Jako człowiek mało światowy mam pytanie - czy zagramanicą jest też w społeczeństwie taki jad jak u nas?
Ogólnie u nas w telewizji bardzo dużo poświęca się polityce, prawie każde wydanie wiadomości to sejm sejm, politycy, politycy, itp. tak na prawdę to są główne tematy.. stąd też się to chyba bierze..Bonczek - Śro 02 Gru, 2015
anjas napisał/a:
Ale dość interesujące jest to, że PISowi nie przeszkadza życiorys tego prokuratora, prawda?
Jak narobił jakiegoś burdelu to faktycznie zastanawiające. Ale więcej nie powiem bo nie wiem co to za pacjent i co zrobił.Alexxx - Śro 02 Gru, 2015 Bonczek, to po co pytasz o kwestie polityczne Bąku skoro co chwile mowisz, ze sie nie znasz albo ze nie wiesz kim jest czlowiek na zdjeciu? Btw jest to prokurator peerelowski a aktualnie specjalista od wolnosci slowa i TK.was79 - Śro 02 Gru, 2015 Bonku troluje jak uj, nie karmcie go Anonymous - Śro 02 Gru, 2015 Bonku-coraz wiekszy szacun
Promowanie Piotrowicza to czystej wody kurewstwo ale znamienne jest ze najbardziej krytykuja to srodowiska dla których kiszczak to był "człowiek honoru" a lustracja to "barbarzyństwo" i "jaskiniowy antykomunizm"
Gdyby był złośliwy to w sprawie składek zus dla prowadzacych działalnośc napisalbym tak jak niektórzy odpowiadali w dyskusji o biedzie-nikt cie nie zmusza do takiej pracy,jak sie nie podoba to zmień zajęcie.Ale oczywiscie nie jestem więc tak nie odpowiemanjas - Śro 02 Gru, 2015
rabarbar napisał/a:
czystej wody kurewstwo ale znamienne jest ze najbardziej krytykuja to srodowiska dla których kiszczak to był "człowiek honoru" a lustracja to "barbarzyństwo" i "jaskiniowy antykomunizm"
czyli kto?
rabarbar napisał/a:
Gdyby był złośliwy to w sprawie składek zus dla prowadzacych działalnośc napisalbym tak jak niektórzy odpowiadali w dyskusji o biedzie-nikt cie nie zmusza do takiej pracy,jak sie nie podoba to zmień zajęcie.Ale oczywiscie nie jestem więc tak nie odpowiem
jeśli nie widzisz w tych dwóch sytuacjach różnicy to naprawdę grubo Anonymous - Śro 02 Gru, 2015 Andrzeju ,ja Ciebie naprawde cenie za inteligencje i wiedze a Ty mi tu z takimi tekstami?anjas - Śro 02 Gru, 2015
Cytat:
Andrzeju ,ja Ciebie naprawde cenie za inteligencje i wiedze a Ty mi tu z takimi tekstami?
Dziękuję bardzo i wzajemnie. Dlatego tym bardziej się dziwię.Anonymous - Śro 02 Gru, 2015 Moja odpowiedz dotyczyła pierwszej części tego co napisałes bo chyba w trakcie pisania przezmnie odpowiedzi edytowales swój post
Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze szkodliwości tego pomysłu,ale przez wrodzoną złosliwość pozwoliłem sobie na maly żarcik.
Co do pierwszej części to przeciez świetnie wiesz o kogo chodzi-środowisko gazety wyborczej,była UD i wszystkie jej mutacje i poplecznicy,spora część tzw."elit intelektualnych" ,czyli ludzie dziś otwarcie popierajacy PO lub do niej należącyBonczek - Śro 02 Gru, 2015
was79 napisał/a:
Bonku troluje jak uj, nie karmcie go
Musiałeś mi popsuć zabawę? Czekałem aż niektórym żyłka pęknie, Alek zaczal nieśmiało
Chuj mnie obchodzi cały ten wątek, mam co robic zeby szcześliwie żyć
EDIT:
Beka jest jak sie przeczyta ten wątek od początku.
Jest jeszcze gdzieś ten stary gdzie wszyscy szli pełnym ogniem? Alexxx - Czw 03 Gru, 2015
Bonczek napisał/a:
was79 napisał/a:
Musiałeś mi popsuć zabawę? Czekałem aż niektórym żyłka pęknie, Alek zaczal nieśmiało
Bo ja nieśmiały i dobry chlopak jestem i chcialem merytorycznie wytlumaczyc... a tu taki chooy EmerytRs2 - Czw 03 Gru, 2015 Chlopaki jak to jest po nocy pracowac w domu, za dnia siedziec na necie w pracy? Bonczek - Czw 03 Gru, 2015
Alexxx napisał/a:
Bonczek napisał/a:
was79 napisał/a:
Bo ja nieśmiały i dobry chlopak jestem i chcialem merytorycznie wytlumaczyc... a tu taki chooy
Luz jak chcesz dalej to mi dzis na kartach możesz opowiedzieć Alexxx - Czw 03 Gru, 2015
Bonczek napisał/a:
Luz jak chcesz dalej to mi dzis na kartach możesz opowiedzieć
Spoko.
----------bonus----------
Cytat:
Najuboższe rodziny nie stracą zasiłków rodzinnych, o których mówił Kowalczyk, tylko zasiłki z pomocy społecznej. Kwota takiego zasiłku na osobę w rodzinie to nie 77 zł, ale maksymalnie 514 zł miesięcznie.
To nieprawda. - Pan minister Kowalczyk myli świadczenia rodzinne z pomocą społeczną. Może się okazać, że zamiast dodatkowych 500 zł, dostaną 50 zł więcej albo i nic. To tym bardziej nie fair, że dotyczy najuboższych rodzin - mówi prezes PSL Władysław Kosiniak-Kamysz, były minister pracy.
Prezydent o niesprecyzowanej godzinie między 23:00 a 2:00 odebrał ślubowania od nowo wybranych sędziów - poprzednim odmówił "bo nie miał czasu" oficjalnie.