co o nim sadzicie???
dzwonilem sie pytac i wsumie od innego znajomego moge miec prawie wszystkie graty.
prawdziwy HOT ;)
to jak panowie.
brac i ribic to???
czy dac sobie spokuj???106 - Śro 21 Lis, 2007
OSKAR napisał/a:
to jak panowie. brac i ribic to??? czy dac sobie spokuj???
nie wiem jak mechanika po spaleniu, ale elektryka na pewno do ogarniecia.Misiek_lbn - Śro 21 Lis, 2007 w lunlinie jest taki czarny, felga 17', swapowany i ogólnie robiony w szwecji, naprawde dopieszczone utko, ale cena jest na tyle zaporowa, żeby przypadkiem nikt go nie kupił, bo właściciel niby mysli o sprzedazy ale nie chce tego obić (12000) pcs - Śro 21 Lis, 2007
ps napisał/a:
Stacho_16V napisał/a:
S4 pali o wiele mniej niż WRX
wszedzie, gdzie szukalem znajdowalem dokladnie odwrotna opinie
2.0H4T vs 2.7V6TT - na logike s4 powinno zlopac wiecej
w przypadku imprezy i evo logiki brak.
Evo 2.0t pali wiecej od corvette 6.0lStacho - Śro 21 Lis, 2007 Misiek munir chce 16000 12000 dla znajomego ps - Śro 21 Lis, 2007
dzik napisał/a:
ps napisał/a:
2.0H4T vs 2.7V6TT - na logike s4 powinno zlopac wiecej
A gdzie tu logika?
Duzy nie zawsze pali wiecej
Nie zawsze, ale opinie uzytkownikow obu aut wydaja sie potwierdzac te konkretnie logiczna/nielogiczna teorie.CHRZANEK - Śro 21 Lis, 2007 Hehehe jaka dyskusja - wszystko przez jedno audi S4
Oskar: Jezeli cena nie przekroczy 2K to mozna sie pobawić.
205GTI to wściekla maszyna. Ta ma na doddatek 16V.
Ja bym wolal oryginal, ale jak ma byc do zabawy (czytaj upalania i naprawiania) to czemu nie.OSKAR - Śro 21 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Hehehe jaka dyskusja - wszystko przez jedno audi S4 :D :D :D
Ja bym wolal oryginal, ale jak ma byc do zabawy (czytaj upalania i naprawiania) to czemu nie.
on ponoc nie jest swapowany.
koles chce 2500 zlociszy.
elektyke moge miec i wogole w pyte gratow.bo mam kumpla w pracy co ma kolege ktory ma mnustwo czesci do mi-16.
chyba pojade go dzisiaj ogladac.pcs - Śro 21 Lis, 2007 nie hatch, ale very hot i w fajnym stanie, duzy rarytasik i znosna cena:
No nie, a4 2.8i stoi w miejscu. Tyle co wyskoczy na I-ce z 4x4 ale na II-ce sprawa wyprostowana. Scigalem sie i to byla zabawa.
Nie wiem kto siedzial w willym ale dal strasznie ciala
Nawet miesiac temu jezdzilem 2.8 ale w osce, to wogole nie przyspiesza.
Wrazenia ze srodka sa mylne z takiego S4, jak ktos zafunduje ostry strzal na I-ce to az leb boli od uderzenia. Pozniej II-ke jeszcze ciagnie, a na wyzszych biegach mam wrazenie ze to zmylka przez turbo. Samochody doladowane maja to do siebie ze wrazenia ze srodka sa 2x mocniejsze.
Dobra, wnioskuje z wypowiedzi Twoich ze clio sport chodzi podobnie jak RS4, jesli a4 2.8 niszczysz ruszajac z 2-ki lub 3-ki, s4 od 100kmh - 200kmh musi miec ze dwie minuty a s3 wogole jest bez szans.
Sprzedaje pare samochodow i kupuje sporta.nox - Śro 21 Lis, 2007
OSKAR napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Hehehe jaka dyskusja - wszystko przez jedno audi S4
Ja bym wolal oryginal, ale jak ma byc do zabawy (czytaj upalania i naprawiania) to czemu nie.
on ponoc nie jest swapowany.
koles chce 2500 zlociszy.
elektyke moge miec i wogole w pyte gratow.bo mam kumpla w pracy co ma kolege ktory ma mnustwo czesci do mi-16.
chyba pojade go dzisiaj ogladac.
Swap jak w morde strzelił ,
Interesowałem się autem jak byl jakiś rok temu na sprzedaz , miał być niby idealny choć potem wyszło ponoć coś z blachą , wtedy był za 7500zł
ogolnie teoche składak wnętrze ma z innego auta , silnik też miał kiedyś pakiet zendera ale się połamał itp