Bonczek - Śro 02 Gru, 2015 Nie wiem bo nie znam w ogole tej drugiej sytuacji. A co do chińczyków po prostu obejrzałem fakty i była tam tylko ślizgawka. 0 info o szczycie, głównym celu wizyty itd.
Moze ktos sie wypowiedzieć co do tego zestawienia z 2 strony wczesniej? Bonczek - Śro 02 Gru, 2015
zefir napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Ja mowie o zwykłym TVN dla Kowalskiego nie o CNBS dla rekinów Warszawskiej finansjery
Właśnie musimy ogarnac Bonczus jakies spotkanie warszawskich potentatów
Ogarniemy dogadam sie jeszcze z Majkulem, Mortę i Kenczim jak to najlepiej ugryźć Kamill - Śro 02 Gru, 2015 Hmm słabo. http://www.rp.pl/ZUS/3120...emerytalny.htmlmichool_vt - Śro 02 Gru, 2015 No chyba ich pojebalo juz do koncaanjas - Śro 02 Gru, 2015
Bonczek napisał/a:
Moze ktos sie wypowiedzieć co do tego zestawienia z 2 strony wczesniej?
ja bardzo chętnie jak znajdę chwilę, ale chyba najprostsza odpowiedź jest taka:
Ebane kierwa. Trzeba będzie zawijać biznes do innego kraju. Nie dość że w tej chwili zabierają już tyle z wypłat to kierwa chcą więcej kaziu1985pn - Śro 02 Gru, 2015 zasadniczą kwestia przychodów czy dochodów bo to dwie różne cyferki Siadly - Śro 02 Gru, 2015 anjas, +1
Jako człowiek mało światowy mam pytanie - czy zagramanicą jest też w społeczeństwie taki jad jak u nas?Alexxx - Śro 02 Gru, 2015 1. http://www.bankier.pl/wia...ol-7288958.html
Cytat:
Podatek miedziowy w pierwszej połowie 2012 roku wprowadził rząd Donalda Tuska. Od tej pory kwestia ta mocno ciążyła notowaniom spółki. Nadzieję na zniesienie daniny rozbudziło Prawo i Sprawiedliwość. W lipcu przedstawiciele partii informowali, że złożą do Sejmu projekt ustawy zwalniającej firmy z podatku od miedzi i srebra. Wówczas u sterów była jeszcze jednak PO.
Skutek będzie taki, że np. osoba prowadząca firmę i zawierająca jednocześnie umowy-zlecenia, zapłaci kilka składek ZUS – jako biznesmen i od każdej umowy-zlecenia. Teraz płaci jedną.
Dziękuje dobranoc... tak się właśnie wspomaga przedsiębiorczość.Bonczek - Śro 02 Gru, 2015
anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Moze ktos sie wypowiedzieć co do tego zestawienia z 2 strony wczesniej?
ja bardzo chętnie jak znajdę chwilę,
Ok, to czekam anjas - Śro 02 Gru, 2015 ta najprostsza nie wystarczy? Bonczek - Śro 02 Gru, 2015 Nie, bo nic mi to nie tłumaczy prócz tego ze masz inne zdanie anjas - Śro 02 Gru, 2015 Inne zdanie niż kto?
A z innej beczki: czy to jakieś naciągane? (Dzisiejsza wypowiedź Neumanna w dyskusji o Trybunale)
Bonczek - Śro 02 Gru, 2015 Niż autor tej grafiki którą wkleiłem. Co do tego co wrzuciłeś, nie pomogę, nie znam się na tym anjas - Śro 02 Gru, 2015 Ale dość interesujące jest to, że PISowi nie przeszkadza życiorys tego prokuratora, prawda?