to padaka 1.4, później miałem Volcane 2.0i 8V na BLOSie, ale ciągle było mało
ZX w avatarze wyglada na +280KM!Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Z Zającem się nie znamy
Tylko na zdjęciu tak wygląda;)Michał - Śro 17 Gru, 2008 Witaj
Jak możesz, to wstaw tutaj ze dwie fotki poglądowe tego ZX'a. Volcano bardzo mi się podobają. Widziałeś może vol. z ursynowa na czarnej lotce ?Anonymous - Śro 17 Gru, 2008
Michał napisał/a:
Witaj
Jak możesz, to wstaw tutaj ze dwie fotki poglądowe tego ZX'a. Volcano bardzo mi się podobają. Widziałeś może vol. z ursynowa na czarnej lotce ?
Tego??:)
Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 Tak wyglądał rok temu, obecnie trochę zniszczony.
Kupiłem go z walniętą uszczelką pod głowicą.
Oczywiście auto już śmiga jak powinno.
Niech żyje ACAV